Co byste mi poradily? Nejistota s přítelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
71
6.7.13 15:45
@Burj Chalifa píše:
naopak, přemýšlet je třeba a zejména v takové situaci. Neschovávej se před nepříjemnými myšlenkami a otazníky. Neodsouvej je, jako odsouváš rozhodnutí opustit špatného partnera.Ne, už to pro Tebe není těžké, protože celkem realisticky jsi ho popsala. Jednej pragmaticky a zařiď si vlastní život. Prodlužováním této situace nebo nedejbože otěhotněním s ním si zavaříš na velký malér.

Ty jsi hodná, umíš krásně poradit…já vlastně vím co udělat, jen najít k tomu tu sílu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
6.7.13 15:54
@Dančula píše:
Ty jsi hodná, umíš krásně poradit…já vlastně vím co udělat, jen najít k tomu tu sílu.

Jsem jen realista.Ber současnou situaci jako dobré východisko a vezmi to z té pozitivnější stránky Že nejsou? Ale jsou! Jednak sis uvědomila, jak říká Jára C., kudy cesta nevede. Nevede přes Tvého partnera, není dobrý a perspektivní muž. Za druhé - nemáte děti, což je velká výhoda, rozhoduješ se jen a jen za sebe.Za třetí - jsi v nejlepším věku, ještě mladá, určitě hezká :srdce: :kytka: a víš co chceš. S tím se dá a musí něco podniknout. Sílu musíš najít sama a začít věci vyřizovat. Odkládáním nic nevyřešíš a čas běží v Tvůj neprospěch. Přeji sílu na správná rozhodnutí! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
6.7.13 16:17
@Burj Chalifa píše:
Jsem jen realista.Ber současnou situaci jako dobré východisko a vezmi to z té pozitivnější stránky Že nejsou? Ale jsou! Jednak sis uvědomila, jak říká Jára C., kudy cesta nevede. Nevede přes Tvého partnera, není dobrý a perspektivní muž. Za druhé - nemáte děti, což je velká výhoda, rozhoduješ se jen a jen za sebe.Za třetí - jsi v nejlepším věku, ještě mladá, určitě hezká :srdce: :kytka: a víš co chceš. S tím se dá a musí něco podniknout. Sílu musíš najít sama a začít věci vyřizovat. Odkládáním nic nevyřešíš a čas běží v Tvůj neprospěch. Přeji sílu na správná rozhodnutí! :kytka:

Moc ti děkuju, dala jsi mi odvahu a vím, že máš pravdu
:kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
6.7.13 16:19
@Dančula píše:
Moc ti děkuju, dala jsi mi odvahu a vím, že máš pravdu :kytka: :mavam:

Když budeš potřebovat, tady Tě podržíme, i když jen na dálku. Určitě by se tu dalo dohromady dost praktických návrhů, jak začít. Takový jízdní řád na novou cestu, osamostatnění. To, že jsi sama, ber jako obrovskou výhodu. Nic Ti nesvazuje ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
6.7.13 16:57
@Burj Chalifa píše:
Když budeš potřebovat, tady Tě podržíme, i když jen na dálku. Určitě by se tu dalo dohromady dost praktických návrhů, jak začít. Takový jízdní řád na novou cestu, osamostatnění. To, že jsi sama, ber jako obrovskou výhodu. Nic Ti nesvazuje ruce.

Moc díííky, já vím, že je obrovskou výhodou, že s ním nemám dítě, pak by vše bylo komplikovanější a odnášelo by to hlavně to dítě. Jsi zlatíčko
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
6.7.13 16:59
@Dančula píše:
Moc díííky, já vím, že je obrovskou výhodou, že s ním nemám dítě, pak by vše bylo komplikovanější a odnášelo by to hlavně to dítě. Jsi zlatíčko :hug:

To víš, rozhodnout se nakonec musíš sama, tu tíhu kroku z Tebe nikdo nesejme. Vzhledem k tomu, jak jsi partnera popsala, tomu perspektivu nedávám. Prostě je ho pro tebe škoda, je problémový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
6.7.13 17:25
@Burj Chalifa píše:
To víš, rozhodnout se nakonec musíš sama, tu tíhu kroku z Tebe nikdo nesejme. Vzhledem k tomu, jak jsi partnera popsala, tomu perspektivu nedávám. Prostě je ho pro tebe škoda, je problémový.

Já vím, ale mám čím dál větší pocit, že to bude asi jediné řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
6.7.13 17:31
@Dančula píše:
Já vím, ale mám čím dál větší pocit, že to bude asi jediné řešení.

Bude, pokud nechce obětovat sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
6.7.13 17:39
@Burj Chalifa píše:
Bude, pokud nechce obětovat sebe.

Já vím, že on se nezmění a bude dělat vše jen a jen podle sebe, je i trochu víc sobec. Takže asi není co řešit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
6.7.13 17:40
@Dančula píše:
Já vím, že on se nezmění a bude dělat vše jen a jen podle sebe, je i trochu víc sobec. Takže asi není co řešit…
ˇMoc a moc držím palce! :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
6.7.13 19:27
@Burj Chalifa píše: ˇMoc a moc držím palce! :kytka:

Děkujuuu, i když to bude těžké i tak… :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504