Co byste mi poradily? Nejistota s přítelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.10.12 22:06
@Martina TP8.12.12 píše:
Když budeš ležet v provokujícim prádýlku, určitě ho nebudeš mít na háku a nějaký „šestý“ smysl to ucítí. Já si myslim, že prostě to chce fuckovat, neřešit, nemyslet na to, protože co je v hlavě je nějak i ve vzduchu a atmosféře… Držim palce… [/citacMáš úplnou pravdu
  • Citovat
  • Upravit
1075
10.10.12 22:09

@K.Black drazdi me ta stupidita te otazky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
10.10.12 22:11
@Lea239 píše:
@K.Black drazdi me ta stupidita te otazky.

mě na tom nic stupidního nepřijde, nebyl by ani první ani poslední kterému se to „stalo“ ;) spíš bych řekla že tě dráždím já ne? asi se známe co? ;)

• Citovat
  • Upravit
1075
10.10.12 22:17

@K.Black nezname, ani po tom netouzim. jen me zarazi, te okamzite napadlo, ze je teplej, misto smesne jednodussi moznosti, ze ho partnerka proste po porodu prestala pritahovat. v tomto by nebyl prvni, ani posledni mnohem pravdepodobneji, nemyslis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
10.10.12 22:23
@Lea239 píše:
@K.Black nezname, ani po tom netouzim. jen me zarazi, te okamzite napadlo, ze je teplej, misto smesne jednodussi moznosti, ze ho partnerka proste po porodu prestala pritahovat. v tomto by nebyl prvni, ani posledni mnohem pravdepodobneji, nemyslis…

prestante se hadat, je to absurdní, obě možnosti jsou pochopitelné.. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
10.10.12 22:26

@Lea239 no tak taková pro mě „extrémní“ změna chování mi nepřijde, že by byl na vině porod :nevim: to by ten chlap musel být fakt tydýt aby si myslel, že bude vše jako předtím :nevim: možnost to je samozřejmě taky, akorát mi to přijde dětské :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1075
10.10.12 22:27

@mamkyjáryk nikdo se nehada, jen chladne konstatuju. absurdni je takovy zalezitosti resit tady na nejakym serveru a cekat „vyreseni“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
10.10.12 22:28
@mamkyjáryk píše:
prestante se hadat, je to absurdní, obě možnosti jsou pochopitelné.. :/

já se nehádám ;)

• Citovat
  • Upravit
K.Black
10.10.12 22:29
@Lea239 píše:
@mamkyjáryk nikdo se nehada, jen chladne konstatuju. absurdni je takovy zalezitosti resit tady na nejakym serveru a cekat „vyreseni“.

ty jsi fakt hodně empatický člověk :roll:

• Citovat
  • Upravit
1075
10.10.12 22:29

@K.Black tak se zeptej nejakyho chlapa, co si o tom mysli. jsem zvedava, co ti odpovi. je nutno si uvedomit, ze kdyz si neco mysli zenska, tak si totez nemysli i chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
10.10.12 22:31
@Lea239 píše:
je jasný že ty asi žiješ v ráji.. Některým stačí se vypovídat, i malá rada nekdy v nouzi pomuze. :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
10.10.12 22:33
@Lea239 píše:
@K.Black tak se zeptej nejakyho chlapa, co si o tom mysli. jsem zvedava, co ti odpovi. je nutno si uvedomit, ze kdyz si neco mysli zenska, tak si totez nemysli i chlap.

já netvrdím že chlap a ženská si myslí to samé.

• Citovat
  • Upravit
1075
10.10.12 22:34

@K.Black mam dostatek empatie na to, abych lidi pochopila. ale plakat nad nima a rikam jim chudacku, mas to tezke, to jeste nikdy nikomu nepomohlo, ten clovek je pak z toho akorat vic v depce. empaticky jedny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
10.10.12 22:36
@Lea239 píše:
@K.Black mam dostatek empatie na to, abych lidi pochopila. ale plakat nad nima a rikam jim chudacku, mas to tezke, to jeste nikdy nikomu nepomohlo, ten clovek je pak z toho akorat vic v depce. empaticky jedny…

No tak někdy i to politování v určitou chvíli pomůže. A příchodem tebe, se holky odmlčeli, divný ne?

• Citovat
  • Upravit
3525
10.10.12 22:40
@K.Black píše:
No tak někdy i to politování v určitou chvíli pomůže. A příchodem tebe, se holky odmlčeli, divný ne?

asi je z jinyho sveta, z nerealnyho sveta, lidi kteri to nezazijou to nechapou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí