Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@K.Black nezname, ani po tom netouzim. jen me zarazi, te okamzite napadlo, ze je teplej, misto smesne jednodussi moznosti, ze ho partnerka proste po porodu prestala pritahovat. v tomto by nebyl prvni, ani posledni mnohem pravdepodobneji, nemyslis…
@Lea239 píše:
@K.Black nezname, ani po tom netouzim. jen me zarazi, te okamzite napadlo, ze je teplej, misto smesne jednodussi moznosti, ze ho partnerka proste po porodu prestala pritahovat. v tomto by nebyl prvni, ani posledni mnohem pravdepodobneji, nemyslis…
prestante se hadat, je to absurdní, obě možnosti jsou pochopitelné.. :/
@Lea239 no tak taková pro mě „extrémní“ změna chování mi nepřijde, že by byl na vině porod
to by ten chlap musel být fakt tydýt aby si myslel, že bude vše jako předtím
možnost to je samozřejmě taky, akorát mi to přijde dětské ![]()
@mamkyjáryk nikdo se nehada, jen chladne konstatuju. absurdni je takovy zalezitosti resit tady na nejakym serveru a cekat „vyreseni“.
@mamkyjáryk píše:
prestante se hadat, je to absurdní, obě možnosti jsou pochopitelné.. :/
já se nehádám ![]()
@Lea239 píše:
@mamkyjáryk nikdo se nehada, jen chladne konstatuju. absurdni je takovy zalezitosti resit tady na nejakym serveru a cekat „vyreseni“.
ty jsi fakt hodně empatický člověk ![]()
@K.Black tak se zeptej nejakyho chlapa, co si o tom mysli. jsem zvedava, co ti odpovi. je nutno si uvedomit, ze kdyz si neco mysli zenska, tak si totez nemysli i chlap.
@Lea239 píše:je jasný že ty asi žiješ v ráji.. Některým stačí se vypovídat, i malá rada nekdy v nouzi pomuze.
@K.Black mam dostatek empatie na to, abych lidi pochopila. ale plakat nad nima a rikam jim chudacku, mas to tezke, to jeste nikdy nikomu nepomohlo, ten clovek je pak z toho akorat vic v depce. empaticky jedny…
@Lea239 píše:
@K.Black mam dostatek empatie na to, abych lidi pochopila. ale plakat nad nima a rikam jim chudacku, mas to tezke, to jeste nikdy nikomu nepomohlo, ten clovek je pak z toho akorat vic v depce. empaticky jedny…
No tak někdy i to politování v určitou chvíli pomůže. A příchodem tebe, se holky odmlčeli, divný ne?
@K.Black píše:
No tak někdy i to politování v určitou chvíli pomůže. A příchodem tebe, se holky odmlčeli, divný ne?
asi je z jinyho sveta, z nerealnyho sveta, lidi kteri to nezazijou to nechapou..