Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V dnesni dobe bych si vzala hypoteku, pridala k tomu tenhle milion a koupila nemovitost, kterou bych pronajimala. ![]()
@Anonymní píše:
Zdědím nějak peníze. Po zaplacení jednoho dluhu mi zbyde mega. Co byste s takovejma penězma dělali? Není to málo a není to moc Brácha se ptal, jestli nemám nějakej nápad na podnikání, no nemám..prosím anonym, finance…
A kolik mas mimo ten milion vlastni rezervy. Jak bydlis, mas hypoteku? Vse zalezi na tve celkove financni situaci.
Obhlédla bych dobře terén a koupila bych ornou půdu v okolí vesnic. Na účtu bych je nenechala. Inflace je potvora.
Já bych to dala na podnikání. Ale jen jako základ, ono těch milionů je potřeba poněkud více
kdybych neměla plán na podnikání, tak bych to dala jako základ hypotéky na nemovitost, kteří bych pronajímala.
@DandátkoP to nejde, mně nikdo nic nepůjčí. Jsem osoba pečující o člena rodiny.
@Midaku nojo jenže já žádnej nápad nemáám..rozumím trochu zvířatům..jinak nic extra ![]()
@Anonymní píše:
@Midaku nojo jenže já žádnej nápad nemáám..rozumím trochu zvířatům..jinak nic extra
Tak si kup psy s papirama a udelej chovatelskou stanici ![]()
Teď mi přijde větší částka od pojišťovny, tak vyhlížím pozemky. Ne přímo ornou půdu, ale travnatý pozemky, co nejsou určený k výstavbě a budu sázet ořešáky a lísky. Splním si sen mít ořechovej sad…
Vzala bych k tomu ještě hypotéku, koupila byt a pronajímala, dneska to tak závratná částka neni na nějaký velký plány a investice do nemovistosti je asi jediná jistota, že se to vrátí
@Anonymní píše:
Teď mi přijde větší částka od pojišťovny, tak vyhlížím pozemky. Ne přímo ornou půdu, ale travnatý pozemky, co nejsou určený k výstavbě a budu sázet ořešáky a lísky. Splním si sen mít ořechovej sad…
to je božíííííí ![]()
@quanavera píše:
Tak si kup psy s papirama a udelej chovatelskou stanici
@Bábrdl píše:
Za mega a nikdo ti nepůjčí?
Koupila bych pozemek.
Za mega dnes asi pozemek uz nekoupi. Soudim teda, dle cen ve stredocekym kraji. Tady si uz ani za dva míče člověk pozemek nekoupí. ![]()
Zdědím nějak peníze. Po zaplacení jednoho dluhu mi zbyde mega. Co byste s takovejma penězma dělali? Není to málo a není to moc Brácha se ptal, jestli nemám nějakej nápad na podnikání, no nemám
..prosím anonym, finance…