Co dělají vaše děti o prázdninách?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6445
10.7.19 19:22

Mladsi (13) je na tabore dva tydny, pak ma dva dny na vybaleni batohu a jede na 5 dni ke kamaradovi. Dalsi tyden ma primestsky tabor, pak jsou 4 tydny na ktere planujeme dve dovolene, do hor s manzelem a k mori jen ja s klukem a pak je druhy primestsky tabor. Starsi syn ma naplanovano na cervenec cestovani ruzne po Evrope a na srpen brigadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kamila44455
10.7.19 19:22

@Kelsey
To s tim bazen tu čtu minimálně potreti :mrgreen: Ze s k vam chodi koupat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4648
10.7.19 19:23

Mám kluky 10 a 12, prázdniny mají rozplánované téměř na hodiny. Je to taky tím, že jsme rozvedení a oba s nimi jedeme na dovolenou. Teď jsou od 2. do 17. na táboře, pak týden s tatínkem na chatě, 14 dní se mnou na dovolené, týden u babičky s dědou, další týden s tatínkem na dovolené a zbývá poslední týden kdy budou tři dny s mými rodiči a zbytek se mnou. Nám jsou ty prázdniny skoro krátké, ale je pravda, že nemít babičky a dědečky bylo by to horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44226
10.7.19 19:31

Samozřejmě neznám vaše výdaje, závazky a platební povinnosti, ale nezdá se mi, že by z toho nešlo neco málo ušetřit, aby děti mely prázdniny pestřejší, když se tedy neumí zabavit samy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
10.7.19 19:32

@Payus @Jana206 tak já jsem posera, no. I když my tu mame jen obrovský lom, sice krasny, ale hluboký míst šest metru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.7.19 19:36

@kamila44455
Se nediv :P. To je silny zazitek, kdyz se ti sejde takova skupina v bazenu (od skolkaru a mladsi skolaci).
Pocitala jsem s tim, kdyz jsme ho zacli tvorit, ze zahrada bude verejne koupaliste :lol:.
Kdyz jim vydrzi cele leto a klidne cast zari pocasi, tak to bude fajn.
To nas ceka i prespani tlupy, nez jsme odjizdeli prazdninovat, tak se tlupa domlouvala, ze chteji prespat. Takze nas ceka minimalne jedna nocni :roll: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76275
10.7.19 19:37

Chodí do práce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44226
10.7.19 19:39
@janoma píše:
@Payus @Jana206 tak já jsem posera, no. I když my tu mame jen obrovský lom, sice krasny, ale hluboký míst šest metru.

Tak do přírodního koupaliště bych je zase nepustila samotné já. Tam když zmizí dítě pod hladinou, uz ho nikdo nenajde. V tomto jsem posera :oops: Naštěstí na to ale nejsme, jsme zhyckani bazenovou chemii a máme rádi slany koupak, ten tu taky máme, ale nejsou tam tobogany, starší je milují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1696
10.7.19 19:48

3 děti…
Kluci 7 a 9 let. Momentálně od začátku prázdnin nemocní :?. Jinak 14 dní u babičky, týden příměstský tábor, 14 dní na chatě (samota v lese u řeky).
Holčička 2 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
10.7.19 19:48

@Jana206 @janoma do lomu, piskovny, prirodniho koupalka atd bych ho taky nepustila. To se ti nedivim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
10.7.19 19:49

Starší je na Šumavě s babičkou od 1.do22.
Pak plánujeme prodloužený víkend možná týden dovolené v Českém Švýcarsku. Pak týden by ještě měla jet na Šumavu a poslední týden má příměstský tábor. Jinak budeme asi v Praze. Ale jí to nevadí buď děláme celodenní výlety a nebo je celý den někdejší venku.

Mladší jsou se mnou v Praze. Ale zatím tu jsou i všechny jejich kamarádky tak jim to nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.19 19:50

Naše holky (8 a 10) jsou na 2 týdny na táboře, potom je přijede na týden hlídat babička a pak si je ještě na další týden odveze. V srpnu budu mít volno (dovolená plus neplacené) a plány zatím nemáme.

• Citovat
  • Upravit
3593
10.7.19 20:26

Nojo, tak s babičkama je to jednodušší. Já jsem taky bez babiček, sama s dcerou 14 let. Tyhle dva týdny je doma, já v práci,,,a ano, je na počítači, párkrát jde se psem. Ale odteď už jí to začne, s tatínkem, se mnou, zase s tatínkem, pak na soustředění, a poslední týden už má tréninky. Na tábor letos poprvé už nejede, na příměšťáky nechce už dávno,,, Takže o letošních prázdninách má dva týdny flákací, bez programu, což si ale myslím, že je taky potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
10.7.19 20:29
@janoma píše:
@Payus a na koupaliště ho poustis samotného? Mám syna stejně starého a bojím se ho pustit.

Ja poustela uz desetilete dcery, mame ale male koupaliste, dost plavciku. a sto metru od domu

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
10.7.19 20:34
@Anik píše:
Nojo, tak s babičkama je to jednodušší. Já jsem taky bez babiček, sama s dcerou 14 let. Tyhle dva týdny je doma, já v práci,,,a ano, je na počítači, párkrát jde se psem. Ale odteď už jí to začne, s tatínkem, se mnou, zase s tatínkem, pak na soustředění, a poslední týden už má tréninky. Na tábor letos poprvé už nejede, na příměšťáky nechce už dávno,,, Takže o letošních prázdninách má dva týdny flákací, bez programu, což si ale myslím, že je taky potřeba.

Taky mam 14 letou, ale mame jen 5 tydnu prazdnin, na tabory nejezdila nikdy,. Vzdycky je nekdo s kamaradu doma, ja delam na polovicni uvazek, a mame s manzelem tri tydny dovoledne, kdy vypadneme aspon na tyden do hor. Dcera letos nechtela s nama k mori sama, moc nesnasi vedra, a jeji starsi sestra je na mesic ve Francii

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová