co dělat po styku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1293
7.4.09 21:10

O.K. Chtěla jsem ještě něco psát, ale smázla jsem to.
Když tomu věříte, ležte s nohama nahoře. Je to vaše svaté právo. Spermie putují proti zemské přitažlivosti. Zároveň jsou schopny v těle ženy přežít i dva dny, a oplodnit vajíčko později. (zatímco spermie stříknuté do kapesníku případně kamkoli na vzduch umírají téměř okamžitě).
To znamená, že možná jste ležely s nohama nahoře, ale spermie se do vajíčka prodrala třeba když jste jely v autobuse.
Zřejmě ale vycházíte z předpokladu, že když jich míň vyteče, je větší šance. Opět je to vaše právo.
Na druhé straně si uvědomuju podráždění snažilek, kterým to nejde, když toto čtou. A taky dost dobře chápu, že pak už byste udělaly cokoli, jenom kdyby vám to zaručilo, že otěhotníte.
 Takže:

Přeju vám brzké otěhotnění (jakkoli, třeba s nohama nahoře) a krásná miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
7.4.09 21:19

Pitrisku, to máš samozřejmě pravdu. Protože pokud by to tak nebylo, vymřelo by lidstvo. Ovšem na druhou stranu, pokud pomůžeš spermiím překonat tu nejtěžší část (a tou je prodrání se přes čípek), tak to není na škodu. Samozřejmě, pokud je všechno jak má být (tj. čípek je díky plodnému hlenu pro spermie v tu cvhíli prostupný, není tady nějaká imunitní bariéra apod.). Víš, někomu se tohle může zdát fakt ulítlý, ale zejména pokud se dlouho nedaří, uděláš už cokoliv. Tohle mi přijde jako naprosto nenásilná věc, tak proč ne. Pokud se na ni nebude člověk upínat a myslet si, že bez ní to nejde, není přece problém ne? Jinak sperma má obecně tu vlastnost, že nejdřív je v pochvě ve formě spíš takového gelu a teprve pak se rozpustí a uvolní spermiím cestu k čípku. To příroda udělala schválně, právě proto, aby nevyteklo hned ven a zvýšila tak šanci na oplodnění ženy…takže i z tohoto pohledu to nějakej smysl mít bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
7.4.09 21:21

O.K.
Však vám to neberu. Taky proto píšu, že je to vaše právo.
Taky že chápu, že pak už byste se klidně i na ten strop pověsily, kdyby vám to zaručilo, že vám to pomůže.
Tak ať vám to nevyteče a dostane se to tam kam má :lol:

(uááááááááá nejsem nechutná???? - ale co… nejsme ve středověku. a když to trochu odlehčím - znám jedno etnikum, které to dělá celé vestoje, a rodí na běžícím pásu, ale nebudu konkrétní, eště by na mě vlít ten… Kocáb s Abbásovou :lol: :lol: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2914
7.4.09 21:30

pitrisek: psala jsem jen svou zkušenost…To co která dělá proto,aby otěhotněla je snad na každé z nás,tak proč hned napadat,že je to podle tvých slov blbost…Usnadnit cestu spermiím nikdy není blbost jak dle tvých vět tvrdíš…A promiň teda,že někdo přidá svůj názor do diskuze od toho ta diskuze tady je…Tak sorry,už radši nikam nic nenapíšu,abych tě tím nepochmurnila… :x :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
7.4.09 21:33

Ještě jen k prapůvodnímu dotazu:
romik zcela na začátku směřovala dotaz na úspěšné těhulky. K čemuž se počítám.
Tak jsem prapůvodně napsala prostě jen svou zkušenost, že po sexu do sprchy (z čistě hygienických důvodů, nemám ráda fleky) a pak jsem si fakt dávala kompot nebo cokoli dobrýho, protože jsem to nebrala jako výrobu, ale jako užívání si příjemného, při čemž se třeba zadaří.

To byla zkrátka zkušenost.
Jedna z mých kamarádek šla těhotnět tím stylem, že si nechala vyndat děložní tělísko, vybavila se kalendářem k ovulaci, teploměrem, a šla dítě vyrábět prvoplánově. Otěhotněla pokud vím do 3 měsíců, a za přesně takovou dobu jsem otěhotněla já.
Někomu prostě pomůže, když se uvolní, někomu nepomůže ani to. A někomu neublíží, že těhotní s těploměrem v ruce, a někoho to naopak zablokuje.
Otěhotnění nelze PORADIT. Otěhotnění se stane - přirozeně nebo uměle.

Je to zázrak, tak vám ho přeju - jakkoli.
Můj švagr radí že kluci se dělají ve froté ponožkách. A schválně - kdybyste potřebovaly nutně vyrobit kluka, zkusily byste manželovi navlíknout froté ponožky?
Vlastně… nakonec proč ne…
Babičky soused tak dlouho vyráběl kluka, až měl 8 holek. Možná mu někdo dával zaručené rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
7.4.09 21:35
ariena píše:
pitrisek: psala jsem jen svou zkušenost…To co která dělá proto,aby otěhotněla je snad na každé z nás,tak proč hned napadat,že je to podle tvých slov blbost…Usnadnit cestu spermiím nikdy není blbost jak dle tvých vět tvrdíš…A promiň teda,že někdo přidá svůj názor do diskuze od toho ta diskuze tady je…Tak sorry,už radši nikam nic nenapíšu,abych tě tím nepochmurnila… :x :?

Je mi líto, že mi vkládáš do úst to, že vám vnucuju, že je to blbost. Nic takového jsem nepsala. Stejně jako Ty jsem přikládala svou zkušenost a svůj NÁZOR.
Možná ale svou zkušenost a svůj názor považuješ za o trošku důležitější zkušenost a důležitější názor, než je ten můj.
Celou dobu jsem arieno psala v přátelském tonu.

(teď jsem smázla jeden příspěvek, který už nebyl v přátelském tónu)

• arieno - nezlob se na mě - to co Ti teď napíšu:
    holky, které se jakkoli řadí mezi tzv. snažilky, mně osobně připadají podrážděné.
    Pokud se někdy tady s někým chytnu (dodnes si pamatuju ty 3 nicky, kde to bylo hodně hustý), tak to vždycky bylo z okruhu snažilek.
    sorry ale to je též zkušenost.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
8.4.09 04:03

Ahoj holky, tak tady je ma zkusenost: O mimi jsme se s pritelem snazili nejaky ten patek (asi rok a pul) a uz jsem byla docela zoufala. Zkousela jsem uplne vsechno a samozrejme jsem vzdy po styku lezela 20 min s nohama nahoru. No opruz :roll: Fakt me to nebavilo, ale byla jsem ochotna udelat vsechno. Potom jsem jeden mesic dostala nejaky hnusny zanet, nebo co to bylo a s pritelem jsem mela sex zakazany a tehotneni slo bokem, uplne jsem to vypustila a prestala na to myslet, ale jednou jsme to nevydrzeli a vlitli na to (uz jsem byla docela i v poradku). Potom jsem hned vylitla a sla do sprchy a poradne se vymydlila, aby se mi ten zanet znova nerozjel. Podotykam, ze jsme to delali opravdu jen jednou mezi menstruacemi a co se nestalo? Normalne jsem otehotnela. Takze ja radim. Nesoustredit se na to a moc to nechtit. Ona ta potvora psychika udela svoje a tema nohama nahoru se zenska jen podporuje v te sve upjatosti na to tehotneni. Tod muj nazor. Milovat se pro poteseni a nechat tomu volny prubeh. Nemyslet pri kazdem styku hned na tehotensky test. Ono to urcite prijde… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
8.4.09 07:01

naprostej souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
8.4.09 08:54

Pitrísku asi jo…asi ti tzv. snažilky připadají podrážděné…nebo vlastně podrážděné jsou, to máš pravdu. Ale proč asi?! (píšu to ovšem též v přátelském tónu, aby nedošlo k mýlce). Už to píšu po dvacátépáté, protože já prostě musím! :wink: . Tak jako vy máte alergii na „co dělat pro otěhotnění“ tak snažilka má zákonitě alergii na „přestala na to myslet a povedlo se to“. Já samozřejmě beru, že psychika hraje velkou roli…ovšem tak do půl roku max. roku, kdy tomu člověk nechává volnej průběh. Pak řeči typu „nesmíš na to tak myslet a nesmíš se na to tak upínat“ jsou fakt dost mimo. Mně to naši říkali i po třech letech marných pokusů, a to jsem myslela, že u vlastních rodičů teda pochopení najdu. Kdybych si užívala a nemyslela na to, asi bych taky otěhotněla, ale třeba za 5, 10 let. Pokud to nejde, je třeba hledat příčinu a čím dřív, tím líp, ono se to „vyšetřování“ dost vleče…a to jako hodně dost :wink: .

Jako pokud někdo vyšiluje po třech měsících, že ještě není v tom, tak to je trochu jetý… Pokud někdo začne, jak píšeš, hned od začátku s bazálníma teplotama, grafama a plánovaným sexem…prostě je to takovej ten vědeckej typ. Vono to ale člověka brzy přestane bavit, to se nebojte :-). Pro lepší info…i ty „marný snažilky“ mají fáze, první je, že pátrají, řeší, leží s nohama nahoře, milovaly by se i vtěch froté fuskách, pak lítají po vyšetřeních…a pak se na to vykvajznou…každá si tím prošla. Fáze vykvajznutí netrvá sice moc dlouho, ale odpočinout si musí občas každá, je to fakt totiž na bednu. Když to furt nejde, nabere síly a jde do toho znova. No a občas někdo ve týhle fázi „kdy na to nemyslí“ opravdu otěhotní, z naší statistiky vám ale řeknu, že je to tak šul nul stejný jako u těch, co na to myslí pořád. Mě osobně právě spíš stresovalo to, jak mi všichni předříkávají ty tuny příběhů typu „už měla jít na IVF a otěhotněla“, „už měli adoptovat a otěhotněla“, „jela na dovolenou a otěhotněla“ apod. To jsem si připadala ještě víc nemožná. U mě těch UŽ bylo tolik a furt nic :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
8.4.09 15:39

Souhlasím se všemi, které též dráždí věta: Nesmíš na to myslet a ono se zadaří!
Nesmysl!

Snažili jsme se půl roku a myslela jsem na to často, to je jasné…teď v únoru jsme jeli na dva týdny do USA a tam jsem na to opět myslela a řekla bych, že ještě intezivněji než doma, protože jsem mnohokrát slyšela, že si spousta párů přivezla // právě z dovolené…Takže i v USA jsem se snažila měřit a tak nějak sledovat…je teda fakt, že se tam zadařilo v dobu, kdy jsem myslela, že je dávno po OVU, ale prostě to tak vyšlo..a MYSLELA JSEM NA TO! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.4.09 16:11

Tak hele!!!
U některé to prostě půjde, i kdyby se do ní dostala jen kapka spermatu, ale u někoho se prostě nezadaří a nezadaří…U hodně případů se může stát, že jde jen o tu psychiku a vzniká blok-a díky němu nejde otěhotnět a až na to nemyslí, tak to třeba vyjde… ale rozhodně bych všechny na to neházela- protože se může jednat o jiný problém, který je třeba možný řešit…
No já bych moc ráda viděla spermiogramy vašich mužů - řekla bych, že vám, co se to povedlo, i když jste se šli sprchovat, máte určitě spermie dobrý, kdežto snažilkám, co se nedaří - může být problém právě ty spermie, nebo něco s vámi, a nebo ten blok psych.,
Ale teď je opravdu tolik chlapů- pomalu každej druhej, co spermie nemají tak kvalitní, že si myslím, že není na škodu jim trochu pomoct!
Sama dr mi říkala že nedávno viděla po dlouuhé době úplně dobrý spermiogram- že je to spíš vyjímka!!! a vzácnost, když je to úplně dobrý!
A pokud tak není, tak ty líné spermie se opravdu těžko dostanou k vajíčku- a tak je lepší jim to ulehčit, i když samozřejmě k oplodnění může dojít až za dva dny, ale to je jedno- ale ty spermie se tam dostanou a počkají, ale jsou tam!!! u vajíčka…
Jak již jsem psala: po umělém oplod.-zavedení spermie k vajíčku se taky musí půl hod ležet- proč asi?????? asi dr ví, co dělají, ne? - nepošlou vás do sprchy!!!
Jinak plně chápu tady ty rozepře, protože jsem si vždycky myslela o těch snažilkách, že jsou úplně paf! ale dokad člověk nezažije, co to je, když se pořád nedaří a všude kolem jsou těhule, tak to nepochopí!!! já to taky nechápala a smála se a nadávala na ty, co to tolik řeší!!!
pak jsme se rozhodli po svatbě, že taky chceme mimi…a bylo to!!! taky jsem do toho spadla a …
ale když to člověk moc chce, tak prostě nejde na to nemyslet!!!
Já zezačátku tomu nechala volný průběh, ale pak už jsem začala sledovat hlen, atd… a i dr mi řekla, abych sledovala bazální teploty- tak jsem se snažila určit plodné dny, i když jsme to stejně dělali často- protože to tak děláme odjakživa- jsme náruživí :-))
No a pak už mě to přestalo bavit a měla jsem depky a zoufalství, tak jsem se na to vykašlala a nemyslím na to- ale stejně zatím nic, ale já si myslím, že jednou se to podaří :-)
Jinak nohy nahoru, nebo ležení- no jako já to fakt dělám, aby prostě nebyl výtrysk a dělám to tak už od školy- a to jsem mimi vůůůbec nechtěla-a brala HA , ale prostě chvíli jsem to nechala zatéct a až pak šla na WC a teď to je stejné… takže to neberu jako nějaké přehnané snažení- já bych teda naopak brala sprchu po styku jako nějaké takové smytí všeho- jakože sex fuuj a hned se omýt, jako to ze sebe smýt… to je divný… já se samozřejmě taky myju, ale prostě až za dýl, nejdřív s manželem jen tak ležíme, hladíme se a povídáme- po skvělém výkonu bych se stejně ani nezvedla :-)) a vychutnávám si tu euforii a néé abych se šla hned rychle mýt, jakože jsem nějaká potřísněná nebo co… To dělám až fakt za dýl.. za hodiny, nebo druhý den ráno- protože jasně, že člověk je třeba zpocený, ale tak hezky-. to k tomu patří!!!
No tohle je fakt těžký téma, ale prostě vy, co se vám to hned povedlo, tak nemůžete soudit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vůbec netušíte o co jde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
já už na to opravdu přestala myslet, ale dalo to zabrat- prostě jsem to fakt moc chtěla a bylo mi to tak líto, že to nešlo!
teď jsem se zabavila něčím jiným a už to tak neberu, ale překonat to, je těžký!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A nejde tady říkat, co je správné nebo ne, tady nejde nic a nikoho soudit… to je hrozně ošemětný!!!
Prostě u každého je to úplně jinak.....
Taky všem přeji brzké radosti! :-)

Aneta

• Citovat
  • Upravit
1293
8.4.09 16:40

ora pro nobis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
8.4.09 16:51

ahojinky holky,,já měla letos v lednu revizi,,první ms přišla 26.2 začala jsem si měřit bt,,,pořád jsem se v ní ale nevyznala,,jedna fajn holka mi udělala grafík,,řekla že jsem se milovali v pravou chvíli,,pak mi říkala že se mi teploty krásně drží,,a 1.4 jsem měla 2//,,,to je těžko,,sama nevěřím že se nám zadařilo hned na poprvé,,po styku jsem ležela,,dá se říct většinou usla,,sprcha ráno,,a myslela jsem na to pořád,,1 mimi nám trvalo 11 měsíců a máme filípka ,,druhé 7 měsícl,ale bohužel těhu nedopdlo dobře,nepřijde mi že bych něco dělala jinak než ted,,,moc vám holky přeji at máte brzy dvě //…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
24.4.09 07:45

My jsme se snažili přes rok a půl. Hlídání ovulace byl máček, protože děložní čípek jsem znala jako svoje boty a bez teploměru v posteli bych určitě vůbec neusnula. Když jsm věděla, že má přijít ovulace, vždy jsem přítele nutila do misionářské polohy, ještě jsem při ní dala nohy na jeho ramena (netuším, jak se tahle poloha jmenuje), protože každej říkal, že tahle je na otěhotnění úplně nejlepší, sice jsem trpěla jako pes, ale co by člověk pro mimi neudělal, že? Po té opřela nohy o zeď a spermie posouvala k čípku.. Menstruace pokaždý přifrčela.

Pak jsem to vzdala. V ovulaci + a - 2 dny kolem ní jsme se nemilovali. Zbytek měsíce ve stoje ze zadu. Žádná nehnutá pozice, hned jsem se postavila a šli jsme tak na 2 -3 hodinovou procházku. Jaké překvapení pak pro mě byly ty dvě // na těhotenským testu.

A možná vím, čím to bylo. Rozhodně NE tím, že bych na to NEMYSLELA!!! Jen jsem byla šťastná. Už jsem nekoukala na těhule vražedným pohledem a nenávistným na kočárky. Už jsem se úsmívala na svět kolem sebe. Byla jsem šťastná a úživala si maličkosti, o které jsem za ten rok a půl přišla, když jsem byla zahleděná jen sama do sebe a do svého cyklu! A samozřejmě na TO pořád MYSLELA!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8228
29.4.09 09:50

Ahojky Anet, tak co, jak se vede? doufám, že dobře, už jsi se dlouho neozvala… já zatím nic… ale ted momentálně jsem se už smířila s tím, že to zatím nebude… a dáváme tomu volnej průběh… nic si ani nezapisuji a prostě uvidíme :-) chci se tě zeptat, odku jsi? já jsem to nějak zapomněla, tak doufám, že se nezlobíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí