Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma na odlehčení
zajímá mě co děláte v těch čtyřicítkách?
Jste raději zavřené doma, a nebo u vody? Chodite na hřiště? My k vodě jezdíme, když ma přítel volno. Což moc casto není. Jinak radši nevylejzame.Je to tam o infarkt ![]()
Příspěvek upraven 30.07.18 v 17:58
Dopo jsme byli na prochazce, poprve a naposled. Jinak doma a ted uz tu mame na zahrade s tim. Takze v bazenu a valime se na dece. K verejnymu bazenu me nikdo nedostane.
Je to jedno z období kdy jsem radši v práci kde máme klimatizaci než doma
jinak večer ve stínu na zahradě a když je nejhůř tak jdeme na bazén, ale krytý. Nesnáším být na sluníčku nebo u vody někde venku a obecně se nemůžu dočkat, až teploty zase klesnou ![]()
My jsme predevcirem naivne jeli k jezeru ,s tim ze tam bylo pokaždé po malu lidi.A bylo úplně narvano.Na veřejný mě taky nikdo nedostane.Mam rada klid a pokud možno málo lidí
Zavidim těm,co mají barak,bazén a zahradu.To my si můžeme maximálně do vany
Bydlíme v paneláku ve 4 patře a je to něco priserneho.Poprvé v paneláku.A to nemluvim o tom,že se nedá v tom vedru ani chrápat
Už se těším na zimu,i kdyz vim,ze budu říkat to samé o létě
![]()
menstruji..takze prd.. nesnasim tampony
jinak jsem v bazenu na zahrade
@Anonymní píše:
menstruji..takze prd.. nesnasim tamponyjinak jsem v bazenu na zahrade
Zajímavé
já ovuluji
![]()
@Dojcanis Užívám si to
Každý den se koupeme, opalujeme, místa střídáme.. Zahrada, koupaliště někdy přírodní, ale většinou bazén ![]()
Příspěvek upraven 30.07.18 v 18:08
Jsem dobrovolne v praci, tam je klima, aspon budou penize
stejne bych byla zelezla doma v chladku, na koupak se mi kazdy den nechce… tak to radsi v praci…
Nesnášim léto, takže nic. Jsem doma s miminem a čekám, až ten hnus konečně odtáhne do pr.dele.
dneska jsme byli celý den doma, máme tady skvělý chládek, okna na obě strany, pěkně tady profukuje, zatím jsem letos ještě větrák zapínat nemusela… zahradu máme ale přes celé město takže se nám stejně nechce pařit se v autě, město je celé rozkopané, fuj