Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@smile_xxx píše: Více
Pračku, sušičku, robota na podlahy apod. Abych nebyla vzhůru jen tak zbytečně ![]()
Ano, taky chodím potmě a já teda skoro i poslepu, mám v polospanku privrene oči ![]()
No to vůbec, buď bych nereagovala, nebo bych byla zla ![]()
@Lucy75 píše: Více
Zajímavě ochucená kvetakova polévka. Badyan by mě nenapadl, dávám muškátový květ nebo oříšek. Badyan jsem dala do vaječného koňaku, s vanilkou a celou skořicí
Z hovězího vývaru to bude asi nejlepší.
Občas peču králíka, krůtí prsa, kotletu s kostí, tam tuk přidávám, i z vývaru, nebo podliju silným vývarem sebranym shora s tukem. Ale ne z hovězího.
To je skoda, po ztuhnuti bych napichla na vetev pro ptaky, pokud neni slany.
Příspěvek upraven 01.01.26 v 22:34
@Eemii píše: Více
Napadlo mě ho smíchat se slunečnici a dát ptákům (na větví by asi nedržel), ale je to z vývaru, bude osoleny a koreneny
Včera byl pikantní vepřový guláš s kapií a kyselou okurkou, k tomu těstoviny. Ty zbyly, tak jsem dnes uvařila uzené ramínko a z vývaru udělala cibulovou omáčku.
Kombinace zvláštní, ale bylo to dobré.
My dnes dojidali svickovou. K veceri pro malou palačinky a jahodovým rozvarem. My s muzem vinne klobasy s chlebem.
Zitra pro nas s muzem chemicka čína z pytliku s kurecim a ryzi.
Dceri upecu kureci stehno, taky s ryzi. V nedeli budou rizky z veproveho valecku a brambory… A zapneme budiky na pondeli..
![]()
Včera cockova polévka, hovězí guláš u rodicu ![]()
Dnes na snídani jogurtove placičky, na oběd polévka z parku a brambor, parmezanove kuře s ryzi, večeře těstoviny s avokadovym dipem
Zitra nejsem doma, deti tu budou mit pripravene kapustove karbanatky a brambory si uvari