Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Dn0712 píše: Více
Jojo, dobrej tlakáč to je zázrak ![]()
Já mám svůj milovaný Fagor už patnáct let, byl to asi první dárek, který jsem dostala do samostatné domácnosti
a už je chudák takový zasloužilý, dno má odřené, tak se mi v něm leccos při opékání lehce chytá, ale měnit ho nechci. Uvaří všechno fakt turbo rychle, zdaleka ne všechny papiňáky na trhu vaří takto efektivně.
@KalamityJohn píše: Více
Kecal jsem a dlužím korekci. Chicken Pot Pie je skutečný koláč - těsto, plnivo a navrch zase těsto. To je ten mřížovaný a znáte ho z filmu Slepičí úlet.
Shepherd's Pie má plnivo přímo v zapékací misce a nahoře to kryji šťouchaný brambory.
Plnivo je maso, zelenina a omáčka.
A tím naše hodina vaření konči, složte si věci a půjdeme ven ale hlavně v tichosti a nezapomeňte si přezůvky. ![]()
já vypečky dneska - se špenátem ![]()
Jinak bude o víkendu kladenská uzená pečeně s brkaší a krůtí závitky s ryží.
V neděli lasagne a víc omáčky zbyde do týdne ke špagetám
Mám nový ten mlýnek na maso, tak bude pro mě premiéra s tím mletím
, já dosud mletý jen kupovala hotový a už mě to přestalo bavit, tak že si budu mlít sama, tak jsem zvědavá…
Zahanbeně příznávám zmraženou sekanou z obchodu a uvařil jsem k ní yams, protože i Pepek námořník říká:
Ale sekanou mám vyzkoušenou, je tak na úrovni slušný závodky.
@Gerberka píše: Více
Taky chceme dělat lasagne, mňam už mám na ně hlad ![]()
@sharunka03 píše: Více
Lasagne kupujeme mražený, od stejný firmy jako tu sekanou. Od základu jsem lasagne snad nikdy nedělal a nějak moc mne to netrápí, je s tím práce jak na kostele.
@KalamityJohn Tak pokud u vás prodávají chutné, tak proč ne a pak jsou bez práce
Ano práce s tím je, ale pak jsou o to chutnější, no a když se nepovedou, tak můžu nadávat max, sobě ![]()
Popravdě, já lasagne moc nemusím, ale v mrazáku je to dobrá záloha když není nic jinýho.
A prodávají masové i vegetariánské a většinou jsou fakt poživatelný.
@KalamityJohn píše: Více
A ani to nemá ten efekt jako dění v kostele
hodiny práce, deset minut jídla a aplaus nikde ![]()
@adresa píše: Více
Tak, tak, žádný řád zlaté vařečky se nekoná ![]()
@adresa píše: Více
Já pro to mám termín „Invisible work“
To jsou všechny práce, které nejsou vídět. Jako posekaná tráva, nová střecha, vyčištěný okapy.
Myslím, že většina „ženských“ prací patří do této kategorie.
Děkuji vám paní má, teď budu mít řády dva. ![]()