Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dnes se dojidaly zbytky. Vývar, svíčková, halibut po čínsku, chlebíčky, chuťovky.
A dostali jsme chuť na bramborový salát
tak už je v lednici a bude o víkendu. Zítra s vinnou klobásou pečenou v troubě, v neděli s kuřecími řízky. Vývar kuřecí s drožďovými knedlíčky. Odpoledne návštěva, tak jsem dnes udělala kuličky a zítra dopoledne upeču štrúdl a namažeme chlebíčky. Ještě nevím čím, nejspíš udělám sýrový salát se šunkou. A kanapky s avokadovou pomazánkou a uzenym lososem
V pondělí dojime co zbude a pak už odlehčíme.
Zítra přiveze Rohlik mj tři květáky Romanesco, mají ho v akci, pak choi, papriky a krůtí prsa.
Včera čočka nakyselo dnes taky. A protože to dětem moc nejede, tak měly sekanou s bramborama.
U nas dnes bramboráky se zbytek uzeného a kyselým zelím, zítra vepřové na houbách s ryzi
Máme nadbytek jehněčího a tak dnes bude shepherds pie. Masem a zeleninou plněný koláč.
Dnes dýně hokkaido pečená s cibulí a bramborami, k tomu dip ze zakysané smetany s bylinkami.
@siso píše: Více
Výborně, chválím ![]()
Já opět zítra tradičně taky, ale zkusím místo jablek kompotované broskve plus tvaroh se sněhem samozřejmě…
Jinak dnes kakaová bábovka s ořechy, recept z kuchařky z roku 1985 ![]()
Jdu trochu s OT dotazem… dřív sem hodně přispívala uživatelka @HloupýFlop, ale už dlouho jsem ji nikde nečetla ani nevidela… nevíte o ni někdo něco?
Dnes palačinky s tvarohem a k večeři dušená zelenina a vejce natvrdo.
Zítra pak choi s enoki houbami a nudlemi, brokolicový nákyp se sýrem a vajíčkem. Ten bude i na pondělí.
Děcko jedlo venku, já si jen udělala z uzeného vývaru česnečku, ale ta teda byla echt.
A k večeři volská oka.
Na zítra jsem vytáhla kuřecí prsa s kostí, něco z toho vymyslím.
@azaleila jo tu si taky pamatuji, ráda jsem jí četla, ale nevím o ní nic, měla fajn recepty
Včera narozeninový vepř. steak s hranolkama, odpo zákusky, večer chlebíčky nebo spíš větší jednohubky a samé další dobroty, vínko ![]()