Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21905
4.1.26 11:22

@azaleila jestli si dobre pamatuju, tak se tady do ni nekdo obul, ohledne jejiho zivota a ona se odmlcela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
4.1.26 11:26

My dneska tresku se zeleninou na masle, k veceri asi salat z belugy, tunak, feta, pecena cherry rajcatka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8295
4.1.26 11:26

Jen krocani rizky v bramboraku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2210
4.1.26 13:02

Čočková polévka s mrkví a parkem, francouzské brambory. Pro syna losos s bramborovou kaší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23969
4.1.26 16:34

Na oběd byly krůtí karbanátky s bramborem… 8)
Na večeři budou krůtí karbanátky s chlebem… 8)
Zítra na oběd krůtí karbanátky s bramborem… 8)
Zítra na večeři…asi chleba se sýrem… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21092
5.1.26 21:50

Roky jsem váhal, ale konečně jsem pořídil udírnu.

Včera jsem udil kuřecí stehna, skromné začátky, ale rodina se oblizovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33498
6.1.26 00:02

@KalamityJohn jak jsi je připravil, naložil, nebo jinak upravoval? Muž má udírnu asi čtyři roky, udi tak 2× 3× ročně klasické špalíky masa, párkrát ryby a klobasky. Ty připravuje kamarád profi kuchař a jsou úžasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21092
6.1.26 00:29
@adresa píše: Více

V míse jsem je zasypal kořenící směsí a promíchal. Vzal jsem první - byl to rub - co mi padlo do ruky.

Udil dvě hodiny při 120 stupních. Pak jsem kontroloval digitálním teploměrem a už to bylo na bezpečné teplotě.

Ale kamarádi dělají hrudí - brisket - a na to se chci dopracovat.

https://heygrillhey.com/…eef-brisket/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33498
6.1.26 00:39

@KalamityJohn děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33498
6.1.26 00:44

Uzené bylo zrovna dnes k obědu - panenka, nakrajela jsem ji na spaliky a ty ohrala v troubě v troše silného kachniho výpeku, co mi zbyl v lednici. K tomu bramborova kaše a kimči od Živiny. Polévka zeleninová z kuřecího vývaru
Panenka byla velká a my dnes jen dva, tak jsem z prostředka nakrajela tenké plátky na chlebíčky z celozrnné veky, potřene křenovou pomazankou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
6.1.26 15:57
@Gerberka píše: Více

Děkuji, snažím se smysluplně spotřebovávat zbytky loňské úrody. Leden je na to, jak stvořený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
6.1.26 16:00

Dnes vepřové s hříbky, dýňová polévka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
6.1.26 19:04

Cuketova polévka, koprovka s hovězím a domácím knedlíkem od rodičů :palec:

Vyzkoušela jsem nový tlakový hrnec od Ježíška na vaření hovězího a perfektní, do půl 10 jsem měla hotovou polévku i obed a pak jsme mohly s dceruskou na boby :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33498
6.1.26 19:38

Oběd na cestách, večeře byla rychlá - koupené bramborové šišky ohřáté na pánvi na ghi a sýrová omáčka se šunkou a slaninou, tj zbytky vánočních zásob co lednice dala :)
Zítra opět oběd mimo domov a k večeři co si kdo uloví. Ve čtvrtek oběd na cestách, v pátek už doma, krůtí nudličky na houbách s rýží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22905
6.1.26 20:53

Já dnes výpečky nevěděla jsem, zda se zelím nebo špenátem, ale manžel zelí nemůže, tak jsem udělala oboje. A já pak nevěděla, s čím si to dát, tak jsem si dala oboje najednou :D Šulánky jsou kupovaný :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí