Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj maminky,
která máte zkušenost s produkty od Karla Hádka, jste spokojené? Co doporučujete? Chci teď zkusit olej na zoubky a nosní olejíček.
Děkuji.
Každý, kdo ho rád používá, má zkušenost s něčím jiným ![]()
Já sem spokojená s atopdermem na exém, moje máma by dala ruku do ohně za Santalii na obličej, ségra si vychvaluje antibakteriální olejíčky do aromalampy.
My milujem Intimis
celá rodina.
Pak China balsam, EO levandule extra, EO máta peprná, zubní olej ze 7 bylin.
Tyhle všechny kupujeme dost často.
Pak tu mám další, co se použijí třeba sezóně jako Atemol na kašel, nosní olej baby, donosol nebo Virosan(ten kápnu i na filtr vysavače).
Na mazání obličeje mi vyhovuje Levandulový regenerační krém, těhu břicho mažu bambuckým máslem, bolavá záda třezalkovým olejem, tělo mandlovým olejem.
Na úklid pomerančový čistič, tymicoin klukovi na nočník a wc, sameu na ovoce a mastné kousky nádobí, co umeju jen v ruce.
Jinak EO - éterické oleje mi přijde škoda lít do aromalampy. Od Hádka je užíváme vnitřně a do lampy, praní, koupání leju levný od Salosu.
Atopderm, baby L, sheaderm, zubní olej pro mne i baby pro malou, nosní olej baby, china balsám, orange sanitol.
@PeBa lejete éterické oleje do praní? To zní zajímavě
Jaký to má účinek? Slyším to poprvé
A vnitřně?
@zuzkub píše:
@PeBa lejete éterické oleje do praní? To zní zajímavěJaký to má účinek? Slyším to poprvé
A vnitřně?
Také jsem se zrovna na to chtěla zeptat.Jak je to s tím praním…
Jinak taky by mě zajímal ten olejíček za zoubky. Máte s ním někdo zkušenost? Chtěla jsem ho koupit malému, ale zatím jsem dala mundisal a zoubky se ještě úplně neprořezávají.
Univerzalni aroma-cistic, Orange-Sanitol
voni uzasne po pomerancich
když peru v mýdle nebo ecoveru bez vůně, tak místo aviváže(kterou jsem stejně nikdy nepoužívala) leju ocet Ringo(koncentrát) a do toho nakapu EO pro vůni do deseti kapek
nejlépe nám vychází listea cubea od Saloosu, že vydrží na prádle vonět
vnitřně používáme EO při léčení a to si dám teda opravdu kvalitní
třeba eo máta peprnná, to je první po čem šaháme při škrábání v krku a svědění v nose, kapku rovnou na jazyk(dospělí to dají, děti na cukr nebo chlebovou tabletu)
atemol při kašli, šup na jazyk
doromyslový při zažívacích potížích(ten radši do kapsle, je hnusný na chuť)
@PeBa A jak vám to vyjde cenově? lépe než obyč prášek+aviváž? Nebo to tak máme z ekologického hlediska? Není tu nějaká diskuze na toto téma? ![]()
Osobně asi z obého, nějak jsme lehce doma přešli během posledního roku v mnoha směrech ![]()
a probíraly jsme praní asi tady? ![]()
https://www.emimino.cz/…inky-134464/
Prosim muzete mi poradit co koupit, vubec se nevyznam co a jak pouzivat. Zatim jsem jen kapala do odparovace. Syn (skoro 5 mesicu stary) ma uz skoro porad rymu, ne silnou, ale neco tam furt je. A ted i trosku pokaslava tak jsem nasla, ze je na to dobry eo borovice, ale u hadka jsem cetla i eucalyptus. Ale ten ma tolik oleju a vseho mozneho, ze nevim co vybrat.
taky bych chtela nejaky krem na telicko, nejlepe aby po nem dobre usnul, takze nejaky sklidnujici. A neco co zabije plisne a jine potvory v baraku. No a kdyz uz budu v tom tak pro me neco na plet, mam mastnou a rozsirene pory. Omlouvam se, ze s tim otravuju, ale je toho tolik a ja nevim kde zacit.
Krém neporadím, ale zrovna jsem dětem objednala od Hádka Mandlový mycí olej a úžasně voní. Jinak krém na obličej třeba Nobilis Tilia s levandulí, má moc příjemnou konzistenci