Co doporučíte od Hádka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6131
14.2.14 14:12

Co doporučíte od Hádka?

Ahoj maminky,
která máte zkušenost s produkty od Karla Hádka, jste spokojené? Co doporučujete? Chci teď zkusit olej na zoubky a nosní olejíček.
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31275
14.2.14 14:22

Každý, kdo ho rád používá, má zkušenost s něčím jiným :mrgreen:

Já sem spokojená s atopdermem na exém, moje máma by dala ruku do ohně za Santalii na obličej, ségra si vychvaluje antibakteriální olejíčky do aromalampy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
14.2.14 14:39

My milujem Intimis :* celá rodina.
Pak China balsam, EO levandule extra, EO máta peprná, zubní olej ze 7 bylin.
Tyhle všechny kupujeme dost často.
Pak tu mám další, co se použijí třeba sezóně jako Atemol na kašel, nosní olej baby, donosol nebo Virosan(ten kápnu i na filtr vysavače).
Na mazání obličeje mi vyhovuje Levandulový regenerační krém, těhu břicho mažu bambuckým máslem, bolavá záda třezalkovým olejem, tělo mandlovým olejem.
Na úklid pomerančový čistič, tymicoin klukovi na nočník a wc, sameu na ovoce a mastné kousky nádobí, co umeju jen v ruce.
Jinak EO - éterické oleje mi přijde škoda lít do aromalampy. Od Hádka je užíváme vnitřně a do lampy, praní, koupání leju levný od Salosu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
14.2.14 14:44

Atopderm, baby L, sheaderm, zubní olej pro mne i baby pro malou, nosní olej baby, china balsám, orange sanitol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
14.2.14 15:11

Nosní olej baby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
14.2.14 15:14

@PeBa lejete éterické oleje do praní? To zní zajímavě :) Jaký to má účinek? Slyším to poprvé :)A vnitřně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
14.2.14 15:15
@zuzkub píše:
@PeBa lejete éterické oleje do praní? To zní zajímavě :) Jaký to má účinek? Slyším to poprvé :)A vnitřně?

Také jsem se zrovna na to chtěla zeptat.Jak je to s tím praním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
14.2.14 15:16

Jinak taky by mě zajímal ten olejíček za zoubky. Máte s ním někdo zkušenost? Chtěla jsem ho koupit malému, ale zatím jsem dala mundisal a zoubky se ještě úplně neprořezávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
14.2.14 17:02

Univerzalni aroma-cistic, Orange-Sanitol :-) voni uzasne po pomerancich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
14.2.14 17:18

@zuzkub @lennny

když peru v mýdle nebo ecoveru bez vůně, tak místo aviváže(kterou jsem stejně nikdy nepoužívala) leju ocet Ringo(koncentrát) a do toho nakapu EO pro vůni do deseti kapek
nejlépe nám vychází listea cubea od Saloosu, že vydrží na prádle vonět

vnitřně používáme EO při léčení a to si dám teda opravdu kvalitní
třeba eo máta peprnná, to je první po čem šaháme při škrábání v krku a svědění v nose, kapku rovnou na jazyk(dospělí to dají, děti na cukr nebo chlebovou tabletu)
atemol při kašli, šup na jazyk
doromyslový při zažívacích potížích(ten radši do kapsle, je hnusný na chuť)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
14.2.14 17:39

@PeBa A jak vám to vyjde cenově? lépe než obyč prášek+aviváž? Nebo to tak máme z ekologického hlediska? Není tu nějaká diskuze na toto téma? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
14.2.14 17:53

Osobně asi z obého, nějak jsme lehce doma přešli během posledního roku v mnoha směrech 8)
a probíraly jsme praní asi tady? :think:
 https://www.emimino.cz/…inky-134464/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
28.2.16 20:11

Prosim muzete mi poradit co koupit, vubec se nevyznam co a jak pouzivat. Zatim jsem jen kapala do odparovace. Syn (skoro 5 mesicu stary) ma uz skoro porad rymu, ne silnou, ale neco tam furt je. A ted i trosku pokaslava tak jsem nasla, ze je na to dobry eo borovice, ale u hadka jsem cetla i eucalyptus. Ale ten ma tolik oleju a vseho mozneho, ze nevim co vybrat. :) taky bych chtela nejaky krem na telicko, nejlepe aby po nem dobre usnul, takze nejaky sklidnujici. A neco co zabije plisne a jine potvory v baraku. No a kdyz uz budu v tom tak pro me neco na plet, mam mastnou a rozsirene pory. Omlouvam se, ze s tim otravuju, ale je toho tolik a ja nevim kde zacit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
28.2.16 23:06

Krém neporadím, ale zrovna jsem dětem objednala od Hádka Mandlový mycí olej a úžasně voní. Jinak krém na obličej třeba Nobilis Tilia s levandulí, má moc příjemnou konzistenci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák