Co koupit příteli k 18. narozeninám

petraluhacinska
10.2.20 16:44

Co koupi příteli k narozeninám

Dobrý den, chtěla bych poradit nějaký vtipný dárek pro přítele.. ne moc drahý! Jeden dražší už totiž mám..Chci něco co může rozbalit před rodinou a zesmějí se tomu i oni. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10.2.20 16:54

Rozveď se, a nebudeš muset kupovat dárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
10.2.20 17:14
@Anonymní píše:
Rozveď se, a nebudeš muset kupovat dárky.

Jasně v 18 už si jí chlap vzal. Zase anonymní hrdinka, že?

Jinak záleží na tom, co má přítel rád. Bývalého potěšila háčkovaná šála oblíbeného klubu. Jednu dobu u nás frčela taková ta antistresova hmota, která jde rozbít kladivem, nějaká stolní hra, dárkové balení piva, vína nvm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petraluhacinska
10.2.20 17:19

@P4ja Sala me napadla taky, jenze on vsechno svého oblíbené klubu bohuzel ma:d..A stolní hra nebo modelina by ho podle me nepotesila:( Ale dekuju za napad :*

• Citovat
  • Upravit
6499
10.2.20 17:23

Dva lístky do kina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
10.2.20 17:35

Já bych se na nějaké rádoby vtipné dárky vykašlala. Obzvlášť, když to má rozbalit před rodinou. Dospělí mají většinou trošku jinak nastavený humor, než v osmnácti a mohl by z toho být slušný trapas nebo absolutní nepochopení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
10.2.20 18:11

A ten hlavní dárek dostane kdy? Proč mu ho nedáš před rodiči? Na další bych se opravdu vyprdla.

Jsou různá trika s potiskem, to by tě nemělo finančně zruinovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
10.2.20 18:23

Není snad na světě nic horšího než tričko s rádoby vtipným potiskem. I Valdice se dají přežít, než půl hodiny strávit na veřejnosti v tom tričku. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
10.2.20 18:49
@P4ja píše:
Jasně v 18 už si jí chlap vzal. Zase anonymní hrdinka, že?Jinak záleží na tom, co má přítel rád. Bývalého potěšila háčkovaná šála oblíbeného klubu. Jednu dobu u nás frčela taková ta antistresova hmota, která jde rozbít kladivem, nějaká stolní hra, dárkové balení piva, vína nvm.

Kdybyses podívala do jejího profilu, tak nejpozději 20. ledna 2020 řešila dárek - deku s fotkami - pro manžela na výročí (!!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
10.2.20 18:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
10.2.20 19:51
@someargue píše:
Kdybyses podívala do jejího profilu, tak nejpozději 20. ledna 2020 řešila dárek - deku s fotkami - pro manžela na výročí (!!)

Tak zase tak profily nelustruju. :roll: Stačilo napsat pod svým nickem, že něco smrdí. Díky za upozornění. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petraluhacinska
10.2.20 20:30

@P4ja A není snad jedno jaké otazky píší na svůj profil? :D Né všechno musí byt psané pod jedním jménem tady..Ale jsem rada, jak jste vsichni všímaví :think:

• Citovat
  • Upravit
4311
10.2.20 20:50
@P4ja píše:
Tak zase tak profily nelustruju. :roll: Stačilo napsat pod svým nickem, že něco smrdí. Díky za upozornění. :palec:

Však píšu pod svým nickem :roll: jen mě taky zarazil její komentář, tak jsem se podívala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
10.2.20 21:25

Záleží co má přítel rád, popř. kolik do toho chceš max. vrazit
Třeba by jsi mu mohla udělat dárkový balíček plný sladkostí, slaných pochoutek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
10.2.20 21:27
@someargue píše:
Však píšu pod svým nickem :roll: jen mě taky zarazil její komentář, tak jsem se podívala

Já myslela, že jsi to ty, kdo psal anonymně, takže ta hrdinka se zase nepřihlásí. :zed:

A tak koukám, že asi admin odtajnil? A zakladatelka se odhlásila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí