Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Rozveď se, a nebudeš muset kupovat dárky.
Jasně v 18 už si jí chlap vzal. Zase anonymní hrdinka, že?
Jinak záleží na tom, co má přítel rád. Bývalého potěšila háčkovaná šála oblíbeného klubu. Jednu dobu u nás frčela taková ta antistresova hmota, která jde rozbít kladivem, nějaká stolní hra, dárkové balení piva, vína nvm.
@P4ja Sala me napadla taky, jenze on vsechno svého oblíbené klubu bohuzel ma:d..A stolní hra nebo modelina by ho podle me nepotesila:( Ale dekuju za napad ![]()
Já bych se na nějaké rádoby vtipné dárky vykašlala. Obzvlášť, když to má rozbalit před rodinou. Dospělí mají většinou trošku jinak nastavený humor, než v osmnácti a mohl by z toho být slušný trapas nebo absolutní nepochopení.
A ten hlavní dárek dostane kdy? Proč mu ho nedáš před rodiči? Na další bych se opravdu vyprdla.
Jsou různá trika s potiskem, to by tě nemělo finančně zruinovat.
Není snad na světě nic horšího než tričko s rádoby vtipným potiskem. I Valdice se dají přežít, než půl hodiny strávit na veřejnosti v tom tričku. ![]()
@P4ja píše:
Jasně v 18 už si jí chlap vzal. Zase anonymní hrdinka, že?Jinak záleží na tom, co má přítel rád. Bývalého potěšila háčkovaná šála oblíbeného klubu. Jednu dobu u nás frčela taková ta antistresova hmota, která jde rozbít kladivem, nějaká stolní hra, dárkové balení piva, vína nvm.
Kdybyses podívala do jejího profilu, tak nejpozději 20. ledna 2020 řešila dárek - deku s fotkami - pro manžela na výročí (!!)
https://www.candybull.cz/…y-beans-34g/?…
https://www.darkacek.cz/…-d426956.htm?…
třeba něco z tohohle?
@someargue píše:
Kdybyses podívala do jejího profilu, tak nejpozději 20. ledna 2020 řešila dárek - deku s fotkami - pro manžela na výročí (!!)
Tak zase tak profily nelustruju.
Stačilo napsat pod svým nickem, že něco smrdí. Díky za upozornění. ![]()
@P4ja A není snad jedno jaké otazky píší na svůj profil?
Né všechno musí byt psané pod jedním jménem tady..Ale jsem rada, jak jste vsichni všímaví ![]()
@P4ja píše:
Tak zase tak profily nelustruju.Stačilo napsat pod svým nickem, že něco smrdí. Díky za upozornění.
Však píšu pod svým nickem
jen mě taky zarazil její komentář, tak jsem se podívala
Záleží co má přítel rád, popř. kolik do toho chceš max. vrazit
Třeba by jsi mu mohla udělat dárkový balíček plný sladkostí, slaných pochoutek ![]()
@someargue píše:
Však píšu pod svým nickemjen mě taky zarazil její komentář, tak jsem se podívala
Já myslela, že jsi to ty, kdo psal anonymně, takže ta hrdinka se zase nepřihlásí. ![]()
A tak koukám, že asi admin odtajnil? A zakladatelka se odhlásila?
Dobrý den, chtěla bych poradit nějaký vtipný dárek pro přítele.. ne moc drahý! Jeden dražší už totiž mám..Chci něco co může rozbalit před rodinou a zesmějí se tomu i oni.