Dcera v péči bývalého manžela, jsem zoufalá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.5.14 13:02

Jak jsem psala, zkoušela jsem to po dobrém i po zlém, ale když jsem to zkusila po zlém, bylo to ještě horší. I jsem s ní zkoušela mluvit, můj přítel taky, moji rodiče, všichni, ale nikam to nevede. Stačí aby jedna věc nebyla po jejím a je vymalováno a už žhaví telefon, včerejší výstup mě dostal úplně nakolena, dnes jsem mluvila s ex je mi ještě hůř. Pořád jen opakuje, tak mi jí dej do péče.

• Citovat
  • Upravit
1573
@Anonymní píše:
S ním o tom není řeč. :( On jí má za nejhodnější dítě. Zkoušela jsem to 100 x promluvit si, ale nejde to.@Pizlam
Trvá to už dobrého půl roku.

Tak zkus jeste vydrzet. Ja si vzdy myslela, ze kdyz by moje dito zlobilo, tak ho proste „serezu“ nebudu ustupovat, a bude vse po mem. Mam kamaradku, ktera je stejneho razeni jako ja. Milujici ale prisna. Jeji syn me vyvedl z omylu, ze tohle proste nemusi vzdy fungovat. Jsou proste deti, se kterymi proste nehnes. Ani po dobrem, ani po zlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
@Pizlam píše:
Ja nevim. Pisete at ji tam da. Vam by z toho srdce nepuklo? Pro me by to byla situace velmi bolestiva..

Srdce by mi nejspíš puklo, ale ta dcera není majetek ani matky, ani otce a když se rozhodne, že chce být u jednoho, tak to ten druhý musí respektovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
@Pizlam píše:
Ja nevim. Pisete at ji tam da. Vam by z toho srdce nepuklo? Pro me by to byla situace velmi bolestiva..

Puklo, jenže holčina potřebuje lekci. A ono by je to rozmazlování také třeba přešlo, kdyby jí měli na krku každý den, a viděli by, o čem to je. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Crystal87 píše:
Kdyby byl ex rozumnej, tak holce zmaluje zadel, aby věděla jak se má chovat.

přesné a výstižné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
7.5.14 13:03

Tak to je blbá situace, já bych to udělala následovně, budou letní prázdniny tak bych jí tam na ty 2 měsíce dala plus třeba ještě v září, pokud by dcera chtěla zůstat u otce i po téhle době tak bych jí to dopřála. Ano bude to bolet, bude se ti stýskat ale i ona má právo se rozhodnout :? když jí nedovolíš zůstat s tátou tím víc tě možná bude nenávidět :nevim:

Příspěvek upraven 07.05.14 v 13:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
7.5.14 13:03

Asi to neni k tematu, ale moje mamka nas nechala u taty a ja jsem ji dnes za to vdecna. Takze za me zaprit ego a udelat to nejlepsi pro dite, i kdyz to je treba to, ze se ji vzdas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
7.5.14 13:04
@Zenyatta píše:
Srdce by mi nejspíš puklo, ale ta dcera není majetek ani matky, ani otce a když se rozhodne, že chce být u jednoho, tak to ten druhý musí respektovat.

Ano, s tim ja souhlasim, jen mi prijde, ze to tu vetsina bere uplne jednoduse. Chce, tak at jde. Nedivim se zakladatelce, ze se snazi o dcerku " bojovat".

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
@Kobliha51 píše:
Dej mu ji, když to ona sama chce. Je to zrovna takový rodič, jako jsi ty. Na okolí nekoukej. Jak bude holka dospívat, bude to ještě horší. Otcové tvých dětí taky určitě neřeší dopodrobna, jak jejich děti s tebou žijí. Tak mu ji dej a taky neřeš podrobnosti. Máte jako rodiče stejná práva i stejné povinnosti. Teď ať dochodí ročník a pak ji převeď se všemi právy a povinnostmi na otce. Máš doma ještě dvě děti a mohlo by to sklouznout k tomu, že budeš této dceři nějakým způsobem ulevovat a nadržovat, jen aby k otci netíhla. Mám tohle z rodiny. Táta si dceru koupil, všechno jí dovolil. Holka v dospělosti odešla k matce zpět a už tam zůstala. A mají pěkný vztah. Děti se dají koupit snadno. A ani bych jí nepřála, aby jí u otce bylo zle a aby chtěla zpátky. A´t je jí tam dobře. Když bude velká, třeba ti vyčte, že jsi ji k otci nedala a možná ti i vyčte, že jsi jí k němu dala. Nikdy nevíš, jak to dopadne. Máš doma ještě dvě děti a partnera a nemůžete celá rodina trpět kvůli jedné, když se to dá řešit.

Moc hezky napsáno.
Trochu OT. S tím vyčítáním v dospělosti, můj strýc když studoval VŠ, tak začal asi v 2. ročníku hrozně „chacharovat“, školy nechal, blbnul s partou (taková opožděná puberta :nevim: ). Po roce dostal rozum, školu dodělal a ve 40 vyčetl rodičům, co to byli za rodiče, že ho to nechali dělat :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
@geilens píše:
Asi to neni k tematu, ale moje mamka nas nechala u taty a ja jsem ji dnes za to vdecna. Takze za me zaprit ego a udelat to nejlepsi pro dite, i kdyz to je treba to, ze se ji vzdas

přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
7.5.14 13:05
@verisek píše:
Tak to je blbá situace, já bych to udělala následovně, budou letní prázdniny tak bych jí tam na ty 2 měsíce dala plus třeba ještě v září, pokud by dcera chtěla zůstat u otce i po téhle době tak bych jí to dopřála. Ano bude to bolet, bude se ti stýskat ale i ona má právo se rozhodnout :? když jí nedovolíš zůstat s tátou tím víc tě možná bude nenávidět :nevim:Příspěvek upraven 07.05.14 v 13:04

To je super napad s tema prazdinama. To me nenapadlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
7.5.14 13:07
@Kobliha51 píše:
Tátům nikdo neříká, že o dítě přijdou, když hop nechají u exmanželky. Ani matka o dceru přijít nemusí. Zrovna tak, jako otec. Mají stejná práva i povinnosti.

To je ale trochu jina situace. Vetsinou jsou deti za dobre s obema rodici, kdezto tady je jen s otcem. Z toho mi plyne ta obava.

Příspěvek upraven 07.05.14 v 13:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
@Nuníček píše:
Moc hezky napsáno.
Trochu OT. S tím vyčítáním v dospělosti, můj strýc když studoval VŠ, tak začal asi v 2. ročníku hrozně „chacharovat“, školy nechal, blbnul s partou (taková opožděná puberta :nevim: ). Po roce dostal rozum, školu dodělal a ve 40 vyčetl rodičům, co to byli za rodiče, že ho to nechali dělat :zed:.

Tohle je přesné. Můj syn nechtěl jít na vysokou. Co já se s ním nahádala, nabrečela jsem se, nechtěl. Teď mi říká, že jsem ho měla donutit. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

S prázdninami je to sice dobrý nápad, ale to nikdo z nich nepozná jaké to je se s ní denně učit do školy, dělat úkoly, kontrolovat zda má vše připravené atd. :nevim: O prázdniny bude převážně u jeho rodičů, takže pro ní i pro ně leháro. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
47759
7.5.14 13:08
@Pizlam píše:
To je super napad s tema prazdinama. To me nenapadlo :kytka:

taky to ale není ideální, protože tam nebude žádná příprava do školy, což je s dětmi někdy za trest :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí