Co mám dělat, už nevím jak dál

Anonymní
14.4.20 20:26

Co mám dělat už nevím jak dál

Ahoj jdu si k vám pro radu.
Co se vztahem kde spolu dva nespí, nemají žádné intimní napětí prostě nic. Akorát se hádají a žijou spolu jako spolubydlící? Máme spolu 12 měsíční dceru. A náš vztah mi přijde že je k ničemu. Přítel je dost zavyslej na telefonech, počítači atd a já jsem s dcerou pořád sama a vychováván jí v podstatě sama. On přijde z práce a hned jde k počítači s pak zas spát a tak je to pomalu každý den. Neměli jsme spolu sex už skoro 1 rok. Přítel nevím jestli si to dělá sám ale vím že sex dost milovala a teď prostě nic. Ani se mě nedotkne a já když na něj sáhnu předvede jysterickou scénu a přijde mi že se mě štítí. Dřív měl počítač volně dostupný a teď si dal heslo vše si zablokovala a když si s malou hraju a on potřebuje na záchod vždy se odhlásí a pak až přijde zase přihlásí. Už nevím co dělat.. párkrát už mě napadl, řval na mě kvůli uplnr blbosti a tak.. „nemá problémy ani v práci, ani není nijak nemocní“. A když se ho zeptám na to jestli někoho má tak je to tady pak jak na bojišti. Vynadá mi pošle do pr… A je semnou hotovej.. poraďte co dělat aby to bylo jako dřív děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
14.4.20 20:31

Pošli ho do tmy.. Napadl že a ty přemýšlí, kde je chyba? Řeknu ti to narovinu, je to vůl.. A na 99 % má někoho jiného.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
14.4.20 20:32

A urcite nemas nasetrenou ani korunu vid? Vykasli se na nej. Casem nejdes nekoho, kdo si te bude vazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
14.4.20 20:32

On s tím nic evidentně dělat nechce… Doma full servis, o dítě postaráno a zábavu má nejspíš jinde. V tomhle bych dítě rozhodně vychovávat nechtěla. To má pěkný příklad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
14.4.20 20:33

Neuděláš nic, aby byl jako dřív. Podle mne je ten vztah mrtvý a ani jeden neudělá ten odvážný krok k osvobození se. A čím dál víc budete mít k sobě odpor, protože nekomunikuje a necháváte to vyhnit. Což vede k ještě většímu odcizení. A menší schopnosti se domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.20 20:40

Asi bych popremyslela, jestli ma cenu s nim dal byt…Jestli se dokazes o malou sama postarat atak…Promluvila bych si s nim..
a co se tyce sexu..
Zkousela jsi ho nejak provokovat?
A nebo ho prekvapit?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.4.20 20:46
@Anonymní píše:
Asi bych popremyslela, jestli ma cenu s nim dal byt…Jestli se dokazes o malou sama postarat atak…Promluvila bych si s nim..
a co se tyce sexu..
Zkousela jsi ho nejak provokovat?
A nebo ho prekvapit?

Zkoušela jsme vše ale jen mu na něj sáhnu tak úplně na mě až ječí co dělám..a když mu řeknu něco co se mi nelíbí tak mi začne říkat že vždycky když je to normální mezi námi já vytáhnu toto..

• Citovat
  • Upravit
4443
14.4.20 21:06

No vypadá to že se s ním budeš muset rozejít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
14.4.20 21:09
@Anonymní píše:
Zkoušela jsme vše ale jen mu na něj sáhnu tak úplně na mě až ječí co dělám..a když mu řeknu něco co se mi nelíbí tak mi začne říkat že vždycky když je to normální mezi námi já vytáhnu toto..

A cim myslis ze tohle je zpusobeny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
14.4.20 21:21

Předpokládám, že dítě nebylo plánované :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.20 21:45
  • Citovat
  • Upravit
13923
14.4.20 23:50

Co se podívat po nějakém kryptovacím viru :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.20 07:21

@Josef_t a co to je

• Citovat
  • Upravit
13923
15.4.20 16:16
@Anonymní píše:
@Josef_t a co to je

O nemocnici v Benešově jsi neslyšela?

To si někdo otevře email s báječnou nabídkou instaluje si vir, ten nějakou dobu zdánlivě nic nedělá a pak ti jen napíše za kolik bitcoinů ti pošle šifrovací klíč.
Všechna data jsou pryč a vše se musí instalovat znovu.
(asi to není úplně přesný popis, ale tak nějak to funguje)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.20 21:28

Trápení

Ahoj lidi. Jsem sama se 2 dětmi po domácím násilí. 10 let řeším bydlení. Poradíte někdo, jak zas nenaletět? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí