Co na kačenky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4486
10.9.10 22:09
Mafina5 píše:
Holky a co vůbec je na různý plastový hračky pro nejmenší miminka? Čím je preventivně umýt, než mu je poprvé dám - různá chrastítka, která nejdou vyvařit, gumové pískací hračky apod. ?

Ty, které nemají žádnou dírku, můžeš ponořit do roztoku prostředku Milton. Prodává se v tabletách nebo v lahvi. Viděla jsem v lékárně a v Tescu. Návod přiložen. Používám to i na flašky a dudlíky, mně se při vyvařování hnusí ten povlak z vodního kamene, co se na věcech utvoří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
11.9.10 09:17

To je nějaká ta desinfekční tableta co se používá do sterilizátorů? Zkusím po tom kouknout?
Ale co třeba s chrastítkama, ve kterých je asi strojek, to asi není na ponoření do vody, spíš to jen otřít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101743
11.9.10 09:24

Nene, je to tableta co se používá do studené vody, prostě ji tam rozpustíš a pak to v tom necháš koupat. Já tyhle tablety používám na menstruační kalíšek, abych ho nemusela vyvářet.
Jinak chrastítka, pokud nemají nějaké zvenku pohyblivé části by měla být taky vodotěsná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
16.10.11 01:29

Ahoj, vyhodila bych je a neboj se, že bys nesehnala další. Já jsem vášnivou sběratelkou gumových kačenek a když se na ně zaměříš, tak zjistíš, že jich jsou všude spousty.;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová