Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakládám nové téma a hned na začátku - není k dohadování a osobnímu napadání!
Každý má jiný vkus, takže se jistě neshodneme, ale spíš tak pro zajímavost: co považujete v módě, oblíkání, za nevkusné, prostě za hranicí? Přiznám se, že jsem teď ovlivněná jednou uživatelkou FB, která vkládá pravidelně naprosto nemožné (tedy dle mého) kreace a má tolik pozitivních ohlasů, že jen zírám. Proto mě zajímá, jestli jsem já taková konzerva, nebo jestli jsem prostě už jenom stará…
PS: udělám pak hitparádu, pokud se na něčem shodneme, že se to nelíbí většině!
čouhající kalhotky, tmavé prádlo pod světlým olbečením a ponožky v sandálech
jinak asi záleží, jak daná osoba vypadá
ale občas, když jdu po městě, tak si říkám, že legíny velikosti 40+ by se neměly vyrábět ![]()
bokovky, ze kterých lezou tanga a maxišpeky
ponožky - nejlépe bílé v sandálech
@Lightsun píše:
bokovky, ze kterých lezou tanga a maxišpeky
ponožky - nejlépe bílé v sandálech
bílé s kytičkama ![]()
tak pokud mohu ráda se přidám,nevkusné zcela určitě to,když sukně končí těsně pod zadkem a velmi výrazné líčení,prsa ven,nebo plno cinkrlátek na rukách a noze a krku
to se mi nelíbí
Hmmmm…
Zajímavé téma. Tak určitě ponožky v sandálech, dnes jsem třeba viděla paní s bílými ponožkami v lodičkách (nechápu). Jsem tlustá, tak na tlustých považuji za nevkusné minisukně a elastické oblečení - „ideálně“ legíny s minisukní a uplým tričkem. Dál vídám často ženy nosit sportovní bundu k elegantním kalhotám - taky mi to hlava nebere. Určo by se ještě něco našlo, nejsem žádný módní expert, taky určitě nechodím podle ostatních super vyfiklá, ale trochu haltovat by se někteří lidi mohli. ![]()
Toho je hodně, ponožky v sandálech, jakékoliv oblékání slečen a nedejbože i starších žen, které víc odhluje, než zakrývá - takže výstřihy do pasu, bederní roušky místo sukní (tzv. kurví kroje)… Nelíbí se mi ani v případě, že dotyčná na to má postavu, jakože většinou nemá. Vykukující tanga. Vykukující trenky u „skejťáků“. Černé nebo naopak platinově blond vyžehlené a ulízlé vlasy, ideálně s kabelkou na předloktí. Imitace značek. Gelové nehty, pokud nejde o vkusnou krátkou francii nebo jen bezbarvým lakem potažené krátké nehtíky - každý je prostě nemá hezké.
nemusím ani tetování, ale tam to dokážu pochopit, protože nejde jen o modu, ale nějaký životní postoj.
A je toho víc a víc, jen mě teď honem nic nenapadá ![]()
Za mě asi nesoudnost některých žen, které mají nějáké to kilo (někdy mnoho) navíc a všechno to vyrýsujou úplým tričkem a korunu nasadí kalhotami, které oblékaly možná před 5 lety, které ji ještě hezky „rozpůlí“ a špeky vyhrnou pod to upnuté tričko… Při desetiminutové procházce potkám takových nespočetně, copak nikdy neslyšely např. o slovu tunika?
A u chlapů nepochopím kalhoty ala „čekám velkou vodu“.
Příspěvek upraven 04.06.12 v 13:05
@-lucie- píše: čouhající kalhotky, tmavé prádlo pod světlým olbečením a ponožky v sandálechjinak asi záleží, jak daná osoba vypadá
ale občas, když jdu po městě, tak si říkám, že legíny velikosti 40+ by se neměly vyrábět
viditelne spodni pradlo at uz pruhledne tricko nebo vylezla tanga, fuj ![]()
a pak take obezni zeny v kratkych suknich ![]()
Podepisuju se pod leginy a to i pod sukní, ale nejlepší jsou fakt černé, ideáně průsvitné leginy (určené pro sukni) nošení jen s těsným trikem. Pak je dotyčné vidět spodem až do krku.
@jessikka píše:
kurví kroje
Vzbudila jsem si dcerku a poprskala monitor.
![]()
@-lucie- píše: čouhající kalhotky, tmavé prádlo pod světlým olbečením a ponožky v sandálechjinak asi záleží, jak daná osoba vypadá
ale občas, když jdu po městě, tak si říkám, že legíny velikosti 40+ by se neměly vyrábět
Já třeba rada nosím ponožky v sandalech a je mě jedno co si o mě ostatní myslí
ladim je s barvou kratasu.