Co říkáte "kauze" prezidenta s Macinkou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76
13.7.26 22:50

Ale to je výmluva, Pavel se chtěl domluvit na společném postupu

Příspěvek upraven 13.07.26 v 22:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
13.7.26 22:53

@malachi Tak si to představ opačné. Babiš vyhrál prezidenta a podle zvyku chce jet na summit, Fiala mu to nedovolí, zdržuje rozhodnutí, neodpovídá na slušně napsané dopisy.Jsi na straně Fialy??

Příspěvek upraven 13.07.26 v 22:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13204
13.7.26 22:56
@malachi píše: Více

Cpe se na sílu někam, kam byl pozván, neuvěřitelná drzost :lol:
A Klaus taky nikam nejezdil, nechal Špidlu a Grosse jezdil samotný, že jo… oh, wait.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
13.7.26 22:56

No, ale on se tak Babiš chová, jako by byl věčně mimo :nevim: Naposledy dneska při příležitosti vzniku koalice proti balistickým střelám přiznal, že o ní dnes slyší prvně - a to se v předchozích dnech zúčastnil summitu NATO, kde se bezpečnost Evropy řešila. To fakt nevypadá, že by se s ním lídři chtěli bavit o složitějších věcech, než je jídelníček nebo fotbal :nevim: Ale samozřejmě, za to, že je mimo může předchozí vláda a taky by podle jeho názoru jaderná velmoc Velká Británie neměla být členem této obranné aliance, protože se to týká Evropy a ona není v EU :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
13.7.26 23:42
@sysi píše: Více

Chtělo by to si něco o tom zjistit, než začneš vypisovat nesmysly. Babiš tady dlouhodobě prosazuje, aby tuhle jednotnou obranu měla EU, když má společný rozpočet. Koalice 9 zemí se vytvořila dneska a nevím v čem je to lepší, když se 7 členských zemí a 2 nečlenské dohodnou na společné obraně a 20 zemí EU zůstane mimo. Jistě mi to vysvetlíš. A hlavně do toho netahej Babiše, se kterým se podle tebe nikdo nebavil, protože mimo zůstalo i dalších 19 členů EU. Nebo i za tohle může Babiš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39415
14.7.26 00:11

Takze zase jen urazis, argumenty nikde. Jak jsem psala, svuj k svemu. :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
14.7.26 07:59

Já poslouchala brífink s Babišem. On sám řekl, že o ní dnes (tedy včera) slyšel prvně. A taková koalice se nevytvoří z hodiny na hodinu, ta se připravovala a dojednávala předem. Opravdu o ní neslyšel? No, buď lže (proč? Co by tím sledoval?) nebo je těžce mimo současné dění a nedostávají se k němu důležité informace.

Že by upřednostnil ochranu jenom EU před ochranou celé Evropy sice hezky zapadá do jeho neochoty spolupracovat s někým, kdo má jiný názor než on, ale na druhou stranu to mohl říct rovnou a ne naši neúčast v koalicí házet na minulou vládu, proboha. On je ten, kdo už je víc jak půl roku u vlády, on je ten, kdo byl u jejího zrodu. Opět, s takovou odpovědí vypadá jak těžký mimoň.

Je to Babiš sám, kdo sice na jednu stranu se chlubí telefony na všechny, ale v praxi se prezentuje jako ten, kdo za nic nemůže, protože on vlastně nic neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39415
14.7.26 08:19

Je mimo. Psala jsem to nekolikrat uz pred volbami, ze to takto dopadne. A kdyz je mimo on, jsme mimo deni my, jako zeme. V aktualni mezinarodni situaci, skvela pozice. To nemuzu rict. Nemit zadne informace. Prezident vsude logicky neni, takze se bude opet jednat o nas bez nas. Stali sjme se neduveryhodnymi, presne jako byl Orban a je Fico. Kdo to nechape, tak je fakt hloupej. :?

https://x.com/…913367830920?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
14.7.26 09:13
@Edna-Bedna píše: Více

A tvé argumenty jsou kde? Zmohl ses akorát na nesmyslné tvrzení, že já mám dokazovat, že Babiš má pravdu. Protože ani nejsi schopen napsat v čem Babiš podle tebe lže. Evidentní lhaní Fialy a jeho manipulativní fotka ti samozřejmě nevadí. No jak říkáš, svůj k svému

Příspěvek upraven 14.07.26 v 09:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
14.7.26 09:25

Znovu pro natvrdlé s dlouhým vedením. Ta koalice se dohodla v pondělí a podle tebe je tedy těžce mimo 74 % EU, protože 20 z 27 států v té koalici není. Takže 74 % států EU na konferenci, kde se to PODLE TEBE projednavalo (asi jsi tam byla, když to tvrdíš), nedávalo pozor. No velmi zajímavé, že by to skoro všem uniklo. Na otazku jestli je lepší tohle než nějaké celounijní řešení jsi samozřejmě neodpověděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
14.7.26 09:58

Ne, chybí ti čtenářská gramotnost, porozumění psanému textu. Babiš není mimo, protože v koalici ČR není. Je mimo, protože o její přípravě nevěděl. Je jeho pravomocí cokoli podepsat nebo nepodepsat a je jedno, jestli se mi jeho rozhodnutí líbí nebo nelíbí. Je mimo, když svoje nepodepsání hází na minulou vládu, protože on nevěděl.

Tedy kdyby odpověděl, že o vznikající koalici věděl, nesouhlasil s ní, protože…, nicméně nepodařilo se mu ostatní zakládající členy přesvědčit, takže do ní ČR nevstoupí, jelikož její vznik neodpovídá našemu vidění světa… Tak si o něm sice pomyslím, že je debil, ale aspoň nebude vypadat, jako když se s ním ostatní pro jistotu o důležitých věcech ani nebaví a ke vzniku klíčových koalic ho nezvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
14.7.26 10:07

Jinak otázku, zda je lepší evropské nebo unijní řešení jsem neřešila, protože o něm příspěvek nebyl. Byl o postoji Babiše k této otázce já nic nevěděl, zeptejte se minulé vlády. Ale jinak dávám přednost evropskému řešení, i když zatím v osekané míře. Protože Ukrajina je silný partner svými zkušenostmi a Velká Británie je jaderná velmoc. Konečně, nikdo neříká se i my nebo ostatní se už nemůžeme připojit nebo že nemůžeme založit další koalici. Ovšem tipla bych si, že tady bude problém ve financích - v jakékoli koalici bude muset ČR nějakým způsobem přispívat. Pokud by se to ale schovalo pod EU jako celek, šlo by to z unijních peněz a ne českých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
14.7.26 10:21

A ty si opravdu myslíš, že pobaltské státy, Polsko, Finsko o té koalici věděly a vědomě se rozhodly v ní nebýt? Přemýšlej trochu než něco začneš psát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38281
14.7.26 11:00

Beru to takhle: Ať bude zemi vládnout Cvrček, nebo Prcek, já být na jejich místě, tak bych chtěl vládnout v zabezpečené zemi.
Jestliže zabezpečení existuje a někdo ho bourá, beru to jako vlastizradu, ať jsem Cvrček, nebo Prcek.
Ale dá se to snadno vysvětlit, když by byl jeden z nich agentem sarančat.
Qui bono? A je jasno. Jenom přijít na to, koho sarančata fakt úkolují a podat důkazy, nebo odhalit, kdo je jen blbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39415
14.7.26 11:28

Co to placas? My jsme ti napsaly, ze Babis lze. Ty tvrdís, ze ma pravdu a chtel jsi, at rekneme, v cem lze. To jsem ti sem poslala. A kdyz ty jsi psal, že po nas chces dokazat lzi, coz se stalo a my po tobe chtely, at na necem ukazes, ze ma pravdu, misto toho jsi akurat urazel. Debaty s lidmi, co nechapou psany text, uz jsem vzdala. Ty jsi akorat potvrdil proc. Protoze vzdycky volate po dukazech :mrgreen: Kdyz je dostanete a chceme neco relevatniho od vas, tak dostaneme nadavky. Klasika. Takze nazdar. :mavam:

Příspěvek upraven 14.07.26 v 12:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová