Co říkáte "kauze" prezidenta s Macinkou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38264
14.7.26 18:29
@malachi píše: Více

Marná snaha. Viděl jsem to naživo. Jestli to smazal, tolik to zase nesleduju. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39411
14.7.26 18:32
@M_Vladim píše: Více

Prosim te, on je mimo. Ve screenshotu, ktery on mysli, je Babisuv vyblitek z F :cert:. Tam damozrejme nic o Pellegrinim byt ani nemuze. Pac to video s nim vyslo az vcera. A pan malachi si mysli, ze ten screenshot je moje odpoved na jeho otazku, v cem Babis ve svem FB videu lhal. Coz neni pravda, to jsem mu postla text v jinem mem prispevku. Ktery malachi, asi jako jedinej v teto diskuzi, navzdory delce komentáře, prehlidl. 8) :mrgreen:
Asi opravdu nejlepsi ignorovat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
14.7.26 18:34
@Edna-Bedna píše: Více

Bože, vždyť ty neumíš ani číst. Nikde jsem nepsal, že jsi poslala screen postu Babise jako odpoved na vyvraceni lži. Ten screen nebyl odpověď vůbec na nic, jen sis zas potřebovala kopnout jak Babiš strašně lže a pořád čekám na odpověď v čem je lživý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
14.7.26 18:37

Ale tady je řeč úplně o něčem jiném. Já ti neberu žes něco viděl na živo, akorát se vyjadřuješ k něčemu úplně jinému

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38264
14.7.26 18:43

Nene. Nezahrabávej to. Tvrdím, že Babiš lhal a trvám na tom.Dal jsem důkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39411
14.7.26 18:53

A ja ti pisu uz asi podesate, ze ohledne tech lzi, jsem v diskuzi reagovala. Hledej, Smudlo. Dole na strance jsou takova ciselka, ty znaci cisla stran v diskuzi, :mrgreen: tak si proklikej par stran zpet. Nebo se da taky vyhledavat prispevky konkretniho uzivatele. Ja ti to fakt hledat nebudu. Uz tak tady s tebou ztracim timto cas.

Příspěvek upraven 14.07.26 v 18:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
14.7.26 18:54

Ale ja ti to vůbec neberu. Akorát je to jako bys něco napsal, já na to reagoval, že je to lež a jako důkaz, že je to lež, bych vytáhl jiný text, cos napsal někdy jindy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
14.7.26 18:57

Cos odpověděla si může každý přečíst. Prý ať dokážu, že je to pravda :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
14.7.26 20:10

" Čestnému prezidentovi Motoristů se ale dostalo i zastání zejména od kolegů z vládní koalice. Zvolený poslanec za SPD Miroslav Ševčík vinu za Turkovu nehodu například přičetl „idiotskému“ značení.

„Nemohl (Turek) nic porušit. Je tam značka, která jednoznačně označuje, že můžete jet doprava i doleva. V žádném případě si nemyslím, že Turek něco porušil a rozhodně si nemyslím, že by měl kvůli takovéto blbosti rezignovat. Je to maximálně na rezignaci pražského primátora a Pirátů, kteří mohou za dopravní situaci v Praze,“ řekl Ševčík pro iDNES.cz."
No co se člověk ještě nedozví. Tak nakonec za nehodu můžou Piráti. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
14.7.26 20:12

A Ševčíkovi by ten řidičák měli sebrat preventivně, než někoho zabije!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39411
14.7.26 20:15
@Roxy ivka píše: Více

To jsou klauni. 🤦‍♀️Myslite, ze Turek rezignuje, jak mu doporucil Babis? :think: Nebo zitra vyjde clanek, kde Babis popre, co rekl, jakmile se s Motorama pobavi? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
14.7.26 20:17

Ono je jedno jestli rezignuje na zbytečnou funkci vládního zmocněnce, stejně bude dál poslancovat a docházet řídit Macinkovo ministerstvo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39411
14.7.26 20:21

Takže uz mu pravnici rekli, at se omluvi a prestane se chovat jako lulda na sitich, ze to muze uskodit pri soudu? :mrgreen:
 https://x.com/…456525176960

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39411
14.7.26 20:21
@Roxy ivka píše: Více

To je pravda. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13201
14.7.26 20:25
@neumisa píše: Více

Hlavně by si měl Ševčík dávat na Turka pozor, až si zas přehodí maják z rolby na auto, aby jo Fíla taky nesejmul :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová