Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím, že už jich má Babiš plné zuby ![]()
https://www.idnes.cz/…2_domaci_dyn
Ten Babiš má štěstí, to se mu zadařilo. Teď se toho hranatýho blba zřejmě zbaví navždy a nemusel se ani angažovat, ten ubožák se o to postaral sám.
@malachi píše: Více
Co lzes? Poslala jsem ti tam jasne vypsany, v cem lhal. Cist snad umis, o porozumění uz tady trosku pochyby mame
. Ale tak si to zkus precist, no.
Příspěvek upraven 14.07.26 v 18:02
@M_Vladim píše: Více
To mas marny. On si to necte. Aby mohl kvakat, ze nedodavas odpovedi. ![]()
Tady to treba moc hezky vysvetluji v K & P od 12:30. Proc Babis o te Ankare lze a proc v nedeli tak knucel v tom svem vysilani.
Ale je jasny, ze ti, kdo by meli, si radsi pusti zase v nedelu noveho Knucila.
https://youtu.be/rU0LDinEJKw?…
Příspěvek upraven 14.07.26 v 18:11
V mé sociální bublině:
„Ten Turek je ale borec, v Práglu řídí jako pán. Tak hustě už sanitku nikdo dlouho netrknul. Úplně ji převrátil. Dobrej týpek. “
Už vznikají nové memečka a Motoristi získávají další plusové body.
@Edna-Bedna píše: Více
Opět lžeš. Hodila si sem screen postu Babiše na který jsi dosud nebyla schopna napsat v čem lže, jen blbé kecy, ať dokážu že nelže. Po 7 hodinách si sem zkopíroval tweet, který reagoval na úplně něco jiného než na ten fb status Babiše. Takže otázka zůstává stejná. V čem je ten status nepravdivý?
Příspěvek upraven 14.07.26 v 18:14
@HornyHippo píše: Více
Vy jste v garáži? Tam Turek to všem natřel
@M_Vladim píše: Více
V tom fb statusu od Babiše, o kterém je tu řeč, není o Pelerginim ani čárka.
A? Já věřím, že určitá menší sociální bublina d. ementa z galerky oslavuje jako hrdinu. Ano, žijí mezi námi.
Taky mám Twitter a nyx, vidím to co 20 minut.
@malachi píše: Více
Co placas? Tak si projdi moje prispevky dozadu. Zadny screen postu Babise tam jako odpoved na vyvraceni lzi neni. Jsi fakt mimo.
ostatním to neuteklo, zajimavy. Tak az si to prectes, doufam, ze hodis aspon pardon.
![]()
Příspěvek upraven 14.07.26 v 18:29