Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@HornyHippo píše: Více
A to se svou sociální bublinou chlubíš, nebo se lituješ? ![]()
Politika naší vlády nezná meze a nemá dno.
Kdyby byl premiér co k čemu, okamžitě by Turka odvolal z funkce zmocněnce,, ne ho vyzývat, prostě ho odvolat. Vyzvat by ho měla poslanecká sněmovna, aby se vzdal mandátu, a pokud to neudělá, což neudělá, tak ho vydat k trestnímu stíhání, pokud bude.
Příspěvek upraven 14.07.26 v 21:01
@HornyHippo píše: Více
Ježiš tohle.
TMBK je skvělej, ale, ehm, to úplně nejsou oslavné fórečky, víš?
![]()
@adresa píše: Více
Hrošín akorát nepochopil, z koho si ty fóry dělají srandu. ![]()
@sirikit píše: Více
Taky se ptám. Zraněný řidič, krev nebo co ta sanitka vezla, znehodnocená. Materiální škody. To si radši ani nepředstavuju jestli na to někdo čekal, nějaký pacient rychle potřeboval. Ale hlavně že pan Turek získává body. Bych se za takové přátele dost styděla.
Myslela jsem si to, že to tak bude. Ale nevěděla jsem rychle. A ten pacient může být přiště kdokoli z nás nebo našich blízkých. Ale tihle Turkovi potleskávači si to zřejmě neuvědomují.
@Anna766 píše: Více
Jim je to jedno, arogantní agresivní narcis Turek si vůbec nic nepřipustí.
Dělal si z toho srandičky a zlehčoval i zranění řidiče sanitky. Ten mohl pri takovém kotrmelci umřít, naštěstí má snad „jen“ lehčí zranění hlavy. Nicméně je v nemocnici.
Budu se zase opakovat, vždycky jsem počítala s tím, že se v každé společnosti najde černá ovce, ale nepočítala jsem nikdy s tím, kolik idiotu je v tomhle národě a budou si ta hovada a lháře volit do čela státu.
Pan Turek si myslí, že je velmi vtipný. Ale ostatní účastníci nehody a pacient očekávající léjařskou pomoc se moc nezasmáli.
Ja cetla, ze skoncil se stredne tezkym poranenim hlavy na traumatologii. Snad bude bez nasledku. Ano, Turek se hned po nehode vysmival na sitich, misto aby zalezl. Vubec si ve svy omezenosti neuvedomoval, ze si tim dost skodi. Ale ocividne si ho uz pravnici srovnali, de.enta.
@malachi píše: Více
Je to lepší v tom, že ti, kdo jsou ochotní, se nemusejí ptát těch, kdo ochotní nejsou. Tudíž ti neochotní nemohou evropskou obranu a pomoc Ukrajině blokovat, jako ji blokoval Orbán.
Jestli někdo zůstal mimo, tak zůstal mimo proto, že mimo zůstal chtěl.
Babiš si sám dobrovolně vybral zavšivené křeslo předsedy proruských kolaborantů, které zůstalo po Orbánovi. A jako Orbán taky skončí.
Příspěvek upraven 15.07.26 v 17:04