Co říkáte na výsledek voleb?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1147
26.1.13 21:51

Nejhorší je to na facebooku.Tam když přiznáte, že jste volili Zemana, tak vás veřejně ukamenujou:I když tady je zase více urážek a drsnějších slov.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
26.1.13 21:53

http://www.lidovky.cz/…y-domov.aspx?…

@tetma Já mám zkušenost, že za ty „socky“ se označují jeho voliče obvykle oni sami. Je to obvykle: volím Zemana, protože…jsem chudej, vesničan, on je obyčejnej atd atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
26.1.13 21:53
@MisaHanuska píše:
Zklamání nad tím, jaký jsme národ. Protože tohle přesně o nás vypovídá hodně. Raději v čele státu budeme mít arogantního důchodce z Vysočiny než zahraničím uznávaného člověka šlechtického původu. Co to o nás říká? :nevim:

Tak, tak… mám dojem, že většina Čechů volila, jako kdyby volila do senátu či sněmovny. P. Zeman jim platy nezvýši, zaměstnanost nevymaže, daně nesníží, chleba nezlevní…
Jen čekám, až oznámí, že si udělá z kamaráda „bývalého“ komunisty (mimo jiné i člen předsednictva ÚV KSČ) a intrikáře p. Šloufa, který se nemalou měrou podílel na volební kampani, kancléře a bude mi tuplem šoufl :poblion:

Jen ještě takové malé info pro nepřátele toho rakouského šlechtického zazobance, který ani česky neumí (toto vyjádření nepadlo v této diskuzi, ale bohužel v mnoha jiných ano a je to častý argument voličů p. Zemana): tento člověk má české a švýcarské občanství a česky možná stopro nemluví… no, on spíše huhlá, ale to i německy :) Jinak byl předsedou Mezinárodní helsinské federace pro lidská práva. V 80. letech aktivně podporoval činnost československých disidentů z řad Charty 77 a VONS. Dále zastával funkci vedoucího kanceláře prezidenta republiky (Havla) či spoluzakládal Československé dokumentační středisko.
Byla mu udělena Cena lidských práv Rady Evropy či Řád Tomáše Garrigua Masaryka…prostě mu p. Zeman nesahá ani po paty (dle mého názoru), uznávám a respektuji volbu ostatních (čili zvolení p. Zemana prezidentem), ale za tohoto prezidenta se opravdu moc STYDÍM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
26.1.13 21:54

Mi jsme taky spokojeni, volili jsme Zemana, dostat na hrad Trautumberka, kamarada Kalouska bych se sla odstrelit. To ze usina, me nevadi, je nemocnej, ale jak huhla, nejde mu rozumet pul slova, to by byla potom vizitka naroda. A z toho vyberu co zbylo radeji Zemana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
26.1.13 21:55
@Baslerinda píše:
Neskutečný, opravdu jsme národ debilů :roll:
Nehledě na to, že nebylo koho volit.Příspěvek upraven 26.01.13 v 20:17

No, po výsledku prvního kola už opravdu nebylo koho volit… Pardon, ještě mohli pro větší srandu kandidovat třeba Landa s Dejdarem. Ale ti by nesehnali dostatek chechtáků - i když s podpisy by neměli problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
26.1.13 21:56

@jruz a je kamarad Kalouska, to je vyhra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
26.1.13 21:56

Pan prezident Klaus tomu dal korunu větou, že zvítězilo dobro a láska nad lží a nenávistí. To snad nemůže myslet vážně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
26.1.13 21:57

Prostě bude velká ostuda..až urazí nějakýho jinýho prezidenta. ale co, aspoň se o nás bude vědět..a negativní pozornost lepší než žádná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karellll

Teď jsi mě rozesmála, ukaž mi média, která jsou nezávislá, buďto jsi naivní, bo moc čteš červenou knihovnu :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
18305
@terka85 píše:
Po uzavření volebních místností se v Zemanově štábu objevil i bývalý komunistický aparátčík a lobbista Miroslav Šlouf, s nímž Miloš Zeman dle svých vyjádření už nemá nic společného. Také zajímavé. Kdo přijde příště?

Kdo přijde příště? Paroubkovi Marťani… :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
26.1.13 21:58
  • Citovat
  • Upravit
992
:,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
@Žanysek píše:
Mi jsme taky spokojeni, volili jsme Zemana, dostat na hrad Trautumberka, kamarada Kalouska bych se sla odstrelit. To ze usina, me nevadi, je nemocnej, ale jak huhla, nejde mu rozumet pul slova, to by byla potom vizitka naroda. A z toho vyberu co zbylo radeji Zemana.

Moje řeč a čím mě dostal? Jak dělá machry že ani neví kolik bere duchod apod jak kdyby se obyčejným lidem co maj hluboko do kapsy vysmíval jakej on je milionář :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
26.1.13 21:59
@Žanysek píše:
@jruz a je kamarad Kalouska, to je vyhra

Jojo, Zeman a Kalousek jsou už nějaký ten pátek kámoši. To teď budou všichni čubrnět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
26.1.13 21:59

@jruz to je sice pěkný, co nám o Karlovi píšeš, ale to nestačí, protože huhlá, víš? A to je horší!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová