Co říkáte na výsledek voleb?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14856
26.1.13 21:28

@Virginia byl, docela dost, i mlel kraviny a i ja jsem teda skripala zuby, co jsem do te urny hodila…ale rikam si, ze me budou zajimat ciny, ktere nasliboval. No ona i ta jeho tiskovka je neco, co by mel zahrabat na dno sveho archivu. To je proste Milos. V kampani, hlavne pred prvnim kolem teba balamutil mnohem lip. To jako v tomhle si o nem iluze nedelam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
26.1.13 21:30
@latunka01 píše:
Nečetla jsem úplně celé, tak možná už to někdo podotknul - na těchto „prezidentských“ diskuzích mě nejvíc baví, jak stoupenci Karla operují s tím, že Zeman je sprostý, arogantní hulvát a přitom téměř v každém takovém příspěvku se objeví slovo jako imbecil, debil, tupec a tak :jazyk: Nadávky směrem ke Karlovi jsem teda v takové míře nezaznamenala…o čem ono to sakra vypovídá… :think:

to jsme dve, presne moje rec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišanila
26.1.13 21:31

@latunka01 O tom, kdo prohrál volby ;) Kdyby prohrál Zeman, tak víc nadávají zemanovci, víc negativních emocí je vždy na straně těch co prohrajou.

Jo a můj názor je takový, že národ hulvátů má za prezidenta hulváta :) i když hulvátů tu většina není, tak tolerance k takovému chování je velká.

• Citovat
  • Upravit
444
26.1.13 21:31

Někdo tu psal, že říkáme, že MZ je hulvát a tak jsme stejní jako on…
Dovolila bych si oponovat. Nejsem prezidentsky kandidat. Nejsem verejne exponovana osoba, od ktere se, z jejiho titulu, ocekava, ze bude noblesni a ze se bude vyjadrovat na urovni. Ode mne se to neocekava. Od kandidata na prezidenta ano. To, ze pan Zeman „neni zadna vyhra“ je eufemismus. Argumenty proti Karlovi byly a jsou nulove. Mohl nasi krasnou zemi skvele reprezentovat. Misto toho mame Zemana, jehoz prvni instinkt veli- urazit vsechny novinare na tiskovce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
26.1.13 21:32

A nejvtipnejsi mi prijde, jak vsichni chteji emigrovat :mrgreen: a to najednou Necasova vlada nikomu nevadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27010
26.1.13 21:33

By mě zajímalo proč tu voliči Karla nadávají jaký to je hulvát a buran a přitom to jsou oni kdo se tu tak vyjadřují? Řekla byhc že tupci asi nebudou ti co volili Miloše ne? :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361

Každý, kdo hodil do urny hlas, ať tomu nebo onomu, tak byl myslím svobodně rozhodnut, doufám, že měl jasno, že se nenechál zlákat nějakou kampaní týden před volbami, nenechal si nic vnutit a věděl co dělá. Já tu veřejně neřeknu, koho jsem volila já, ale bylo to moje rozhodnutí, myslím, že správné rozhodnutí a nebudu to tady nikomu vnucovat. Já vím, proč jsem tak volila a to mi stačí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6980

A ještě dodám, že jsem volila Zemana - výběr byl teda dost těžký, to s tou chřipkou je fakt výstižný. Karel pro mě ale nepřicházel v úvahu - nesouhlasím se stylem vládnutí této vlády, s tím jak se chová k občanům, jak na nás šetří a sobě přidá pár tisíc, jak se chová k důchodcům a zdravotně postiženým a Karel je představitel této vlády, zvedal ruku pro tyto zákony, reformy, takže nechápu proč bych takového člověka měla chtít na Hradě. Neměl se nechat před lety zlanařit Kalouskem a myslím, že by prezidentské volby s přehledem vyhrál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27010
26.1.13 21:34
@suik píše:
A nejvtipnejsi mi prijde, jak vsichni chteji emigrovat :mrgreen: a to najednou Necasova vlada nikomu nevadi.

tak tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
26.1.13 21:36

Já jsem zklamaná :( Nedovedu si představit, že tento člověk bude můj prezident. Arogantní, hulvátský a opilec.
snad to příště dopadne alespoň pro mě lépe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
26.1.13 21:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
26.1.13 21:40
@Cipisek79 píše:
Já to myslela ironicky, že příznivkyně Karla si o nás, co jsme volili Zemana, myslí, že jsme tupci. Ne, že si to myslím já :lol:. Nevím, jestli jsi mě pochopila správně :mavam:

Tak on si to hlavně myslí i Zeman :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6980

@Mišanila já už si toho všimla dávno před dnešním výsledkem. A svůj pádný argument proč jsem nevolila KS jsem napsala výše - je mi celkem jedno jak mluví, jestli pospává, ostatně ani on nejde pro drsnější slovo daleko, tohle všechno je mi putna. Ale za dobu jeho působení ve vládě jsem měla dost příležitostí se přesvědčit, že mám jiné názory než on. A pozor - neočekávám, že za Miloše se o mě bude starat stát, já mám ruce a nohy, takže se vždycky nějak uživim, ale tak trochu doufám, že přeci jenom to Kalousek a jeho parta budou mít s prosazováním zákonů trochu složitější, když tam bude sedět člověk jiného smýšlení. A nebojte se - oni zase hokejisti brzy něco vyhrajou a všichni v týhle zemi budou hrdí Češi :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
@latunka01 píše:
A ještě dodám, že jsem volila Zemana - výběr byl teda dost těžký, to s tou chřipkou je fakt výstižný. Karel pro mě ale nepřicházel v úvahu - nesouhlasím se stylem vládnutí této vlády, s tím jak se chová k občanům, jak na nás šetří a sobě přidá pár tisíc, jak se chová k důchodcům a zdravotně postiženým a Karel je představitel této vlády, zvedal ruku pro tyto zákony, reformy, takže nechápu proč bych takového člověka měla chtít na Hradě. Neměl se nechat před lety zlanařit Kalouskem a myslím, že by prezidentské volby s přehledem vyhrál.

Mám naprosto stejný názor. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová