Co si myslíte o odchodu lékařů?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17310
11.1.11 00:45

Minewko-jen OT-jak dlouho ti trvají napsat ty příšpěvky? 8-) :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka
11.1.11 01:14
verenika píše:
Minewko-jen OT-jak dlouho ti trvají napsat ty příšpěvky? 8-) :wink: :lol:

Rýchlo, lebo viem rýchlo písať :mrgreen: :mrgreen:

Ale musím sa polepšiť a menej písať :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17310
11.1.11 01:17

Minewko-tak to jsi machr.Ale nevyznám se ve slovenštině tak dobře tak nevím jestli tam nemáš překlepy :-P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
11.1.11 07:51

Adriano
vím o čem mluvíš, stotožnuji se s tebou :-) Přítel je také lékař a nemít já v zaměstnání (soukromý sektor) tak dobré peníze, tzn. dobrou mateřskou, tak jsme se tehdá mohli jít klouzat

Btw. spousta lidí si neuvědomuje, že v mnoha případech je duševní práce (neustálý stres, přemýšlení) náročnější než fyzická práce.
Kolikrát jsme slyšeli nadávat dělníky u stroje na ty v kanceláři, že nic nedělaj a že každej by zvládnul sedět u počítače v kanclu :-?

A mystifikace hrubou mzdou, to je normální. Média píšou, že doktoři požaduji alespon jeden a půl násobek průměrné mzdy, což je 35 hrubého.

jančak doktoři vydírají lidi? :lol: A jak prosím tě?
A srovnávat práci policajta s doktorem? To fakt ne. Dovolím si říct, že 70 % z nich jezdí do Aralky a podobných benzínek na kafe, hoděj houkačky když si jedou do tesca pro snídani, procházejí se po městě a nesou se jak pávi, válej se v kanclu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
11.1.11 08:30

Miarei, pod tvůj příspěvek se můžu podepsat  :pankac:

Holky, proč to pořád berete jako „vydírání“ ? Já jsem taky v pozici pacienta, doma ani široko daleko nemáme žádného lékaře, ba ani sestru, ale požadavky lékařů naprosto chápu a fandím jim! Tak jaké vydírání??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
11.1.11 08:43

souhlas - taky nevidím žádné vydírání … tedy pokud to dotáhnou až do konce a v případě neúspěchu fakt odejdou jak slibují :lol:

ale myslím, že většina tady jsme se shodla, že přidat peníze zkrátka ano :nevim:

a otázka slušnosti — je to ve všech profesích stejné, někdo je milý a usměvavý a někdo je prostě proitiva od pohledu, ale nejvíc mě teda štvou protivné prodavačky :cert: u doktorů držím, jak se říká, hubu a krok a jsme ráda, že mě ošetří … a pokud je protivný dr zároveň odborníkem, no tak je protiva no :nevim: hlavně že svou práci dělá dobře ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
11.1.11 09:01

Taky nechápu proč to berou jako vydírání? Že se tolik lidí nepouští do zemědělců, když naschvál vylévají mléko v Praze či ucpou stroji hranice. Nebo když jdou stávkovat dráhy a jede jen to nejnutnější. A takhle bych mohla jmenovat dál. Peníze bych jim přidala a hotovo, zároveň bych však při všech těch reformách zavedla pevná pravidla. Například nutný odpočinek - i řidič si po pár hodinách musí lehnout. Někdy je to vážně o malér a už hodněkrát mi lékař poděkoval za upozornění v případě nějaké chyby, kterou po naročné službě udělal. To platí samozřejmě i obráceně. Služba je někdy vážně náročná a od počítáváte každou minutu do konce a když už konečně předáte službu další směně přijde telefon a chtě nechtě musíte na výjezd nebo nahradit někoho dalšího než se sežene někdo do služby. Například já jsem byla v práci oficiálně od 5.15 do 18.15, ale neoficiálně jsem byla 5.15 do 23.15 a to mi věřte, že je fakt záhul :-P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
11.1.11 09:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
11.1.11 09:11
janine24 píše:
Názor přímo od dr. http://www.novinky.cz/…natalku.html

To jsem četla…názor jedné z X tisíc…a ještě zastupitelky Ostravy - co má k tomu asi tak říct jiného? A vzhledem k tomu, že je i v práci na vysokém postu, těch 14 tisíc čistého zřejmě nebere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
11.1.11 09:25

Přesně názor jednoho z tisíce. Navíc pracuje ve fakultce a je primářka, ta se dostane hodně nad 20 000 tisíc. Musíte si uvědomit, že se tu míchaj jablka s hruškama. Personál ve fakultkách bere o dost víc než personál v krajských nemocnicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
11.1.11 09:36

Minewko, pleteš jabka s hruškama. SOukromý doktor a personál v nemocnici. A už vůbec nějakou práci realitní makléřky. Můžeš tím někoho zabít? Máš nějakou zodpovědnost? Tvoje názor mi přijdou zcela absurdné a strašně zaujaté. I s nepříjemným makléřem jsem se setkala. Nevím, co sem pořád pleteš jak kdo je na koho milý nebo není. To sem vůbec nepatří, o tom to tady není.

• Citovat
  • Upravit
23505
11.1.11 10:09
rhiannon píše:
janine24 píše:
To jsem četla…názor jedné z X tisíc…a ještě zastupitelky Ostravy - co má k tomu asi tak říct jiného? A vzhledem k tomu, že je i v práci na vysokém postu, těch 14 tisíc čistého zřejmě nebere…

OK, názor jedné z tisíc. Ale dobře říká, že přece mají přísahu. O tom ty tisíce tak jako trochu mlčí, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
11.1.11 10:23
janine24 píše:
rhiannon píše:
janine24 píše:
OK, názor jedné z tisíc. Ale dobře říká, že přece mají přísahu. O tom ty tisíce tak jako trochu mlčí, že…

A to kvůli přísaze musí držet hubu a krok a nechat si všechno líbit? Jsou jediní, kdo mají „přísahu“ a tak jim není dovoleno nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
11.1.11 10:24

a k té přísaze - co vím, tak už se dávno neskládá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
11.1.11 10:49

Přísaha byla o tom, že budou poskytovat péči, ale ne že si nechaj doslova kadit na hlavu. A oni chtějí léčit, jen jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová