Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
verenika píše:
Minewko-jen OT-jak dlouho ti trvají napsat ty příšpěvky?![]()
![]()
Rýchlo, lebo viem rýchlo písať
![]()
Ale musím sa polepšiť a menej písať ![]()
Minewko-tak to jsi machr.Ale nevyznám se ve slovenštině tak dobře tak nevím jestli tam nemáš překlepy
![]()
Adriano
vím o čem mluvíš, stotožnuji se s tebou
Přítel je také lékař a nemít já v zaměstnání (soukromý sektor) tak dobré peníze, tzn. dobrou mateřskou, tak jsme se tehdá mohli jít klouzat
Btw. spousta lidí si neuvědomuje, že v mnoha případech je duševní práce (neustálý stres, přemýšlení) náročnější než fyzická práce.
Kolikrát jsme slyšeli nadávat dělníky u stroje na ty v kanceláři, že nic nedělaj a že každej by zvládnul sedět u počítače v kanclu ![]()
A mystifikace hrubou mzdou, to je normální. Média píšou, že doktoři požaduji alespon jeden a půl násobek průměrné mzdy, což je 35 hrubého.
jančak doktoři vydírají lidi?
A jak prosím tě?
A srovnávat práci policajta s doktorem? To fakt ne. Dovolím si říct, že 70 % z nich jezdí do Aralky a podobných benzínek na kafe, hoděj houkačky když si jedou do tesca pro snídani, procházejí se po městě a nesou se jak pávi, válej se v kanclu …
Miarei, pod tvůj příspěvek se můžu podepsat ![]()
Holky, proč to pořád berete jako „vydírání“ ? Já jsem taky v pozici pacienta, doma ani široko daleko nemáme žádného lékaře, ba ani sestru, ale požadavky lékařů naprosto chápu a fandím jim! Tak jaké vydírání??
souhlas - taky nevidím žádné vydírání … tedy pokud to dotáhnou až do konce a v případě neúspěchu fakt odejdou jak slibují ![]()
ale myslím, že většina tady jsme se shodla, že přidat peníze zkrátka ano ![]()
a otázka slušnosti — je to ve všech profesích stejné, někdo je milý a usměvavý a někdo je prostě proitiva od pohledu, ale nejvíc mě teda štvou protivné prodavačky
u doktorů držím, jak se říká, hubu a krok a jsme ráda, že mě ošetří … a pokud je protivný dr zároveň odborníkem, no tak je protiva no
hlavně že svou práci dělá dobře ..
Taky nechápu proč to berou jako vydírání? Že se tolik lidí nepouští do zemědělců, když naschvál vylévají mléko v Praze či ucpou stroji hranice. Nebo když jdou stávkovat dráhy a jede jen to nejnutnější. A takhle bych mohla jmenovat dál. Peníze bych jim přidala a hotovo, zároveň bych však při všech těch reformách zavedla pevná pravidla. Například nutný odpočinek - i řidič si po pár hodinách musí lehnout. Někdy je to vážně o malér a už hodněkrát mi lékař poděkoval za upozornění v případě nějaké chyby, kterou po naročné službě udělal. To platí samozřejmě i obráceně. Služba je někdy vážně náročná a od počítáváte každou minutu do konce a když už konečně předáte službu další směně přijde telefon a chtě nechtě musíte na výjezd nebo nahradit někoho dalšího než se sežene někdo do služby. Například já jsem byla v práci oficiálně od 5.15 do 18.15, ale neoficiálně jsem byla 5.15 do 23.15 a to mi věřte, že je fakt záhul
.
janine24 píše:
Názor přímo od dr. http://www.novinky.cz/…natalku.html
To jsem četla…názor jedné z X tisíc…a ještě zastupitelky Ostravy - co má k tomu asi tak říct jiného? A vzhledem k tomu, že je i v práci na vysokém postu, těch 14 tisíc čistého zřejmě nebere…
Přesně názor jednoho z tisíce. Navíc pracuje ve fakultce a je primářka, ta se dostane hodně nad 20 000 tisíc. Musíte si uvědomit, že se tu míchaj jablka s hruškama. Personál ve fakultkách bere o dost víc než personál v krajských nemocnicích.
Minewko, pleteš jabka s hruškama. SOukromý doktor a personál v nemocnici. A už vůbec nějakou práci realitní makléřky. Můžeš tím někoho zabít? Máš nějakou zodpovědnost? Tvoje názor mi přijdou zcela absurdné a strašně zaujaté. I s nepříjemným makléřem jsem se setkala. Nevím, co sem pořád pleteš jak kdo je na koho milý nebo není. To sem vůbec nepatří, o tom to tady není.
rhiannon píše:janine24 píše:To jsem četla…názor jedné z X tisíc…a ještě zastupitelky Ostravy - co má k tomu asi tak říct jiného? A vzhledem k tomu, že je i v práci na vysokém postu, těch 14 tisíc čistého zřejmě nebere…
OK, názor jedné z tisíc. Ale dobře říká, že přece mají přísahu. O tom ty tisíce tak jako trochu mlčí, že…
janine24 píše:rhiannon píše:OK, názor jedné z tisíc. Ale dobře říká, že přece mají přísahu. O tom ty tisíce tak jako trochu mlčí, že…janine24 píše:To jsem četla…názor jedné z X tisíc…a ještě zastupitelky Ostravy - co má k tomu asi tak říct jiného? A vzhledem k tomu, že je i v práci na vysokém postu, těch 14 tisíc čistého zřejmě nebere…
A to kvůli přísaze musí držet hubu a krok a nechat si všechno líbit? Jsou jediní, kdo mají „přísahu“ a tak jim není dovoleno nic?
Přísaha byla o tom, že budou poskytovat péči, ale ne že si nechaj doslova kadit na hlavu. A oni chtějí léčit, jen jinde.