Vlezla jsem přítelovi do mobilu, co si o tom myslíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.4.20 19:04

@PaníBovaryová protože mi to řekl, ještě ale přede mnou Než jsme se poznali. Tak rok zpátky

• Citovat
  • Upravit
21310
12.4.20 19:06
@Anonymní píše:
@PaníBovaryová protože mi to řekl, ještě ale přede mnou Než jsme se poznali. Tak rok zpátky

Proc ti rika takove veci?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10245
12.4.20 19:49
@Anonymní píše:
Ahooj holky a kluci. Dneska sem vlezla přítelovi na mobil a viděla jsem chat s jeho kamarádkou. Než jsme spolu začali chodit tak s ní něco měl. Ona je rozvedená a má děti, ale stále řeší jeste děti s jejím ex u soudu. Jak sme spolu zacáli chodit( jsme spolu pres 7 mesicu od zari) tak jsem videla, že ji párkrat pozval na sklenicku, ale ona nesla a pak jsem ona ho pozval v prosinci vecer k sobe, ze je jen s malou doma a jestli nechce dojit na vino a na pokec. On se ptal, jestli z toho nebude problem a ona sak co, ze je rozvedena. To me dostalo :( Vim, ze ma pritele a od Noveho roku uz si nic nepsali o tom, ze nekam zajdu a ona vi, ze ma on pritelkyni a ona ma taky pritele. A ze v te dobe ho taky u mela, ale to mi prijde jako kec..:( nebo treba ten pritel o tom vedel nebo si veri a jen ja su zarlivka paranoindi( protoze to nekdy fakt jsem).

Ahoooj,
no myslim si, ze je to pekna blbost. Je s tebou? Je. Delas timhle dost pro to, aby s tebou byt nechtel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
12.4.20 19:59
@Anonymní píše:
@PaníBovaryová protože mi to řekl, ještě ale přede mnou Než jsme se poznali. Tak rok zpátky

Už je to minulost, neřeš to.

• Citovat
  • Upravit
12.4.20 20:18

Člověče, hledalas a našla. Hajzlík jeden. A pak jsou tací profíci života, co mažou stopy. Takže v mobilu nic závadného. Hajzlíci jedni. A co z toho plyne? Nečum chlapům do telefonu, vždycky tě to rozhodí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
12.4.20 20:42

Rád by zasunul jinde. Dej si na něj pozor ;) po mých zkušenostech bych už s chlapem, co tohle dělá, asi radši ani nebyla. Obrací se mi z toho chování žaludek, nedivím se, že jsi hotová…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.20 20:44
@Anonymní píše:
Ahooj holky a kluci. Dneska sem vlezla přítelovi na mobil a viděla jsem chat s jeho kamarádkou. Než jsme spolu začali chodit tak s ní něco měl. Ona je rozvedená a má děti, ale stále řeší jeste děti s jejím ex u soudu. Jak sme spolu zacáli chodit( jsme spolu pres 7 mesicu od zari) tak jsem videla, že ji párkrat pozval na sklenicku, ale ona nesla a pak jsem ona ho pozval v prosinci vecer k sobe, ze je jen s malou doma a jestli nechce dojit na vino a na pokec. On se ptal, jestli z toho nebude problem a ona sak co, ze je rozvedena. To me dostalo :( Vim, ze ma pritele a od Noveho roku uz si nic nepsali o tom, ze nekam zajdu a ona vi, ze ma on pritelkyni a ona ma taky pritele. A ze v te dobe ho taky u mela, ale to mi prijde jako kec..:( nebo treba ten pritel o tom vedel nebo si veri a jen ja su zarlivka paranoindi( protoze to nekdy fakt jsem).
Žes mu vlezla do mobilu a skoro každá ti to tu kritizuje… Na to se vyprdni. Podle průzkumů to dělá 99% ženských, takže většina jich tady čumí chlapům do mobilu taky. Jinak hoď to za hlavu. Má tebe. Co by dělal s ženskou a detma. Takže klid. Stejně už s tím nic neuděláš, jestli byl u ní doma. Jako já paranoidní nejsem, ale aby můj chlap chodil za kamarádkou domu? :zed: to jako nee, to bych netolerovala. Sorry.
  • Citovat
  • Upravit
15826
13.4.20 10:31
@Anonymní píše: Žes mu vlezla do mobilu a skoro každá ti to tu kritizuje… Na to se vyprdni. Podle průzkumů to dělá 99% ženských, takže většina jich tady čumí chlapům do mobilu taky. Jinak hoď to za hlavu. Má tebe. Co by dělal s ženskou a detma. Takže klid. Stejně už s tím nic neuděláš, jestli byl u ní doma. Jako já paranoidní nejsem, ale aby můj chlap chodil za kamarádkou domu? :zed: to jako nee, to bych netolerovala. Sorry.

Jsem holt to 1%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
13.4.20 16:56

Já si o tom myslim, že kdo se moc ptá, moc se dozví. :nevim: Nejlepší bylo mu nelézt do mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
13.4.20 16:59
@Anonymní píše: Žes mu vlezla do mobilu a skoro každá ti to tu kritizuje… Na to se vyprdni. Podle průzkumů to dělá 99% ženských, takže většina jich tady čumí chlapům do mobilu taky. Jinak hoď to za hlavu. Má tebe. Co by dělal s ženskou a detma. Takže klid. Stejně už s tím nic neuděláš, jestli byl u ní doma. Jako já paranoidní nejsem, ale aby můj chlap chodil za kamarádkou domu? :zed: to jako nee, to bych netolerovala. Sorry.

Odkaz? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
13.4.20 20:06
@martina.se píše:
Nelez mu do mobilu a je to…

ze by ten problem prestal existovat, kdyz nebude lezt do mobilu? Nebo kdyz o tom nebude vedet, tak on muze z ni dal delat blbecka a vsichni budou stastni? No to je teda reseni!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
13.4.20 20:23

@warita Přesně, a až ho příště chytne s milenkou přímo v posteli, tak může zhasnout a jít vedle do pokoje, však se to nedělá, lézt mu do soukromí a ještě si dovolit nachytat ho na švestkách.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
13.4.20 20:33

On je dost rozdíl, když je někdo stíhačka a žárlivka a pravidelně šmíruje pc a telefon, než když člověk má hrozně blbý pocit z konkrétní věci - intuici - a jedním podíváním si to jen ověří.

To druhé bych považovala za správné. Lepší, než ze sebe nechat dělat blbce. Protože intuice funguje.

Jinak mockrát jsem byla osamotě s manžely kamarádek, ale vždy to bylo typu - pomoct něco smontovat, něco dovézt, vyzvednout, odtáhnout s porouchaným autem apod. - a samozřejmě v tom nic nebylo, ale vínko večer…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.20 09:46

@Lucie_Sx taky mi to přijde divné a ne normální, ale on si za tím stojí, že kdyby tam šel tak by nic nebylo, že se dokáže ovládat A nepodvedl by me a ona má přítele a taky se dokáže ovládat. Dlouho se neviděli protože bydlí v Brně a teď byla tady u nas na vesnici a ze pres den byla s detma, takze mohla az vecer. Nevim, jestli mu mam verit nebo ne :( :( slibil mi, ze k ni domu chodit nebude a ze se nebudu scházet vecer. Ale furt me to zere, furt si predstavuju ty nejhorsi scénáře i kdyz se ani nesetkali.

• Citovat
  • Upravit
34322
14.4.20 10:51
@Anonymní píše:
@Lucie_Sx taky mi to přijde divné a ne normální, ale on si za tím stojí, že kdyby tam šel tak by nic nebylo, že se dokáže ovládat A nepodvedl by me a ona má přítele a taky se dokáže ovládat. Dlouho se neviděli protože bydlí v Brně a teď byla tady u nas na vesnici a ze pres den byla s detma, takze mohla az vecer. Nevim, jestli mu mam verit nebo ne :( :( slibil mi, ze k ni domu chodit nebude a ze se nebudu scházet vecer. Ale furt me to zere, furt si predstavuju ty nejhorsi scénáře i kdyz se ani nesetkali.

To musíš cítit sama, jestli podobné případy jindy neseš v pohodě a neřešíš, ale tady ti bliká kontrolka.
Anebo jestli jsi stíhačka furt i třeba proto, že s ní něco měl. To ti tady nikdo neřekne, jestli kecá nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí