Co teď? Říct mu to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
824
12.9.21 11:56

Já tě nijak neodsuzuji, ale proč bez ochrany? Dlouhou dobu si ho neviděla, najednou se znovu objevil. Naprosto chápu, že tě rečma učaroval, ale proč bez ochrany? :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106376
12.9.21 12:04

Sla bych na potrat a vykašlala se na nej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
12.9.21 12:06

Vzhledem k tomu, že víc než „co teď s dítětem“ tě zajímá, co tomu řekne nějaká cizí pubertacka, bych šla na potrat, držela zobak a příště se chránila, až se zas necháš ukecat nějakým „Tak se ti mi udělalo nějak smutno a že nevíš, na koho jsem si vzpomněl“.

• Citovat
  • Upravit
15165
12.9.21 12:10

Troll. Příběh jak na ona dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
12.9.21 12:13

@Psssssst Přesně, když už mají stejný pohlavní nemoci, proč si nepůjčit profil :D. Jen, jestli ta první, co řešila, že spal s touhle ještě před jejich vztahem, ještě neví, že tahle je těhotná, tak už možná tahle reagovat do diskuze nebude, ne? :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
12.9.21 12:22

Ja bych se chránila.. vaše blbost a chceš to dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.21 12:40

Děkuji všem za rady a názory..Jinak určitě mě zajímá více dítě než ona. Jen jsem se zamyslela, co na to asi řekne ona, aby mi pak nedělala nějaké šílené scény. Hodně o tom přemýšlím, zda si ho nechat. Obě volby jsou velmi těžké. Jinak troll to není a ani o žádné jiné podobné diskuzi nevím. S tou ochranou..no já mu řekla, ze teď antikoncepci nemám, zda si tedy vezme kondom a on, že to vytáhne včas. Ještě jednou prosím nechte si blbé posmesky a připomínky, není nutné se vyjadřovat pokud chce někdo shazovat.

• Citovat
  • Upravit
2637
12.9.21 12:44

Tak posměšky jsou to poslední, co by tě teď mělo trápit, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
12.9.21 12:53
@Anonymní píše:
Děkuji všem za rady a názory..Jinak určitě mě zajímá více dítě než ona. Jen jsem se zamyslela, co na to asi řekne ona, aby mi pak nedělala nějaké šílené scény. Hodně o tom přemýšlím, zda si ho nechat. Obě volby jsou velmi těžké. Jinak troll to není a ani o žádné jiné podobné diskuzi nevím. S tou ochranou..no já mu řekla, ze teď antikoncepci nemám, zda si tedy vezme kondom a on, že to vytáhne včas. Ještě jednou prosím nechte si blbé posmesky a připomínky, není nutné se vyjadřovat pokud chce někdo shazovat.

Prý posměšky a připomínky, uvedomujes si vůbec, o co tady jde? :zed: Furt řešíš ostatní, kdo si co myslí nebo tomu řekne, jestli si chceš dítě nechat, budeš muset velice rychle dospět.

• Citovat
  • Upravit
37132
12.9.21 12:55
@Anonymní píše:

Hele jdi na potrat, většinou jsem proti, ale tebe zajímá jen co tomu kdo řekne, jestli ti někdo neudělá scénu atd, ale nepadlo ani slovo o tom, kde s dítětem budeš žít, jak ho budeš živit, tady jde především o to dítě, nějaká slepice by mi byla fuk, o kdyby dělala scény.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
12.9.21 12:58
@Anonymní píše:

Ty vypadáš jako troll, protože holka ve 22 letech si myslím by řešila věci jako :kde budeme bydlet, kolik jsou přídavky, bude mě chtít někdo s dítětem, jaké je to být mladá máma, co vám řekli rodiče atd. Ty v podstatě řešíš hlavně, co řekne nějaká přítelkyně :nevim: jedinej, kdo ti reálně bude dělat scény je tvoje dítě, nejdřív v noci, když nebude chtít spát a pak venku, když nebude chtít za ruku nebo v krámu lízátko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
12.9.21 12:58
@Anonymní píše:
Zdravím, potřebovala bych poradit s mojí situací. Předem prosím, kdo by měl potřebu psát blbé komentáře nebo shazující, at to nekomentuje.
Začnu. Mám ex přítele. Byli jsme spolu rok a půl, ale rozešli jsme se cca před 1,5 rokem. Půl roku jsme se nebavili a on mě začal kontaktovat až teď na jaře a zase si začali psát. Takhle to bylo až do prázdnin. On mi psal u flirtujici zprávy, narážel na sex a jak mu to se mnou chybí atd. Před cca měsícem jsme se viděli a vyspali jsme se spolu. A nebylo to jednou. Já se ho ptala zda nemá něco někde rozjednané nebo tak. On, že ne, že vztah teď nechce a nikdo tady není. No o 2 týdny později jsem se dozvěděla, že má nový vztah. Začal s ni chodit cca tyden potom. Dozvedela jsem se, že už se dávno vídali. Mezi námi mezitím proběhly hroty, které způsobil on. Nebavíme se, nejsme v kontaktu. Ta holka ví, že jsme spolu spali predtim, protože se to k ni doneslo a psala mi zda je to pravda. Já teď zjistila, ze jsem těhotná. Nevím, co teď dělat. Vím, ze bych ho asi měla nějak kontaktovat, ale bojím se. Nám je oboum skoro 22, jeho nové holce skoro 19, teprve bude maturovat. Nevím, jak on bude reagovat..celkem mi to ublizilo, když jsem se pak dozvedela, jak to vše bylo a ze mi vlastně lhal. Co by jste na mem místě dělali vy? A co si myslíte o něm? A celkově o té situaci? Taky jsem premyslela, jak to asi vezme ta holka? Předem vám moc děkuji :srdce: je mi hned lépe, když jsem to ze sebe dostala.Příspěvek upraven 12.09.21 v 10:56

Pouzila bych ochranu, pripadne pilulku po, kdybych v dany moment nedokazala myslet nicim jinym, nez pipinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
12.9.21 12:59
@Kriss Tina píše:
Hele jdi na potrat, většinou jsem proti, ale tebe zajímá jen co tomu kdo řekne, jestli ti někdo neudělá scénu atd, ale nepadlo ani slovo o tom, kde s dítětem budeš žít, jak ho budeš živit, tady jde především o to dítě, nějaká slepice by mi byla fuk, o kdyby dělala scény.

Předpokládám, že zakladatelka má bohaté rodiče, případně skvělou práci i z domu a že by jí všichni pomáhali za 3,2,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.21 13:01

@Kriss Tina Opravdu mě více zajímá dítě. Chci se dat zase do kupy a začít normálně fungovat. Ta holku už nebudu řešit. Jinak asi mu to tedy řeknu a proberu to s ním.

• Citovat
  • Upravit
35796
12.9.21 13:08
@Anonymní píše:
@Kriss Tina Opravdu mě více zajímá dítě. Chci se dat zase do kupy a začít normálně fungovat. Ta holku už nebudu řešit. Jinak asi mu to tedy řeknu a proberu to s ním.

Takže si to dítě chceš nechat, nebo si myslíš, že on se kvůli tomu k tobě vrátí? :roll: holka neblázni, nezodpovědný chlap co neměl zrovna do čeho šťouchnout a ještě si ani nevezme ochranu :roll: a ty přemýšlíš, jestli jim nepokazíš vztah když hlavně kazíš sama sobě život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí