Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Do CARu klidně jděte. manzelovi zkontrolují spermie a aspoň budete vědět, zda se nesnažíte zbytečně. Taky vás důkladně vyšetří. Není výjimkou, že má pár např chlamydie, bez příznaků, bez bolesti, výtoku atd a nedaří se pocit právě kvůli tomu. Jinak mě pomohlo se na všechno vyprdnout, zaměřit se na práci a neřešit to. Pak to přišlo hned ![]()
No radeji ho na ten spermiogram posli, at se dlouho netrapis zbytečně
A kolik je ti let? Nám to trvalo 2 roky
jeste bych neztrácela naději.
Myslím, že je to dost o psychice. Snažili jsme se rok a půl, od 25 let, oba dle doktorů v pořádku. Pak nám někdo řekl, že bychom si měli užívat nechráněného sexu dokud to jde, místo abychom se litovali
a taky jsme si přestali brát servítky s idioty, kteří se věcně ptají, kdy už jako budem mít děti, když už jsme svoji
jo a můžeš brát Fertipronu, tou nic nezkazíš.
Pokud pravidelně ovuluješ, tak je spermiogram na místě. Pokud ne, zkus brát gynex, ten hodně pomáhá.
Chtela bych se zeptat jestli ma nejaky vliv ze nemuzu otehotnet to ze vzdycky s pritelem si davame masticku canesten pred pohlavnim stykem aby jsme nemeli zanet
Muze to mit vliv na neotehotneni?
![]()
@Anonymní píše:
Chtela bych se zeptat jestli ma nejaky vliv ze nemuzu otehotnet to ze vzdycky s pritelem si davame masticku canesten pred pohlavnim stykem aby jsme nemeli zanet
Muze to mit vliv na neotehotneni?![]()
No, hlavně to bude mít vliv na pěkně rezistentní kvasinky…
. Pokud máte po styku problémy, tak zapracujte na posílení imunity. Ty začni zavádět nějaké lactobacily a přítel si může dávat na penis neslazený živý jogurt.
Krásný den,
Ráda bych toto téma obnovila a zeptala se, co Vám pomohlo k otěhotnění? Ovulaci mám, spermio v pořádku, gynex, kontryhel a další podobné zázraky jsem zkoušela ale u mě nic, spíše kontraproduktivní, protože ovulaci mám, sliznice ok, cyklus pravidelný. Snaha více jak rok a půl. Už jsme i pod CAR
a tam zatím taky na nic nepřišli
díky za přečtení a přeji hezký den ![]()
@Michaela99 mě pomohlo u prvního syna Inofolic a do 3 měsíců těhu. A to jsme se snažili/nesnažili 2 roky. A manzel bral Fertilan nebo tak nějak.
Teď jsem čerstvě těhotná a pomohl mi Gynex 3 týdny a to jsem myslela že mi cyklus rozházel. Naopak jsem měla ovulaci až 24dc a 39dc pozitivní test.
Držím palce ono to jednou přijde až to budete nejméně čekat, jako my
první syn byl v 7tt v bříšku s námi na Krétě, zjistila jsem // týden před odletem
.
@VitaminC píše:
Zkus se ozrat. Ja mam z toho dve deti.
Ale to potvrzuju! Vydundala jsem flašku Jégra a po letech neplodnosti jsem byla v tom…..
@Janli píše:
Ale to potvrzuju! Vydundala jsem flašku Jégra a po letech neplodnosti jsem byla v tom…..
Ja s manzelem napul flasku medoveho jacka. ![]()