Co vám pomohlo k otěhotnění, rady?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1818
8.3.20 16:13

Do CARu klidně jděte. manzelovi zkontrolují spermie a aspoň budete vědět, zda se nesnažíte zbytečně. Taky vás důkladně vyšetří. Není výjimkou, že má pár např chlamydie, bez příznaků, bez bolesti, výtoku atd a nedaří se pocit právě kvůli tomu. Jinak mě pomohlo se na všechno vyprdnout, zaměřit se na práci a neřešit to. Pak to přišlo hned :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
8.3.20 16:38

No radeji ho na ten spermiogram posli, at se dlouho netrapis zbytečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.20 16:41

A kolik je ti let? Nám to trvalo 2 roky :) jeste bych neztrácela naději.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.3.20 16:43

Měřila jsem bazální teplotu a dělala ovulační testy.

• Citovat
  • Upravit
359
8.3.20 17:32

Myslím, že je to dost o psychice. Snažili jsme se rok a půl, od 25 let, oba dle doktorů v pořádku. Pak nám někdo řekl, že bychom si měli užívat nechráněného sexu dokud to jde, místo abychom se litovali :kytka: a taky jsme si přestali brát servítky s idioty, kteří se věcně ptají, kdy už jako budem mít děti, když už jsme svoji :roll: jo a můžeš brát Fertipronu, tou nic nezkazíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
8.3.20 17:51

Moc vam vsem dekuji za rady urcite si je vezmu k srdci. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
8.3.20 18:10

Pokud pravidelně ovuluješ, tak je spermiogram na místě. Pokud ne, zkus brát gynex, ten hodně pomáhá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.3.20 17:11

Chtela bych se zeptat jestli ma nejaky vliv ze nemuzu otehotnet to ze vzdycky s pritelem si davame masticku canesten pred pohlavnim stykem aby jsme nemeli zanet
Muze to mit vliv na neotehotneni? :,( :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Janli
17.3.20 17:18
@Anonymní píše:
Chtela bych se zeptat jestli ma nejaky vliv ze nemuzu otehotnet to ze vzdycky s pritelem si davame masticku canesten pred pohlavnim stykem aby jsme nemeli zanet
Muze to mit vliv na neotehotneni? :,( :nevim:

No, hlavně to bude mít vliv na pěkně rezistentní kvasinky… :roll:. Pokud máte po styku problémy, tak zapracujte na posílení imunity. Ty začni zavádět nějaké lactobacily a přítel si může dávat na penis neslazený živý jogurt.

• Citovat
  • Upravit
1633
20.2.22 11:59

Obnovuji téma

Krásný den,

Ráda bych toto téma obnovila a zeptala se, co Vám pomohlo k otěhotnění? Ovulaci mám, spermio v pořádku, gynex, kontryhel a další podobné zázraky jsem zkoušela ale u mě nic, spíše kontraproduktivní, protože ovulaci mám, sliznice ok, cyklus pravidelný. Snaha více jak rok a půl. Už jsme i pod CAR :nevim: a tam zatím taky na nic nepřišli :zed: díky za přečtení a přeji hezký den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
20.2.22 12:08

Zkus se ozrat. Ja mam z toho dve deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
20.2.22 12:19

Můžu jenom závidět… :roll: stačí jen nechtít a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
20.2.22 12:19

@Michaela99 mě pomohlo u prvního syna Inofolic a do 3 měsíců těhu. A to jsme se snažili/nesnažili 2 roky. A manzel bral Fertilan nebo tak nějak.
Teď jsem čerstvě těhotná a pomohl mi Gynex 3 týdny a to jsem myslela že mi cyklus rozházel. Naopak jsem měla ovulaci až 24dc a 39dc pozitivní test.
Držím palce ono to jednou přijde až to budete nejméně čekat, jako my :kytka: první syn byl v 7tt v bříšku s námi na Krétě, zjistila jsem // týden před odletem :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
20.2.22 12:23
@VitaminC píše:
Zkus se ozrat. Ja mam z toho dve deti.

Ale to potvrzuju! Vydundala jsem flašku Jégra a po letech neplodnosti jsem byla v tom…..

• Citovat
  • Upravit
6794
20.2.22 12:28
@Janli píše:
Ale to potvrzuju! Vydundala jsem flašku Jégra a po letech neplodnosti jsem byla v tom…..

Ja s manzelem napul flasku medoveho jacka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital