Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ke špenátu a bramborovému knedlíku mám nejraději plecko…a maso peču hrozně ráda v remosce, zůstane hezky šťavnatý ![]()
@brulinka píše:
@kolozubka No mám 3 plátky po 2,5 cm… tak asi je fakt radši osmahnu
@Verca1989 děkuji za recept. určitě někdy vyzkouším… Dnes mám ale hroznou chut na špenát a knedlík
Jo tak to bude lepší. Trochu je osmahnout a pak třeba podusit, aby nebyly vysušené.
@kabab píše:
Ke špenátu a bramborovému knedlíku mám nejraději plecko…a maso peču hrozně ráda v remosce, zůstane hezky šťavnatý
Prosím tě, co v té remosce jde všechno dělat a jakou máš? Je to pořád český výrobek?
Prosím holky jsem tu nová. Potřebuju poradit s pečením masa. Nemáme rádi hužvy, ☺ tak dělám jen kýtu nebo plec max. Všechno mám vysušený a tvrdý i když to upeču a i uvařím v tlakáči. Pomoc prosím radami!
![]()
@tiffany v remosce všechno. Buchty, hranolky, maso, brambory pečené… prakticky vše ![]()
@wondrs Najdi si pomaly zpusob peceni, pak nic vysusene neni.
Dělám pečeni v celku podle tohohle receptu a je skvělá, fakt šťavnatá a ta omáčka k tomu… mňam. Ale je opravdu potřeba dodržet postup (tzn. hlavně naříznout, svázat, pořádně zatáhnout na pánvi a pak péct podle doporučeného postupu - takže třeba kilo pečeně 1 a čtvrt hodiny). A maso se v žádném případě nemá dotýkat tekutiny, takže hóóódně cibule, tím je ta omáčka i chutnější.
@Akivasha jestli myslíš podle kuchařky pro dceru, tak ta je dokonalá, taky dělám https://www.kucharkaprodceru.cz/…cene-recept/
Taky delam podle receptu, co davala @pikola a je výborná.
@wondrs dělej to na nízké teploty, polévej vypekem a nespechej.
@pikola píše:
@Akivasha jestli myslíš podle kuchařky pro dceru, tak ta je dokonalá, taky dělám https://www.kucharkaprodceru.cz/…cene-recept/
@pikola A z jak velkého kusu masa děláš? Mi připadá, že pokud je menší než kilový kousek, tak je to trošku sušší.
@Akivasha píše:
@pikola A z jak velkého kusu masa děláš? Mi připadá, že pokud je menší než kilový kousek, tak je to trošku sušší.
Tak většinou víc jak kilo.. U nás se všechno sežere ![]()
@Cuddy Díky a mám to mít přikryté, nebo odkryté, nebo jak a na jakou přibližně teplotu? Mám klasickou elektrickou troubu na max teplotu 250. Peču vždy tak 2 kila masa vcelku. Díky za radu ![]()