Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, co znamená „obsazený uživatel“ když se někomu snažím z iPhonu dovolat?Dotyčnému jsem volala dvakrát, vždy to na začátku párkrát píplo a nakonec se na displeji ukázalo „obsazený uživatel.“
Myslíte, že mě dotyčný zablokoval nebo má pouze vypnutý telefon?
Stalo se to někomu z vás?
Děkuji.
Už ho obsadila nějaká jiná, no ![]()
Příště musíš být rychlejší
![]()
Našla jsem na google, co znamená uživatel obsazený:
Tohle se děje pokud máš na Iphonu nastaveno nerušit😉. Koukni do nastavení jestli tuhle funkci nemáš aktivní.
Kdyby měl vypnuto - uživatel je nedostupný
jo, jsi bloklá, volej jinam
@Kutil Tom píše:
Už ho obsadila nějaká jiná, no
Příště musíš být rychlejší![]()
při prvním přečtením příspěvku. jsem si v duchu nadhodil tip…„tohle musel napsat jedině muž“…a věřil tomu na 99%…a trefil jsem se. A není to moc povznášející představa…
@Anonymní píše:
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, co znamená „obsazený uživatel“ když se někomu snažím z iPhonu dovolat?Dotyčnému jsem volala dvakrát, vždy to na začátku párkrát píplo a nakonec se na displeji ukázalo „obsazený uživatel.“
Děkuji.
Nechce být rušen. Kvůli takový blbině založíš diskuzi, a ještě jako anonym?
@DanielaD píše:
Kdyby měl vypnuto - uživatel je nedostupnýjo, jsi bloklá, volej jinam
Nebo z jineho cisla ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Děkuji.
Tohle hlásí můj český tlf. používaný v US každému, kdo se mi chce dovolat. US tlf. číslo mám na 5G telefonu a to funguje perfektně, ale české tlf. číslo (držím stále pro účely českého internet bankingu) mám na Samsungu S8 a ten prostě nejede v 5G. Do podzimka to ještě fungovalo, pak se tu přešlo na 5G a už se mi nikdo nedovolá, jen sms chodí. A hlásí jim to přesně tohle: obsazený uživatel. Až se i v Česku přejde hromadně na 5G, tak si většina Čechů bude muset povyměňovat telefony, protože starší typy prostě 5G neumí.
Má nastaveno Nerušit. Na iPhonu to jde nastavit v určitou dobu, kdy nechceš být rušen s nikdo se ti nedovolá. Jde to i na konkrétní osoby.
Takže buďto voláš v nevhodnou dobu a nebo nejsi vhodná ty ![]()
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, co znamená „obsazený uživatel“ když se někomu snažím z iPhonu dovolat?
Dotyčnému jsem volala dvakrát, vždy to na začátku párkrát píplo a nakonec se na displeji ukázalo „obsazený uživatel.“
Děkuji.