Covid ve školce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7228
22.11.20 16:01
@Anonymní píše:
Dobrý den mam dotaz:)
Dneska nam zavřeli školku z důvodu vystyku covidu. Školka nás posila na testy tak jsem volala detskemu lekari ten vystavil zadanku tim padem jsme v systému a ted k tomu co me dost zajima.. malej jen slyšel o testech a začal ze nikam nejde ze se boji atd. Tak me zajímá co ted kdyz na testy nepůjde a nebo pujdeme ale nebude ho možné udělat z důvodu hysterie a ne nebudu ho drzet násilím. Dekuji za rady a prosim bez rejpání a neslušné vyjadřování.

no asi bych dělala, co normálně, když jdu s dítětem na vyšetření k doktorovi…uklidnila bych ho, že to nic není a že pak si zajedeme na zmrzku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
22.11.20 16:07

@welovefashion na zmrzku? v téhle zimě a při zavřených cukrárnách? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
22.11.20 16:56

@Ms.Ragdoll pozitivní :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
22.11.20 17:04
@Monchichik píše:
@welovefashion na zmrzku? v téhle zimě a při zavřených cukrárnách? :mrgreen:

do mekace do driveinu, neboj nejsem blba :mrgreen: ale zmrzlinu si muzes vymenit za cokoliv jineho, hračku, dort…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
22.11.20 17:26

@welovefashion já vím, že nejsi :kytka: my máme mekáč celkem daleko…na hračky nikdy nebyl, na dorty taky ne…jeho nebylo nikdy jak uplatit…u doktora to teda nebylo potřřeba, já jsem přísná matka, je to potřeba, tak se nediskutuje :mrgreen: nikdy scény nedělali ani jeden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
22.11.20 17:47
@Monchichik píše:
@welovefashion já vím, že nejsi :kytka: my máme mekáč celkem daleko…na hračky nikdy nebyl, na dorty taky ne…jeho nebylo nikdy jak uplatit…u doktora to teda nebylo potřřeba, já jsem přísná matka, je to potřeba, tak se nediskutuje :mrgreen: nikdy scény nedělali ani jeden…

u nás většinou platí vysvětlení, fakt jako typu: teď tě to bolí, paní doktorka ti do nosu strčí tyčinku a zjistí tak, co ti je, aby ti mohla pomoci a tebe to už nebolelo… Možná to bude maličko nepříjemné, ale bude to trvat jen vteřinku…no a pak následuje to, že když bude držet dostane odměnu, třeba i jen pytlík Skitles :-)

teď budu muset kluka zpracovat na vrtání zubu, minule nechtěl, doktorka mu vyhrožovala, ale na něj spíš platí věcné vysvětlení než strašení a pak ta odměna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
22.11.20 17:49

@welovefashion no na každého platí něco jiného…když na to přijdeš, je to výhra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
22.11.20 18:22
@Liška2014 píše:
@Ms.Ragdoll pozitivní :cert:

Sakra. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
23.11.20 08:01

@Ms.Ragdoll tak jdem 9.15 na testy..ale tuším, že já a prcek budem taky pozitivní…manžel nevím, u něj jen únava zatím.

Já teda děsné bolesti hlavy, cítím plíce..občas lehce jako lechtá krk..no..večer písnu výsledky.

Ve školce měli radost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
23.11.20 09:24

@Liška2014 tak už i na Vás došlo :lol: Tak ať to proběhne s co nejméně příznaky a jste z toho brzy venku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
23.11.20 09:29

@kaja00 dík :mrgreen: test hotov, není to nic hrozného :mrgreen: dám vědět cca v 5 výsledek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
23.11.20 19:06

Tak já pozitivní i druhý prcek, manžel zatím neví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.21 22:31

Prosím o radu, syn už je druhý týden doma ze školky kvůli prokazanemu kovidu. Ráno se ke mě dostala informace, že paní učitelka informovala ostatní rodiče o tom, kdo do školky kovid „donesl“. Jak byste s tohle informaci naložili? Jednak nechci dělat ve školce nějakou scénu, jelikož tam syn bude ještě dva roky chodit, ale na stranu druhou nechci dělat, že je vše ok.

• Citovat
  • Upravit
9293
6.12.21 22:33
@Anonymní píše:
Prosím o radu, syn už je druhý týden doma ze školky kvůli prokazanemu kovidu. Ráno se ke mě dostala informace, že paní učitelka informovala ostatní rodiče o tom, kdo do školky kovid „donesl“. Jak byste s tohle informaci naložili? Jednak nechci dělat ve školce nějakou scénu, jelikož tam syn bude ještě dva roky chodit, ale na stranu druhou nechci dělat, že je vše ok.

A není to jedno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.12.21 22:35
@Anonymní píše:
Prosím o radu, syn už je druhý týden doma ze školky kvůli prokazanemu kovidu. Ráno se ke mě dostala informace, že paní učitelka informovala ostatní rodiče o tom, kdo do školky kovid „donesl“. Jak byste s tohle informaci naložili? Jednak nechci dělat ve školce nějakou scénu, jelikož tam syn bude ještě dva roky chodit, ale na stranu druhou nechci dělat, že je vše ok.

Tak jako evidentně ho tam donesl, tak o co jde? Mě ho domů donesl muž a taky to všichni ví. co řešíš? Trasování a spol, uvadis kontrakty atd.. vždy se ptají, zda znas tu danou konkrétní osobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí