Covid ve školce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5651
15.12.21 19:39
@dedrichov píše:
tím neotestovaným myslíš pcr nebo antigen?

Pokud je v domácnosti covid, tak samozřejmě jít všichni na PCR a aspoň na týden stáhnout dítě že školy. Připadá mi to tak správné a slušné k ostatním lidem a spolužákům. Já bych to tak řešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
15.12.21 19:45
@Anonymní píše:
@martina.se sorry jako ale nemas pravdu, hygiena pouze rozeslala údaje, že byli v kontaktu s nakaženo osobou, ne s kým, stale ještě oficiálně platí lékařske tajemství. Takže opravdu tuhle informaci pustila učitelka, která je poslední osobou, která by do toho měla mluvit. A budeš se divit, mozek jsem zapojila celkem rychle, proto to ode mě další maminky věděly driv nez jsme meli potvrzeny pcr. Jen nepotřebuji, aby učitelka podávala informace o mem dítěti třetím osobám. A ne ve školce jsme vsi měli několikrát, ale nikdy jsem se nedozvěděla oficiální cestou, kdo je tam donesl. To že si to řekneme mezi maminkama nebo zjistím od dítěte, je věc jiná. Od učitelky prostě čekám určitě chování a ne že bude,jak tetka na trhu probírat věci ohledně mého syna.

Jako tetka na trhu se chováš ty. Někdo ti něco nakuká a ty startuješ na první našlápnutí. Kdo ví, jak to bylo, vždyť jsi u toho nebyla. Informaci si ověř - klidně u té učitelky - a nechovej se jak trhovkyně ty sama. Očekáváš slušnost a dospělé chování, ale neovládáš ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí