Čtečka knih - jakou koupit?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9025
19.11.13 20:41

Tak jsem si v knihovně zkusmo půjčila Pocketbook touch a ovládá se a čte se na něm docela dobře :)
Bála jsem se, že dotykový displej bude upatlaný, ale není :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
19.11.13 20:55
@Tonyax píše:
Tak jsem si v knihovně zkusmo půjčila Pocketbook touch a ovládá se a čte se na něm docela dobře :)
Bála jsem se, že dotykový displej bude upatlaný, ale není :palec:

Však jsem to tu psala :) Dotyková plocha čtečky je jiná než na mobilu.

@doriang píše:
@Lesina Koukam toho 7.smyslu uz je 9 dilu 8o to vychazi i knizne, nebo jenom e-verze?

Autorka začala psát jen pro sebe, pak knihy umístila na web. Tam si jich všiml Albratros a začal je vydávat. Aktuálně se do tisku připravuje pátý díl - ale asi to nebude do Vánoc. :(
Ty knihy jsou tak dobré, že je koupím i papírové, ale já si je stihla stáhnout i elektronické (nejvíc miluji šestý díl).
Jednoznačně doporučuji.
Nejstaršátko je v půlce čtvrtého dílu a po čtečce touží i kvůli dalšímu čtení příběhů Hanky, Sváti a Rafana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
19.11.13 20:57

@Lesina jsem se chtěla přesvědčit osobně :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
19.11.13 21:05
@Tonyax píše:
@Lesina jsem se chtěla přesvědčit osobně :) :)

Jj, já si ji půjčovala loni taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
19.11.13 21:11

@Lesina ještě mám rezervovanou tu Kindle, tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1453
20.11.13 17:41

Tak jsem projížděla E-bay. Nejdražší s LED lampičkou jsou okolo 350,– odkaz bez LEDky od 100,– až do 300,– odkaz určitě půjdu do toho s LEDkou, to se hodí vždycky. Minulý týden se mi povedlo nastoupit do kupé, kde nefungovali světla a tak jsem zažila nejnudnější dvouhodinovou jízdu vlakem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
20.11.13 17:56
@Terkams píše:
Tak jsem projížděla E-bay. Nejdražší s LED lampičkou jsou okolo 350,– odkaz bez LEDky od 100,– až do 300,– odkaz určitě půjdu do toho s LEDkou, to se hodí vždycky. Minulý týden se mi povedlo nastoupit do kupé, kde nefungovali světla a tak jsem zažila nejnudnější dvouhodinovou jízdu vlakem :think:

Lampička se dá dokoupit zvlášť. Nejlevnější na ebay od 20 Kč s poštovným zdarma. ;) Ale díky za dobrý tip, jdu si objednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
7.12.13 19:14

Ahoj holky, přelouskala jsem celou diskusi a byla pro mě moc užitečná. Vybírám něco, na čem bych mohla číst, předtím teda jsem byla rozhodnutá pro tablet, ale změnila jsem názor. Ze čteček se mi líbí asi Kindle5 a chci se zeptat, je k mání pouze jedna barevná tmavá varianta?? A pak co se týče toho registrování, tam jsem v rozpacích. My wifi nemáme, sice je v plánu, ale ne v krátké době. Nakolik to vadí při té registraci, že budu mít čtečku připojenou jen přes usb k počítači? Nerada bych si totiž koupila kindle, abych pak zjistila, že se díky tomu nezaregistruju a nebudu moct používat třídění knížek :think:

A jinak, třeba tip na jinou čtečku, dobrý poměr cena/výkon?? A vy, co jste se rozhodovaly, jakou čtečku, jakou jste nakonec koupily a jak jste spokojené?

• Citovat
  • Upravit
774
7.12.13 19:37

My máme Kindle a manžel ji registroval přes usb v pc, takže tohle by neměl být problém.

@madi píše:
Nakolik to vadí při té registraci, že budu mít čtečku připojenou jen přes usb k počítači? Nerada bych si totiž koupila kindle, abych pak zjistila, že se díky tomu nezaregistruju a nebudu moct používat třídění knížek :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
7.12.13 19:54

Mám už druhý pocketbook a jsem spokojená. Chvilku jsem měla půjčený Kindle a celkem mě štvalo, že tam člověk pořád musel žonglovat s formáty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
7.12.13 20:33

Mám od Pocketbook a jsem moc spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
7.12.13 21:16

@Lu78 díky moc, to jsem potřebovala vědět :kytka:

@kotyk @Kate92 a jaký přesně typ? o něm jsem taky přemýšlela

když z toho, co jsem zatím načetla, mi plyne, že formát pdf jaksi není vhodný pořádné do žádné z čteček, je prostě nejlepší to mít v tom „jejich“ formátu, co podporuje.
U kindlu mi vadí, že je to nějakým způsobem napojené na jeden obchod, který stejně nevyužiju, zakládání a používání nového mailu, převádění, na to jsem právě dost líná.. přijde mi to dost složité na to, že to jde i jednoduše :mrgreen: :mrgreen: Ale zas je to asi nejlepší volba, co vychází v testech
Co jsem koukala na pocketbooku, tak bývají dotykové a to právě nechci :think:

• Citovat
  • Upravit
1039
7.12.13 21:25

@madi mám pocketbook 613 basic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
7.12.13 21:43

@madi 301 a 611, obě už jsou z dnešního hlediska letité a nedotekové. Přečtou prakticky všechno snad kromě lit a mobi s DRM. Akorát ještě neumí přestránkovat PDF, ale to už novější pocketbooky umí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
7.12.13 22:14
@Kate92 píše:
@madi mám pocketbook 613 basic

na ten teď koukám na heuréce :palec: A pdf formát to vezme v pohodě?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák