Cukroví na balkóně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12229
18.11.18 19:30

@Kriss Tina S tou plastovou bednou te poslechnu, diky za tip! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32119
18.11.18 19:32

@Ketris No to vlezou, vedle vlezly pod zateplením do 5. patra, měla je sousedka ve spíži :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
18.11.18 19:36
@Ketris píše:
@a12 Myslis, ze ty potvory vylezou do 4 patra po zdi? :D :oops: Ja doufam, ze nee.. jinak cukrovi dam nejspise do plastove krabice s vikem..
Tak to ja si teda myalim, ze klidne vlezou..
@Kriss Tina píše:
@a12 to tak ve sklepě nebo někde na půdě, ale na balkon myš nevyleze :mrgreen: mám myši doma jako mazliky a po zdi fakt běhat neumí :mrgreen: spíš se bojím holubů, ty nám tu v létě balkon okupovali, už jsou sice vyhnáni, ale i tak bych se bála kdyby se mi pohybovali kolem krabic s cukrovím, proto taky píšu v začátku že cukroví ven jedině v pevně zavřené plastové bedně.

A na tu pudu se teda dostanou jak? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
18.11.18 19:36

@Monchichik tak leda že by si prokousaly cestičky tím polystyrenem co je pod fasádou, ale po běžné cihlové/panelové zdi nevyběhnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32119
18.11.18 19:38

@Kriss Tina No já nevím, jak se tam dostaly, asi se prokousaly tím polystyrénem, ale byly tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
18.11.18 19:38

@a12 na půdu vnitřkem domu, nebo skočí třeba na střechu pokud je nějaký strom poblíž baráku, ale fakt myš nevyběhne po holé zdi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
18.11.18 19:42
@Kriss Tina píše:
@a12 na půdu vnitřkem domu, nebo skočí třeba na střechu pokud je nějaký strom poblíž baráku, ale fakt myš nevyběhne po holé zdi…

To si pis, ze vybehne.. Na pude mame bobky, ale v baraku teda fakt ne..
 https://m.facebook.com/…506977781314

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
18.11.18 19:42

cele me detstvi jsme bydleli v panelakovem byte ve 3.patre s balkonem. cukrovi vzdy bylo tam, v papirovych krabicich vylozenych ubrousky. vzdy jsme ho meli nekolik krabic, jedli jsme ho jeste v unoru, nikdy mu nic nebylo, naopak bylo vyborne. nezmrzlo, nedobyvali se na nej ptaci ani mysi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
18.11.18 19:45

@a12 já bydlím celý život v domech s balkony, a nikdy sem já ani nikdo ze sousedů na balkoně myši neměli. A říkám mám je doma jako mazlíčky, jsou schopné kuli jídlu vylézt všude ale po holé zdi se fakt nevyšplhají… A jinak je mi to jedno, i kdyby, já nemam jídlo v papírové krabici na balkoně aby mi to tam olezli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
18.11.18 19:46
@Kriss Tina píše:
@a12 já bydlím celý život v domech s balkony, a nikdy sem já ani nikdo ze sousedů na balkoně myši neměli. A říkám mám je doma jako mazlíčky, jsou schopné kuli jídlu vylézt všude ale po holé zdi se fakt nevyšplhají… A jinak je mi to jedno, i kdyby, já nemam jídlo v papírové krabici na balkoně aby mi to tam olezli…

Ja nerikam, ze mas :mrgreen: jen konstatuju, ze ja bych resila spis bezpecny ulozeni kvuli mysim, ne ptakum..
Na strop si jim asi jidlo nezavesila? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
18.11.18 19:49

@a12 že se na balkon dostane nějaký nakažený holub je teda mnohem pravděpodobnější než že mi do 3 patra jen tak vyběhne myš, ale vyjde to nastejno, jakmile se na balkon nějaký škůdce dostane je cukroví v obyč papírové bedně v ohrožení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
18.11.18 19:51
@Kriss Tina píše:
@a12 že se na balkon dostane nějaký nakažený holub je teda mnohem pravděpodobnější než že mi do 3 patra jen tak vyběhne myš, ale vyjde to nastejno, jakmile se na balkon nějaký škůdce dostane je cukroví v obyč papírové bedně v ohrožení ;)

Tak ja u nas jeste nikdy holuba nevidela, mys na zahrade jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
18.11.18 19:53

@a12 jenže tu řešíme cukroví na balkoně v paneláku ne na zahradě u domku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
18.11.18 20:19
@Kriss Tina píše:
@a12 jenže tu řešíme cukroví na balkoně v paneláku ne na zahradě u domku ;)
:roll: ok, ve meste u panelaku nejsou mysi
A balkon maji i rodinne domy
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
18.11.18 20:41

@a12 tak zakladetelka podala otazku jak skladovat cukroví na balkoně v paneláku, nevim proc se to tu zvrhlo na diskuzi o myších a půdách :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová