Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Lynx.lynx máš fb? Je tam několik skupin.. Přesně Návody, kosmetika drogerie i lepší atd.. Jedu cca 3 měsíce a super.. U mě problém jen barvení, červených vlasu6se nevzdam. Ale i tak rozdíl jako blázen
![]()
@martina.se já právě facebook nemám ![]()
Fakt? Tahle rychle? Já vlasy teda nebarvím, nechávám odrůst experiment
ale bojím se abych je neměla mytím kondicionérem jenom strašně mastné..
@Lynx.lynx mam značku giovanni nebo mane choice, to jsou schválené produkty na cgm. Mam jemné nizkoporezni vlasy 2b-3a, tak jsem volila tyhle produkty, ale ted budu kupovat i jiné značky, chybí mi protein. Nicméně mam doma i produkty z drogerie, které jsou složením taky ok, ale na moje vlasy těžké. A ne, kondicionérem nemyju. To jsem zkousela jen párkrát a nedělalo mi to dobře
@Lynx.lynx doporučuju stránku curlymyself.com nebo kudrnatevlasy.cz obojí jsou i eshopy. A Renča z curlymyself ti ochotně poradí produkty. Jestli mas IG najdi si curlymyself i tam ti Renča poradí. Dává tam rady a videa. Jak zacit a tak.
Dám ti sem foto pred a po. Oboje fotky jsou dělané 3 den po mytí. První ale pred začátkem cgm, druha už na cgm. Ted myji max 2× týdně, nekdy ani to ne. Vlasy se mi už zdaleka tolik nemasti. Kudrlinky vydrží mnohem déle a rekla bych že rostou rychleji na druhe fotce jsem po domacim stříhání
@lachtanice86 ty kráso
tak to je totální sen ty tvoje vlasy! Tak neskutečnej objem!! Fakt jako čumim. Teda to by bylo super kdyby mi to s vlasy pomohlo! Moc děkuji, určitě té slečně/paní napíšu, abych začala dobře a nenadělala si na hlavě ještě něco horšího. Mockrát děkuju, úplně me to nabilo optimismem že do toho fakt jdu!
@Lynx.lynx píše:
Ahoj holky, máte někdo zkušenost s touhle metodou? Ráda bych jí zkusila, mám od přírody hodně kudrnaté vlasy ale už třeba 15 let jsem si je žehlila. Před dvěma lety jsem vlasy shodila na ježka a teď mi roste nádherná kudrnatá hříva a já bych jí ráda podpořila. Zajimají mě vaše zkušenosti, klidně i fotky před a po a nějaké rady.
Ahoj osobní zkušenost nemám, ale fandím ti. Potkala jsem po letech známou, která si dřív mnoho let vlasy žehlila. Teď si nechala svoje přirozeně vlnité. A moc jí to slušelo, mělo to šmrnc.
@Lynx.lynx já jsem hodně šedivá.. Jinak ano, u mě rychle, protože jsem si ouk života vlasy zehlila a teď pár let nosila dready.. Tam to je velký rozdíl.. Toho gb škoda, holky jedou ve velkém a je to super
@Lynx.lynx napiš, je zlata. Nejdřív asi budes muset zjistit jake mas vlasy. Jakou poreznost, jemnost. A od toho se odpichnes
@lachtanice86 píše:
@Lynx.lynx mam značku giovanni nebo mane choice, to jsou schválené produkty na cgm. Mam jemné nizkoporezni vlasy 2b-3a, tak jsem volila tyhle produkty, ale ted budu kupovat i jiné značky, chybí mi protein. Nicméně mam doma i produkty z drogerie, které jsou složením taky ok, ale na moje vlasy těžké. A ne, kondicionérem nemyju. To jsem zkousela jen párkrát a nedělalo mi to dobře
A jaké produkty z drogerie si používala a z jaké drogerie?? Nechce se mi kupovat přes internet vzhledem k mým podmínkám ![]()
@Lynx.lynx píše:
Ahoj holky, máte někdo zkušenost s touhle metodou? Ráda bych jí zkusila, mám od přírody hodně kudrnaté vlasy ale už třeba 15 let jsem si je žehlila. Před dvěma lety jsem vlasy shodila na ježka a teď mi roste nádherná kudrnatá hříva a já bych jí ráda podpořila. Zajimají mě vaše zkušenosti, klidně i fotky před a po a nějaké rady.
Hele, mám jemně vlnité vlasy, skoro rovné. Pred rokem jsem je měla vlnitější a právě bych chtěla přejít na cgm aby měly větší objem a byly zase kudrnatější, myslíš že metoda je i na to aby byly vlasy kudrnatější??
@Lenča k prihlas se na fb do skupiny Curly girl metoda kudrnaté vlasy přirozeně a navždy, tam mají přímo seznam povolených přípravku z drogerie. Většinou je to z dm