Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Poprvé jsem vypadla na brždění na přesnost. A minulý týden jsem vypadla na U. Osmičku jsem nějak odjela. Ale všimla jsem si, že oproti minulému roku mám strach se nahýbat napravo, nechápu co se stalo a jak ten strach odstranit.
@Adaleks píše:
Tá Honda bola teda mazel? Pýtam sa, lebo my mali len jednu staršiu Kawasaki 600 pred vyradením. Nesedela mi moc aj kvôli mojej výške. Ja môžem jedine enduro či supermoto
Jj, ač byla vysoká, tak mi sedla. I jsem si jí chtěla koupit, ale už se nevyrábí.
Ta Kawa byla jaká? Já mám Z650 a je teda na mě dost vysoká a to byla z těch menších
@lilla95 píše:
Poprvé jsem vypadla na brždění na přesnost. A minulý týden jsem vypadla na U. Osmičku jsem nějak odjela. Ale všimla jsem si, že oproti minulému roku mám strach se nahýbat napravo, nechápu co se stalo a jak ten strach odstranit.
Co to je U?
@Kockazvysocan píše:
Jj, ač byla vysoká, tak mi sedla. I jsem si jí chtěla koupit, ale už se nevyrábí.
Ta Kawa byla jaká? Já mám Z650 a je teda na mě dost vysoká a to byla z těch menších
To už nepamatám. Nepoznám modelovú radu Kawasaki ale Z to bolo. Ako vravím, motorka už pred vyradením 3 roky dozadu
@Kockazvysocan píše:
Co to je U?
Asi otočka za pomalým slalomom
@Kockazvysocan Je to otočka po osmičce. Já to prostě nebyla schopna projet, nechápu proč. Asi nějaký blok. Fakt si přijdu jak blbec.
@Adaleks @lilla95 ono ti cvičiště může být podkládáno různě. Už vim, my tomu říkali jrm otočka. Ale pravda, že U je dost blízko ![]()
@Adaleks píše:
To už nepamatám. Nepoznám modelovú radu Kawasaki ale Z to bolo. Ako vravím, motorka už pred vyradením 3 roky dozadu
Tak to byla asi ta, co mám já, 650. Z600 se nedělá a nevím, jestli dřív dělala. Na tebe byla malá? Na mě je dost vysoká.
@Kockazvysocan píše:
Tak to byla asi ta, co mám já, 650. Z600 se nedělá a nevím, jestli dřív dělala. Na tebe byla malá? Na mě je dost vysoká.
Ono s novou generáciou modelu sa bežne aj upravuje objem motora. Tamta bola tuším 600+ ale ako píšem, nepamatám už.
Som vysoký bezmála 2m. Aj enduro potrebujem s vyšším sedadlom, volantom a nižšími stupačkami. Obstojne sa mi riadila Duke 390 - ľahká s dostatkom výkonu. Až si poriešim stabilné bývanie, tak uvažujem nad Adventure 390
Pekná. To pri zadnom kole je stupačka na blbnutie? ![]()
@Adaleks píše:
Ono s novou generáciou modelu sa bežne aj upravuje objem motora. Tamta bola tuším 600+ ale ako píšem, nepamatám už.
Som vysoký bezmála 2m. Aj enduro potrebujem s vyšším sedadlom, volantom a nižšími stupačkami. Obstojne sa mi riadila Duke 390 - ľahká s dostatkom výkonu. Až si poriešim stabilné bývanie, tak uvažujem nad Adventure 390Pekná. To pri zadnom kole je stupačka na blbnutie?
Tak se 2 metry se to řeší snáz než s 1,60m
.
@Adaleks víš, že ani nevím. Já jí mám krátce a rozhodně na ní neblbnu, jsem úplný začatecnik. Ale myslím, že to je spíš padák, ne?
Teď si připadám jak de.bil ![]()
@Adaleks já se zas naopak obávám, že kvůli bydlení jí budu muset prodat.
@Kockazvysocan píše:
@Adaleks víš, že ani nevím. Já jí mám krátce a rozhodně na ní neblbnu, jsem úplný začatecnik. Ale myslím, že to je spíš padák, ne?Teď si připadám jak de.bil
Sme dvaja bedili teda
Je to pogumované? Hneď mi to trklo do očí tak som sa spýtal
@Kockazvysocan píše:
@Adaleks já se zas naopak obávám, že kvůli bydlení jí budu muset prodat.
Nemáš ju kam odkladať či sa sťahuješ či…?