Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojky. Ženy, jsme dva měsíce po porodu. Syn Eliáš se narodil 1.1.a poslední měsíc mi zhuntoval tělo
Za celé těhu jsem přibrala 20 kilo. Měla jsem 60kg, šla jsem rodit s 80kg a 10 kilo jsem nechala v porodnici a další dvě jsem tak nějak zhubla. Chtěla jsem se zeptat, do kdy asi bude tělu trvat, než se dá úplně do kupy a já budu moct plně cvičit? Chodím do fitka, ale trenérka mi dala nejlehčí váhy, protože jsem po porodu krátce, ale mě to přijde, jakoby to nemělo žádný účinek. Nejsem zvyklá být tlustá baba a hnusím se sama sobě a chci už být zase jako dřív. Já vím, že každé tělo je jiné a na nic se nemá spěchat, ale už tak ráda bych byla pro sebe zase hezká…Synovi říkám, že má jediné štěstí, že je tak krásný
Popřípadě, máte nějaké tipy, co cvičit doma po porodu, na internetu je toho hodně, ale taky se to hodně rozchází, chtěla bych znát vaše názory a vaše zkušenosti. Díky baby ![]()
@fashion_victim83 to já jsem právě cvičila zkracovačky a tak, protože jsem totálně už nevěděla co
právě že jím kuřecí a saláty a tak, mě nic mastnýho moc nechutná už, takže v jídle to není, že bych se přejídala tučným bůčkem v deset večer
to když už nejím nic no, což je taky problém…
Kojis? Ja mela kila jako ty. Dolu to slo pomalu ale stabilne. Lepsi nez domaci posilovacky je vyrazit ven. Sviznou chuzi s kocarkem pekne nekolik hodin. A kdyz just chces zpevnit tak posilovat jak bylo psano vyse.
@Alleessa co třeba běhat s kočárkem? Mi se to osvědčilo - spojíš příjemné s užitečným
Jsi krátce po šestinedělí, co bys čekala za zázraky. Stejnou dobu, co se tělo měnilo během těhotenství, tak mu trvá se zase dostat zpátky.
Rozumné počtení třeba tady:
http://www.ivafis.cz/?…
http://www.ivafis.cz/?…
Spíš než posilování, tak zpevnění. Dobrá je i jóga.
@kazda.m právě že nekojim.ani jsem skoro nezačala. Moje kondicka byla právě dobrá měla jsem hodně stresovou a fyzicky náročnou práci a byla jsem zvyklá cvixit. Proto je tohle pro ně nezvyk
Ahojte, jsem 2,5 měsíce po porodu myslíte že mužů jít plnohodnotně na alpining, čtu ruzne názory, nevím zda to není brzo
@MichaelaaF zalezi jak se citis
ja sice nedelam alpining, ale u prvniho sem cvicila pred tehu, pak do konce 6 mesice a zacala sem mesic po porodu pozovolna, ted sem 20tt a cvicim porad, ale já teda posiluju hlavne s vlastni vahou a urcitym zavazim, ne na strojich
pokud se citis dobre, nemel by byt problem ![]()