Cvičení pro kluka 12 let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
525
30.1.21 12:34

@Meredit Ahoj, tak ja se te zastanu. Jsem totalne nesportovni typ, nesnasim sport, behani ze srdce nenavidim, bobovat s detmi me nebavi, kolobezky apod. -coze?? (klidne me odsudte). Ale odmala tancim, to je muj pohyb.
Pokud tvuj kluk ma rad nejakou hudbu, co treba nejaky tanec na youtube? Nebo bezi hodne online kurzu treba pres Centrumtance.cz, maji tam i moderni tance, jogu, hiphop, streetdance, snad neco i pro deti. U toho se vyblbne lepe nez u nejakych sklapovacek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
31.1.21 00:04

@Meredit taky s tím trochu bojujeme - ne tedy s váhou, ale s nedostatkem pohybu u syna. Chodit běhat v mrazu a na ledě, sněhu není moc super nápad, to snad nikdo soudný dělat nebude.

Syn cvičí občas s manželem. Máme doma hrazdu, kruhy, činky, tak se různě houpe, přitahuje, dělá dřepy, panáky, posiluje břicho. Dřív takhle cvičil i se mnou, když jsem jela podle youtube, sám by určitě necvičil. Jinak je denně 2 hodiny venku s dětmi. To moc pohybu neudělá, ale pořád lepší, než sedět doma. Já budu za pár dní rodit, takže mu moc pohybu zajistit nemůžu.

Musíme vydržet pár týdnů, až se oteplí, já porodím a syn vytáhne kolo a půjde/pojede s námi na náš 10 km okruh po vsi :-) jinak to nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková