Cvičíte někdo kalanetiku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5229
24.3.14 11:34

@krmar Průměr obruče mám 100cm - je to přímo na dospělýho člověka začátečníka, je to od paní, co se tomu věnuje, krouží a vyrábí tyhle obruče. O nikom jiným nevím. A pak mám ještě jednu taneční 90cm průměr a ta už je pro ty, co to umí. Ale je pravda, že ze začátku z toho bolely svali už po deseti otočeních, jak člověk zas používá takový, co nikdy nepoužíval :mrgreen: Když jsem se to učila kroužit kolem ramen, nebo kolena, tak to byla samozřejmě samá modřina :mrgreen: Manžel mi to chtěl zakázat, aby to nevypadalo, že mě bije :mrgreen: Ale pak si tělo zvyklo a už nemám ani jednu. A naučit se to s tou správnou obručí dá snadno :palec: Když jsem se to naučila i já, tak už musí každej (a to mi to jako malý holce vůbec nešlo) :palec:

Příspěvek upraven 24.03.14 v 16:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
24.3.14 11:37

@krmar A moje začátky byly taky legrační - kdykoliv jsem kolem obruče prošla, tak jsem jí jednou zkusila roztočit, spadla, tak sem jí tam nechala ležet a šla jsem pryč, pak jsem kolem ní prošla znova, zase jsem to jednou zkusila, nic.. A takhle jsem kolem ní prošla několikrát denně… a naučila jsem se to trochu už za týden… To základní kroužení v pase… Fakt to jde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
24.3.14 12:39

@Crasssy máte u vás sportisimo? http://www.sportisimo.cz/…twist/53905/, dobrá cena a větší průměr disku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
24.3.14 13:17

Takže dnes hodinu hula hoop, pár výběrových cviků na zadek a nohy a pět minut na rotačním disku.. A vlastně ještě pár přeskoků přes švihadlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
24.3.14 13:20

@Tusý tobě musela být hrozná zima :mrgreen:, takové aktivity :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
24.3.14 13:28

@krmar Byla no.. Dneska byla praha hrozně zacpaná a autobusy měli 15 minut zpoždění… Teď se půjdu zachumlat do postele a u toho si zkusím udělat nějakej ten plánek cviků na cesty :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
24.3.14 16:41

Ä ještě jsem si dala deset dámských kliků, pro zpevnění rukou, zad i bříška :palec: Zatím jenom deset, fakt nemám sílu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
24.3.14 17:02

@Timara @Rebecca Tea @Crasssy @krmar @Silky123 Děvčátka, založila jsem nám uzavřenou skupinku o kalanetice a poslala vám pozvánky. Co vy na to? Přijde mi to lepší, protože nikdo nebude okukovat naše fotky a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
24.3.14 18:34

@Tusý já souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
24.3.14 19:40

Tak snad budeme souhlasit všichni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
24.3.14 19:59

No sportisimo je v Praze a já jsem z Dobříše, ale do Prahy jezdím :-))
Tak až pojedu noo :)
Já též sohlasím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
24.3.14 20:30

@krmar Tak se do tý nový diskuze přidej, měla by si mít na svým profilu pozvánku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
24.3.14 20:30

@Crasssy Tebe už tam vidím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
24.3.14 21:10

Ahoj všem,

akorát jsem se chtěla přidat do diskuze, ale koukám, že se akorát přesunujete :D No snad se najde někdo, kdo by si rád vyměňoval zkušenosti a jakousi online podporu i tady :)
já bych chtěla cvičit teda ten první měsíc 6× týdně, abych se jakoby rozhýbala konečně. Dnes jsem tedy zacvičila poprvé. A mám problém se cviky na břicho - hrozně mi u toho táhne jakoby krk - nevím jak to jinak napsat- měla jste to některá taky tak??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
24.3.14 22:38

@jjustlike tak napiš @Tusý a přidá tě taky, pokud nevadí, že jak vidíš, občas ujíždíme i jinam :mrgreen:

K tomu krku - je to běžný problém, krční páteř větčinou nevydrží tolik, co břišní :nevim: - klidně si hlavu podlož rukama, ale opravdu jen jako podporu krční pátěři, zvedat musíš stále pomocí břišních svalů. A nebo se chvílema položit na zem a hlavu protáhnout ze strany na stranu, to taky zase na nějakou chváli pomůže :palec:

@Tusý rozkaz, přidám se :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup