Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@krmar Průměr obruče mám 100cm - je to přímo na dospělýho člověka začátečníka, je to od paní, co se tomu věnuje, krouží a vyrábí tyhle obruče. O nikom jiným nevím. A pak mám ještě jednu taneční 90cm průměr a ta už je pro ty, co to umí. Ale je pravda, že ze začátku z toho bolely svali už po deseti otočeních, jak člověk zas používá takový, co nikdy nepoužíval
Když jsem se to učila kroužit kolem ramen, nebo kolena, tak to byla samozřejmě samá modřina
Manžel mi to chtěl zakázat, aby to nevypadalo, že mě bije
Ale pak si tělo zvyklo a už nemám ani jednu. A naučit se to s tou správnou obručí dá snadno
Když jsem se to naučila i já, tak už musí každej (a to mi to jako malý holce vůbec nešlo) ![]()
Příspěvek upraven 24.03.14 v 16:43
@krmar A moje začátky byly taky legrační - kdykoliv jsem kolem obruče prošla, tak jsem jí jednou zkusila roztočit, spadla, tak sem jí tam nechala ležet a šla jsem pryč, pak jsem kolem ní prošla znova, zase jsem to jednou zkusila, nic.. A takhle jsem kolem ní prošla několikrát denně… a naučila jsem se to trochu už za týden… To základní kroužení v pase… Fakt to jde ![]()
@Crasssy máte u vás sportisimo? http://www.sportisimo.cz/…twist/53905/, dobrá cena a větší průměr disku ![]()
Takže dnes hodinu hula hoop, pár výběrových cviků na zadek a nohy a pět minut na rotačním disku.. A vlastně ještě pár přeskoků přes švihadlo ![]()
@krmar Byla no.. Dneska byla praha hrozně zacpaná a autobusy měli 15 minut zpoždění… Teď se půjdu zachumlat do postele a u toho si zkusím udělat nějakej ten plánek cviků na cesty ![]()
Ä ještě jsem si dala deset dámských kliků, pro zpevnění rukou, zad i bříška
Zatím jenom deset, fakt nemám sílu…
@Timara @Rebecca Tea @Crasssy @krmar @Silky123 Děvčátka, založila jsem nám uzavřenou skupinku o kalanetice a poslala vám pozvánky. Co vy na to? Přijde mi to lepší, protože nikdo nebude okukovat naše fotky a tak…
No sportisimo je v Praze a já jsem z Dobříše, ale do Prahy jezdím ![]()
Tak až pojedu noo ![]()
Já též sohlasím ![]()
@krmar Tak se do tý nový diskuze přidej, měla by si mít na svým profilu pozvánku ![]()
Ahoj všem,
akorát jsem se chtěla přidat do diskuze, ale koukám, že se akorát přesunujete
No snad se najde někdo, kdo by si rád vyměňoval zkušenosti a jakousi online podporu i tady ![]()
já bych chtěla cvičit teda ten první měsíc 6× týdně, abych se jakoby rozhýbala konečně. Dnes jsem tedy zacvičila poprvé. A mám problém se cviky na břicho - hrozně mi u toho táhne jakoby krk - nevím jak to jinak napsat- měla jste to některá taky tak??
@jjustlike tak napiš @Tusý a přidá tě taky, pokud nevadí, že jak vidíš, občas ujíždíme i jinam ![]()
K tomu krku - je to běžný problém, krční páteř větčinou nevydrží tolik, co břišní
- klidně si hlavu podlož rukama, ale opravdu jen jako podporu krční pátěři, zvedat musíš stále pomocí břišních svalů. A nebo se chvílema položit na zem a hlavu protáhnout ze strany na stranu, to taky zase na nějakou chváli pomůže ![]()
@Tusý rozkaz, přidám se ![]()