Cvičíte někdo kalanetiku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
449
20.8.14 09:59

@Tusý Jo a jak se tam dostanu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
20.8.14 11:13

@scorpinka Poslala jsem ti pozvánku, takže když klikneš na svůj profil, tak někde v pravo nahoře (tuším), by si jí měla vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
20.8.14 20:47

Ahoj holky, můžu se přidat?

A specialni AHOJ pro Tusy :kytka:
My dvě už jsme si kdysi psaly, ale uz je to dyl. Já cvicila, ale okolnosti mi nějak nepřály - oprace a tak…
Ted už mám 2 deti a dost kilo nahoře. Takže jsem vyhrabla video a cvicim. Už je to skoro měsic, zatim jsem se nepřeměrovala ani nevazila, ale už vidím trosinku změny. Nebo si to jen namlouvam? nevim, uvidim konecem měsice.

rada bych se k vam přidala at muzu sve „doufam uspecdhy“ s nekym konzultovat..

A mam i jeden dotaz. Někde jsem v diskuzi četla, že máte hodinove video. Ale nepodarilo se mi najit odkaz. Můžete mi ho sem hodit, prosim?
Já mam video 1,5 hodiny a je to hrozne dlouhe. Cvicim az tak v 9 vecer a pak je to do pul 11. A to je pak narocne… bylo by hrozne fajn, mit neco kratsiho! kazda minuta dobra, se dvema detmi a jeste k tomu vecer!

A nějaký odkaz na to „udrzovaci“ video taky mate, prosim?

předem dekuji

přeji vsem krasny vecer a hodně odhodlání do cviceni a brzké viditelné uspechy :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
20.8.14 22:04

@scorpinka mě ta Jill taky moc nebaví, ale teď jsem se rozhodla vytrvat, ale každý level cvičím jen 5×, ptž. to kombinuju s tou kalanetkou, tak abych to neměla na 2 měsíce. Myslím, že se právě tou kalanetkou zase pěkně protahuju, takže doufám, že mi svaly nenarostou. Mě kolena zatím nebolí a to cvičím bosa, v botách mě bolely nohy. Taky víc než ten měsíc tomu věnovat nehodlám a snad něco schodím a pak mám naplánováno cvičit každý den něco jiného a věnovat tomu max. půl hodny - určtě kalanetiku a tu zařadím mnimálně 2× týdně, pak rotační disk, orbitrec, běh a právě i Tabatu. Potřebuju se zbavit trochu tuku a vyrýsovat - svaly už celkem mám a po Jillian asi ještě i mít budu :mrgreen:

@maslicka001 to hodinové je s Callan a není v češtině, zkusím ho sem vložit - resp. hodinové je podle knihy a ta je ke stažení na uložto. Nějaká šikula ji tam naskenovala. A tam je i ten udržovací program na 15 min. A to „hodinové“ video je spíš na 45 min, když přeskočíš úvodní kecání, tam jsou cviky na zadek jen jedna varianta - ty v kleče ne. Jinak to snad sedí s knihou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
20.8.14 22:23

@maslicka001 tak já už tu kalanetku nemůžu najít a v PC ji taky nemám, tak snad pomůže Tusý - jestli má.
Ta kniha tam ale pořád je - na uložto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
21.8.14 08:55

@maslicka001 Ahojky :hug: Pozvánku už by si měla mít na svém profilu, tak se přidej ;) No koukala jsem na to video tý kalanetiky a ono fakt nikde není. Mám i jiný stránky na hledání a nikde nic :nevim: Každopádně video teda mám v počítači, takže když se domluvíme, můžu ho zkusit dát na uložto, ty si ho stáhneš a já ho zase třeba druhej den smažu. A knihu na poslání na email bych měla mít taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
21.8.14 09:41

Jéé holky, 45 minut zní naprosto úžasně! Já to kecání přetáčím, ale i tak je to dloooouho! Knížku mám doma, ale s ní mi to moc nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
21.8.14 09:44
@Tusý píše:
@maslicka001 Ahojky :hug: Pozvánku už by si měla mít na svém profilu, tak se přidej ;) No koukala jsem na to video tý kalanetiky a ono fakt nikde není. Mám i jiný stránky na hledání a nikde nic :nevim: Každopádně video teda mám v počítači, takže když se domluvíme, můžu ho zkusit dát na uložto, ty si ho stáhneš a já ho zase třeba druhej den smažu. A knihu na poslání na email bych měla mít taky.

Ahoj Tusý, to by bylo super! Byla bych MOC ráda! Hned by to bylo veselejší to cvičení, s polovičním časem.
Tak jestli budeš tak hodná, zkus se podívat, zda to tam jde někam vložit. Já to tady budu průběžně kontrolovat. Mrknu jestě dneska dopo a pak večer. Jejda, ja se tak tesim :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
21.8.14 11:26

@krmar Tak to máš poměrně dost aktivit. Já mám doma rotoped a na tom jsem cvičila dřív i 4 krát do týdně. Jenže jsem to trochu přehnala a asi jsem po tom dost zhubla. Ale zadek mi furt po tom zůstal, hubla jsem hlavně tam, kde jsem nechtěla, na hrudníku. Do toho jsem trochu po domácku posilovala, ale asi málo a do toho se přidal nějakej ten stres a šlo to dolů no:-( Takže teď už jsem dva měsíce na rotopedu nejezdila, z aerobních aktivit mám jen svižnou chůzi nebo kolo. Jinak cvičim jen tu kalanetiku. Jo a pro potěšení, abychom naše snažení vydrželi… Bylo mi polichoceno, že mám pěkný zadek a jeden známej se mě dokonce ptal, jestli jsem nebyla na plastice prsou:D No, jen jestli neměl nějaké postranní úmysly:D :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
21.8.14 21:57

@scorpinka to je zatím jen plán, až docvičím Jillian :mrgreen:, ale kalanetika je výborná, na tu též nedám dopustit, vůběc mě nebolí záda ani po celodenním sezení v kanceláři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
21.8.14 22:00

@scorpinka a gratuluju, pochvala potěší :palec: - mě teď při té Jillian taky mizí zasek, docela i rychle. Na kila jsem nezhubla nijak výrazně (taky je to chvilka, co takhle zapisuju jídlo a cvičím tu Jill), ale vidtelně lepší už to je a oblíknu už jedny menší kalhoty :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
22.8.14 07:25

@krmar No vidíš to, už můžeš nosit i menší kalhoty :palec: Letos se nám to prostě povede :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
22.8.14 07:38

@krmar Tak to je úžasný. Kamarádka si Jill taky hodně pochvalovala, prej jí to už rýsovalo i břišáky. Tak to mám radost za Tebe, že ti mizí zadek, taky gratuluji. Takže k tomu ještě držíš nějakou vyváženou stravu, aby výsledky byly rychlejší? Supr, to tě moc podporuju. Jeden čas při mém „oplácanějším období“ jsem si taky zapisovala a vážila jídlo a je fakt, že po dvou měsících se mi začala formovat i ta postava (i kolegyně si všimla, že mám menší zadek, wow :D ). Pak jsem s tím nějak přestala, protože už jsem byla celkem spokojená, jenže jsem to taky rozjela z jídlem… :cert: A nezáleží na kilech, spíš na centimetrech podle mě a na pevnosti postavy, jak to celkově působí:-) Tak vydrž, budeš kočka, vlastně už jsi, tomu věř! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
22.8.14 07:41

@Tusý Dobrý ránko, jasně, povede a všem, zvláště proto, že je tady taková super skupina snažilek, které se vzájemně podporují :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
22.8.14 07:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat