Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@jjustlike Já taky nevím, asi o 5 kg víc, než ty na o 5 cm mín.
Ale sebevědomí mám vcelku dobré, dokud mi někdo nevyfotí pr…, jako moje děti, nebo dokud se nesvlíknu v kabince, když si zkouším oblečení, tam mají rozšiřující zrcadla. Jinak, holky, začnu s váma, nejpozdějc 1. září, zkusím i dřív. Já prostě potřebuju normální režim a ne ulítaný prázdninový… ![]()
@jjustlike Tak to určitě zpevníš tou kalanetikou
Chce to pouze pravidelnost ![]()
Omlouvám se, nechce se mi číst celá diskuze, s kalanetikou jsem taky začala, baví mě pro svoje mírné tempíčko, nechce se mi hopsat na Jill apod., a sotva popadat dech. Chci se vás zeptat, podle čeho cvičíte? Našla jsem sice na youtube několik videí, ale měly by jste pro mne nějaké fajn tipy? Díky.
@marcela74 my tu většinou jedem podle knihy od Callan, ale určitě můžeš podle videí, klidně na Yutoube - tam je teď i ta novější a holky si ji taky pochvalují.
Tak já mám 3 knížky - modrou kalanetiku, zelenou superkalanetiku a červenou o zdravém životním stylu od Callan, ale radši cvičím podle videa 10 hours challenge, protože se nemusím namáhat s počítáním
.
@Takyjedna já mám taky všechny 3
, ale pro cvičení si myslím stačí ta modrá.
@marcela74 denně půl hodiny - momentálně ale střídám s Jillian.
@scorpinka taky trochu upravuju a chystám se na obměnu cviků, abych zase procvičovala i trochu jiné svaly - např. přidám pánské kliky a vůbec trocu na ruce a budu střídat ty cviky na nohy/zadek. Ale základ a hlavně to kalanetický protahování určitě ponechám.
@krmar Tak to jsi dobrá, to musíš mít dost sílů v rukách, já nedám ani jeden pánskej klik ![]()
@scorpinka Začni postupně trénovat a za chvíli je dáš s přehledem - já se je nakonec taky naučila
![]()
@Tusý Jj, plánuju to tak, postupně, nemůžu chtít všechno hned ![]()