Cvičíte někdo kalanetiku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7479
3.1.15 13:08

@B.O.K. Team určitě ano a časem klidně jednu nahradit jen krátkou sestavou. Odcvičila bych takto těch 10 lekcí a pak dělala změny. Přidávat počty si můžeš ale podle aktuální zdatnost. Klidně se může stát, že jednou zvládneš třeba 50 opakování a příště to zase tak dobře nepůjde. Vůbec to ale nevadí. Cvič tolik, co v pohodě zvládneš, ne za každou cenu maximální počty. takto to píše Callan ve svých knihách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
3.1.15 13:17

@Lada84 netrap se tím. Já měla před vánocema 59 a dnes ráno 61. Cvičila jsem ale poctivě kalanetiku, tak mi i dost zesílily svaly, tak snad je to z části i tím - nejen chlebíčkama a cukrovím :mrgreen:

U kalanetiky je ale zase výhoda, že nevadí pauzy, takže odskakování od cvičení k dětem je v pohodě, hodina je na děti fakt moc. A nebo, pokud to zvládneš, rozděl si kalanetiku do dvoui částí po půlhodině - dopolko břicho, odpolko nohy a zadek. A taky by možná stačila 2× týdně a 3× týdně shred. Tam se sice nedá odskakovat, ale zase je to jen 25 minut :nevim: A nebo jednou týdně celá kalanetika - třeba o víkendu, když je manžel doma a 2× týdně jen krátkou lekci, pokud už máš natrénované cviky.

@B.O.K. Team ještě jsme se i s holkama ve skupině taky shodly na tom, že ob den je ideál :mrgreen: - svaly si odpočinou, ale ještě zůstanou připravené na další cvičení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
9.1.15 23:57

@B.O.K. Team @Akcule ahoj, tak už jste zkoušely kalanetiku? Jak se daří, pokud zkoušely?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
12.1.15 09:50

@krmar Ahojky, já sem zkoušela /podle dokumentů od Tebe - vše sem si vytiskla / něco sem zvládla a něco mi dělalo trošku problémy, ale asi musím najít něco spíš na videu, myslím si, že sem pár cviků dělala špatně, podle obrázku to nejde moc poznat a pořád sem tak musela koukat do popisu a studovat „návod“ takže mi vznikalo hodně prodlev a asi ne vše bylo tak jak má být :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
12.1.15 22:01

@B.O.K. Team nikdo z nás hned nedal plnou sestavu za hodinku. Chce to cvik a trénink, ono to půjde. Video od Callan jsem bohužel už nenašla, ale v odkazu jsou ukázky cviků v jednotlivých videích přímo od ní, třeba to alespoň trochu pomůže https://www.youtube.com/…lcallanetics, na youtube se dají najít i celá videa, ale nejsou od callan není to vždycky tak ono, ale třeba něco zajímavého objevíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
23.2.15 09:53

Pomalu končím šestinedělí a začínám cvičit. Dělaly jste takhle brzy po porodu i cviky na přímé břišní svaly, co jsou u Callan (10 hour challenge)? Nerada bych si nějak ublížila, tak zatím břicho vynechávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
23.2.15 21:46

@_Lůca_ klidně ještě počkej, až se na to budeš cítit. Začni pomalu a postupně, třeba jen s pár opakováním a uvidíš, jestli to půjde. Ono nic neuteče a nemá cenu se přepínat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
24.2.15 16:56

Mám prosbu, nemáte někdo odkaz na video? já na kalanetiku chodila už je to x let zpátky, a cvičení je superfakt zabíralo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
8.12.15 10:33

Ahoj holky, potřebovala bych poradit.
Chodím 3×-4× týdně do posilovny a chtěla bych začít i s kalanetikou, když říkáte, že to má tak perfektní účinek.
Jsem si na 1000% jistá, že každý den hodinu nebudu cvičit ani omylem :) Doma se k tomu prostě nepřinutím a ani by mě to nebavilo čili bych s tím brzo sekla.

Cvičit zase každý den mi připadá také přehnané-přeci jen svaly musí občas odpočívat. Jak byste to nakombinovaly vy? Fitka se zbavovat nechci, moc mě to baví. Cvičit kalanetiku 2× týdně 30 minut asi učinek mít také nebude.. Děkuji všem za radu :) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6006
8.12.15 14:07

@1.gabii Cvičila jsem 2× týdně hodinu a kombinovala jsem to s Jill, případně jsem si zacvičila ten 15-ti minutový udržovací program. Celkem to vyšlo na cvičení 4× týdně - 2× hodinová kalanetika, 2× jiné cvičení (nebo 15-ti minutová kalanetika). V Tvém případě mi přijde jako ideální 2× týdně cvičit hodinovou kalanetiku a 2× týdně jít do fitka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
20.12.16 09:06

cvičíte?

Ahoj, cvičíte ještě někdo kalanetiku? Já jsem ji před 7 lety cvičila po prvním porodu a když jsem byla spokojená s postavou, tak jsem přestala. Teď mám 7 měsíční holčičku a postavu ala vorvaň :D Tak jsem se opět vrátila ke kalanetice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
2.1.17 14:56

@tsasenka Já mám teď 6 měsíční holčičku a pomalu se odhodlávám na to znova vlítnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
2.1.17 21:17

@Tusý Jé, to by bylo moc fajn, kdybych mohla s někým cvičit na dálku :)
Zatím mám za sebou jen 11 hodin. Když odcvičím tak 100, mohla bych vypadat podstatně líp :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
3.1.17 12:35

@tsasenka A co jídelníček? Já taky vypadám jako vorvaň, ale bude to chtít i změnu v jídelníčku, jinak tu pěknou postavu ze cvičení kalanetiky pod tím tukem beztak nenajdu :mrgreen: A jak často cvičíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
3.1.17 19:21

@Tusý Z vlastní zkušenosti můžu říct, že po 7. cvičení jsem změny viděla, sice malé, ale super. No a pak byl konec roku, tak jsem 3 dny prasátkovala, no. Chlebíčky, cukroví a teď nejde vidět nic :nevim: :mrgreen:
Takže dietu asi držet ne, jen jíst umírněně a bude to stačit.
Snažím se cvičit každý den. Ze začátku to teda nešlo, druhý den mě všechno bolelo. Jak nosím Mianku, tak mě hrozně bolely záda, někdy jsem měla až křeče, když jsem se měla narovnat. A teď je to skoro OK. Takže se snažím cvičit, jak jen to jde.
Kvůli zádům a to zrcadlo mě teda neskutečně cvičit nutí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup