Cvičíte někdo kalanetiku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
3.2.17 14:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
4.2.17 09:17

Dobré ráno.
Tak se konečně hlásím jako platná členka - ráno jsem se změřila a hned jsem si i zacvičila. Tedy jsem úplně tuhá, fakt je to katastrofa, takže vzhůru do toho!

@Tusý já jsem sice cvičila už několikrát (přesněji řečeno začínala), ale vždycky jsem dala tak max. 5× v kuse a většinou pak buď mě, nebo někoho doma, skolila nějaká nemoc a pak už jsem se k tomu nevrátila. Ale teda můžu říct, že už po dvou, třech hodinách cítím neuvěřitelné zlepšení bolestí zad, a i kdyby to mělo přinést jenom tohle, tak by to bylo super. Jo a vloni po třech odcvičených hodinách se mě ptala sousedka, jestli jsem nezhubla, ale to nevím, jestli o něčem vypovídá, protože zrovna jsem v té chvíli žádnou změnu ani nezaznamenala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
4.2.17 12:33

@KatkaX Tak tentokrát to zvládneš a vydržíš ;) a výsledky budou vidět i cítit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
4.2.17 14:04
@Tusý píše:
@KatkaX Tak tentokrát to zvládneš a vydržíš ;) a výsledky budou vidět i cítit :palec:

No už se nemůžu dočkat. Pohled do zrcadla je trošku utrpení, ale makám na tom :cert:
Holky, nezdá se vám, když začnete cvičit, že ze začátku se to ještě zhorší? Jako že špeky ještě víc vylezou a všechno vypadá tak nějak hůř? Pak se to po čase a notné dávce trpělivosti tedy začne hýbat tím dobrým směrem, ale ty začátky, to je pro mě mor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
4.2.17 23:21
@tsasenka píše:
@Tusý Tak já mám s dneškem 35 hodin, ale budu jich potřebovat asi tak 350, aby mi to pomohlo :mrgreen: Každopádně jsem se zbavila bolesti zad a mnohem líp se protáhnu :-)

No ty bláho! 35 je hodně. Krása! Já se samozřejmě zase flákám. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
4.2.17 23:23
@Hanulaka píše: @Tusý tak měření : pas -2cm, můj špeček -3cm, boky-0,5cm, stehno -2cm. Dietu nedržím, jen cvičím kalanetiku. 50 minut každý den jen 1× jsem vynechala. Pružnost se mi neuvěřitelně zlepšila, záda nebolí. Tak asi tak. :mavam: a co Ty? Jde to?

Úžasný! Gratuluju. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
5.2.17 16:59

@KatkaX No bývá to tak, že jak se trochu posílí svaly, tak vypadá tělo ještě hůř, protože svaly nabydou a tím pádem nabyde jakoby i celá postava, ale po nějaký době začnou ty svaly pálit tuk a začne se to zlepšovat, takže se nenech odradit a vydrž ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
5.2.17 17:01

@Timara Snad se ti podaří zase najet, i když já si zatím nedovedu představit, jak to pak budu stíhat já, až budu chodit do práce, doma dítě, domácnost a povinností až nad hlavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
5.2.17 19:11

@KatkaX Tak vítej do party :-) Ono na začátku… po pár hodinách mi přišlo, že z rozteklé koule jsem pevná koule :-D Hlavně ruky mi zmohutněly, až jsem se toho lekla, ale s každou další lekcí je to lepší a lepší. Hlavně, když vydržíme, tak pak v létě budeme mít super postavičku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
5.2.17 19:15

@Tusý Už se budeš vracet do práce? Já někdy musím vynechat, když mi malá večer plače a nechce usnout, to se mi pak už po 8 večer opravdu cvičit nechce.
Jinak, jakmile malá usne, hned utíkám cvičit, jinak bych se k tomu už nedostala.
A moje další motivace - obleču další gatě a to tak, že bych v nich už mohla i vylézt mezi lidi :mrgreen: Ale nechávám si je na březen, to by mi mohly sedět třeba ještě líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
5.2.17 19:18

@Timara Děkuji :-) Ono to půjde, jen je vždy těžké najít si tu chvilku na to cvičení, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
5.2.17 19:35

@tsasenka Ne, vracet do práce se ještě dlouho nehodlám :mrgreen: Jenom si tak představuju budoucnoust :mrgreen: Dalekou budoucnost…

No a super, že oblečeš další kalhoty :palec: To určitě cm mizí krásně a ty se bojíš měření… Já mám zítra měření, jsem zvědavá no :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
5.2.17 19:55

@Tusý Já Ti řeknu, že jakmile jsem chodila do práce, tak jsem měla víc času na všechno. Malá byla větší a i to cvičení šlo - cvičívala se mnou :-D

Jinak já se do práce taky zatím nehrnu. Manžel by chtěl 3. já teda jako nééééé, ale na to je zatím čas :-D

A moc se těším na Tvé výsledky:-) O 10 let mladší a o něco štíhlejší, to ten den začne dobře, ne? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
6.2.17 12:58

@tsasenka Muž chce taky tři, ale my jsme teprve u prvního, tak uvidíme, jestli si to ještě nerozmyslí, až budou dvě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
6.2.17 13:08

Tak děvčata, moje výsledky po měsíci:
82,3 kg - 81,0 kg
ruce 33 - 33
prsa 105 - 103
pod prsy 86 - 84
pas 85 - 83
břicho 106 - 104
zadek 118 - 117
stehna 68 - 67,5
lýtka 38 - 38

Za mě super změna ;) Cvičení ob den (jednou týdně místo kalanetiky pole dance) + vylepšení jídelníčku - předtím sladké, teď zdravější, ale žádná dieta. Takže se nevzdáváme a jedeme dál :dance: To budou v létě postavičky :jazyk: ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková