Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@tsasenka Já jsem si to napsala na papírek a ten papírek nemůžu za boha najít, abych to porovnala s minulým měsícem. A vůbec mi teď nepřišlo upozornění na mobil. Takže tento měsíc fakt nevím…
A jinak na mě padla jarní únava a je to děs, sem ráda, že žiju, spát chodím v osm s prckem a stejně je mi to prd platný, při tom nočním vstávání…
@Tusý Uf, už jsem se lekla, že cvičím sama. Já to poslední dobou taky nestíhám denně. Teď jsem si to rozdělila, cvičím ráno a pak docvičím večer. Snad to bude mít nějaký účinek. Ale musím upravit i jídelníček, protože bez toho to prostě nejde. Postava je pevnější o dost, ale prostě s tím jídlem musím něco dělat.
@tsasenka Jo jo, jídlo je základ. To jsem teď dost flákala, jak jsem byla unavená, malý rostou zuby, tak se v noci moc nevyspím. No nic, je třeba opět najet na režim, únava už mě pomalu opouští, tak už to zase půjde.
Jsem si koupila pohankovou kaši nomina, že vyzkouším zase něco nového a jak jsem jí začala sypat do mlíka, tak to začalo tak smrdět, že jsem si říkala, že tohle fakt neee
A nakonec jsem se rozhodla to zachránit krupičkou, takže jsem nasypala pohanku a krupičku půl na půl a ono je to výborný
Pěkně s datlovým sirupem, kokosem, konopným semínkem, oříšky a banánem. Mňam. Zítra dělám zas ![]()
@Tusý Je to paradox, ale stíhám cvičit jen tu krátkou verzi a to ještě ne denně a hubnutí mi jde teda líp. Já nevím, asi mi to fakt brzdily ty hormony z kojení. Tak snad na konci dubna to bude už lepší ![]()
Jinak malá mi začala chodit kolem nábytku a tak, takže mám doma o radost postaráno
a co Tvoje malá? ![]()
@tsasenka No vidíš, super! Tak hubnutí zdar
Malá má 9m a jediný co zatím zvládá je válet sudy
Takže se zatím nemusím bát, že se někde praští, že bude padat a tak. Zatím mám stále pohodičku. Prakticky kam jí položím, tam jí najdu
Na kolínka se zvedá už dva měsíce a nic z toho
a teď se pomalu snaží přijít na to jak si sednout, ale to taky asi nebude jen tak.
@Tusý Děkuji
Jsem hrozně ráda, že se váha 10 měsíců po porodu konečně hnula směrem dolů. Kalanetiku se snažím cvičit, i když mi chybí ten celý program. Ale ten prostě nedávám, snad pomůže i to krátké cvičení.
A holky, jak to jde vám? ![]()
@tsasenka Určitě pomůže něco málo, než nic
Mě teď hrozně bolí záda z toho zdlouhavýho nočního kojení na boku, tak teď trochu prdím na kalanetiku a začala jsem cvičit hodně na zpevnění zad. Trochu se to zlepšilo, ale ještě to chce dost cvičení… A do toho ještě zuby… Nějak po těhotenství utrpěly, protože teď s nima mám furt něco… ![]()
@Tusý Já cvičím ten zkrácený program plus nějaké úpravy cviků a dobrý. Když se mi podaří něco málo dát dolů, tak je to hned vidět. No, jde to pomalu, ale snad jistě ![]()
Zuby jsou děs, co? Já jsem teď 3 měsíce chodila na přeléčení mrtvého zubu, sice to nebolelo, ale příjemné to tedy nebylo. Ta kalanetika by na záda nepomohla? Třeba jen ta kratší verze?
Jinak držím palce, ať jsi brzy fit. ![]()
@tsasenka Jo, na přeléčení mrtvého zubu jsem chodila před těhotenstvím, tak vím o čem mluvíš a po roce léčení to dopadlo tak, že mi ho stejně vytrhla, takže jsem do toho nastrkala prachy a pak šup s ním ven. Vynikající.
Kalanetika je na záda super, ale teď jsou na tom moje záda asi o dost hůř a fakt cejtím, že je potřeba to hodně zpevnit i jiným cvičením, takže kalanetika občas na protažení, ale ještě fakt musím hodně posílit svaly i jiným cvičením.
A určitě to pomalu ale jistě dáš všechno dolů
Nemůžeme chtít zázraky hned. Tak držím palce, ať to jde krásně dolů i nadále. A já jinak stále plně kojím (9 a půl měsíce) a ne a ne do ní dostat cokoliv jinýho. Teď protestně ani neotvírá pusu a příšerně šermuje rukama, když vidí lžičku
Tak zatím moje hubnutí nic moc, ale aspoň teď držím stejnou váhu, to je taky dobré znamení ![]()
@Tusý Tý jo, já mám mrtvou jedničku, tak kdyby mi to doktor vytrhl, co bych dělala? ![]()
Ale je to teda nepříjemné, že musel ven. Já jsem teda platila jen výplň zubu, doufám, že mi vydrtží.
S tím jídlem u malé… máme asi stejné děti. Malou jsem plně kojila do 9 měsíců, příkrmy maximálně ochutnala a vůbec mi nepřibírala. Přešly jsme na Nutrilon, takže je hlavně na mléku a jídlu moc neholduje. Na konci května jdeme na roční prohlídku a normálně se děsím, jestli vůbec něco přibere. Dětské blafy jí moc nejdou, tak zkouším i naše jídlo. To jí trochu jde, ale, že by to byl jedlík, to teda ne.
Holky, cvičíte ještě někdo kalanetiku? Nějak to tu posmutnělo ![]()