Cvičíte někdo kalanetiku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10726
23.7.17 13:46
@tsasenka píše:
@tasa Nejsem teda zpocená, tak, že by ze mě lil pot, ale když cvičím vše bez přestávky na jeden zátah a nikam nemusím odbíhat, tak rychleji dýchám a trochu se potím. Ale čím víc cvičím, tak tím je to víc v poho :-)

A zhublas? Jedna tu zhubla, ale ne spodni cast tela.nebo malo. myslim, ze Tusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
23.7.17 14:36

@tasa Když jsem kojila, tak opticky a přes centimetry trochu jo, ale pak se to zastavilo a nešlo to ani na kg, ani na cm. Teď jsem zhubla a zase pokračuji, doufám, že to půjde i na kila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
25.7.17 18:58

@tsasenka Ahoj, stále se snažím cvičit jak na svoje záda, tak občas kalanetiku a už jsem se konečně dostala váhou pod 80 (79,9 :mrgreen: ), která mi dlouho nešla překonat, ale teď se povedlo a doufám, že to zase půjde trochu dolů, když jsem se odzasekla z těch 82 kg… A to teď jedu tak na půl a teď pojedeme na týden na dovču a pak chci zase jet na plno zase i se stravou, takže očekávám nějaké větší výsledky!!! Potřebuju se dostat na 60 - 65 kg a cesta ještě dlouhá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
25.7.17 19:01

@tasa Jo jo, to jsem byla já, ale připomínám, že tenkrát jsem pouze cvičila 3× týdně kalanetiku, ale v lednici jsem sežrala všechno možný a klidně i o půlnoci a o zdravé stravě jsem neměla ani páru. Ale teď se snažím kombinovat kalanetiku i se zdravou stravou a sice hodně pomalu ale jistě jde i spodek… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
25.7.17 19:51

@Tusý Vidím, že máme stejný váhový cíl :-) Já jsem se zasekla na 75 a něco a za nic na světě se nemůžu hnout už několik měsíců. Tak jsem zařadila plnou kalanetiku, snad to dám. Taky by se mi líbilo, že bych mohla žrát, cvičit a hubnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
25.7.17 19:52

Jo holky a mizí mi celulitida!!! Na nohách téměř vůbec a jen trochu na zadku, po porodu to bylo mnohem horší, teď je to skoro super :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
25.7.17 21:46
@Tusý píše:
@tasa Jo jo, to jsem byla já, ale připomínám, že tenkrát jsem pouze cvičila 3× týdně kalanetiku, ale v lednici jsem sežrala všechno možný a klidně i o půlnoci a o zdravé stravě jsem neměla ani páru. Ale teď se snažím kombinovat kalanetiku i se zdravou t stravou a sice hodně pomalu ale jistě jde i spodek… ;)

3krat tydne hodinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
26.7.17 07:13

@tasa Já už to hodinové cvičení zvládám za půl hodiny, jak už to je „v krvi“ trvá to jen chvilku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
26.7.17 14:38
@tsasenka píše:
@tasa Já už to hodinové cvičení zvládám za půl hodiny, jak už to je „v krvi“ trvá to jen chvilku ;-)

To jde? to koukam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
27.7.17 08:58

@tasa Tak jsem si to včera změřila a opravdu mi cvičení zabere 30 minut a to to nijak nešidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
27.7.17 09:12
@tsasenka píše:
@tasa Tak jsem si to včera změřila a opravdu mi cvičení zabere 30 minut a to to nijak nešidím

Tak super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
27.7.17 16:05

@tasa Ano, 3× týdně hodinu. Svaly musí taky odpočívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
27.7.17 16:07

@tsasenka Já to cvičím 40 minut. Snad se ti zase brzy váha hne mrška… Taky už bych chtěla mít aspoň 75, ať mě to zase namotivuje… Ale jde to těžko při tom kojení no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
27.7.17 16:08
@tsasenka píše:
Jo holky a mizí mi celulitida!!! Na nohách téměř vůbec a jen trochu na zadku, po porodu to bylo mnohem horší, teď je to skoro super :dance:
:palec: :palec: :palec: Paráda. Taky se jí potřebuju zbavit, ale ještě mám před sebou spoustu práce, ale už je to taky trochu lepší než to bylo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
27.7.17 20:15

@Tusý Mně to skáče plus mínus 500g gramů už dlouho, takhle jsem se nemohla hnout z 80, teď z 75, musím se hecnout a 2 dny asi trochu trápit tělo hladem, aby se to hnulo, nebo fakt nevím. Jak se hne váha přes kritické číslo, tak to jde, ale pak se to zase sekne.
Dcera má v pokoji moji kabelku - dostanu ji až pokořím tu 75 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup