Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Holky když cvičíte na břicho máte ruce podél podlahy jako na dvd nebo směřují ke kolenům nebo výš k prstům u nohou podle knihy? Já cvičila podle knihy a teď jsem si stáhla dvd a tam ty ruce mají úplně dole.
Zajímalo by mě, jak vypadají cviky na bricho podle knihy super kalanetika tu nemám.
@JanaElišák Já jsem cvičila podle prvně podle modré knížky a pak jsem viděla někde na videu Callan, jak má ruce „jakoby souběžně s podlahou“ tak jsem jedu teď takhle
@JanaElišák Ruce nahoru při cvičení jsou lehčí varianta, takže pokud nemáš problém, ruce jsou vodorovně s podlahou ![]()
@tsasenka Držím palce, ať se ta váha hne. Mě už chybí jenom 0,7 kg z toho, co mám navíc z dovolené a pak hurá dál, snad to půjde. Mě se celkově nejlíp hubne na podzim, tak tomu věřím i teď.
@Tusý Jsi dobrá! Já jsem se sekla na 76,3 a nejde to dolů, takže fakt hladovka, nevidím už nic lepšího
@tsasenka To ti ta váha dělá snad schválně.. Co třeba zkusit jeden zeleninový den a jíst jenom zeleninu, třeba ve formě smoothie? To by taky mohlo třeba pomoct to trochu rozhýbat… Třeba jeden den v týdnu si udělat vždy takto na odlehčení… ![]()
@Tusý No, tak to je super nápad, zkusím to hned zítra, já se vážně držím +- stejně. V neděli jedu s holkama k našim na týden, mají spooooooooustu zeleniny, tak jim to tam trochu vyjím ![]()
@tsasenka Jo, tak to máš dobrý no, tak snad to pomůže, takový odlehčený den
Tak hubnutí zdar. Mě u našich hubnutí nejde, protože nikdo nesdílí zdravý životní styl… ![]()
@Tusý To u nás taky ne a jen slyším, cože potřebuješ hubnout, jo? A kde… NO, kde všude
Ale jak tam budou se mnou moje malé holky, tak se rozptýlí pozornost a já si můžu zobkat zeleninku. Snad to pomůže, potřebovala bych se dostat pod 70 kg. Pak to bude veselejší
I když on je veselý každý úbytek ![]()
@tsasenka Já měla před těhu 65, tak snad se dostanu aspoň na to, i když bych chtěla 60, ale pro začátek i 75 udělá radost, a pak 70… Snad nám to půjde… ![]()
@Tusý To jsi měla krásnou váhu před těhu, já jsem před prvním těhu měla 63, před druhým 72. Dneska mi to spadlo na 75,9, tak snad se dopracuji k té 65. To by mi i stačilo. I když, kdo ví ![]()
@tsasenka Super, to už brzy pokoříš
Jen tak dál. Jde ti to parádně.
Já si jdu teď sepsat jídelníček na příští týden, pak jedeme o víkendu k našim na oslavu, tak se musím hlídat a pak tam pojedeme asi až na vánoce, tak budu mít 4 měsíce na změnu a nic by mi v tom nemělo bránit, protože nebudou žádné oslavy, dortíčky a buchty, tak to musí jít. Musím tě dohnat ![]()
@Tusý dneska 75,7 - to jako mám tak jako pořád, pak se to sekne a jde na 76 a zase dolů. Na picnutí fakt
Já jedu za chvilku k našim, tak tam se musím hlídat. Je to tam typu, jedlas? A co sis dala a tak pořád dokola
Nic nejíš ![]()
Musím se snažit, nechci být taková koule.
Jen doháněj, pak budeme spolu chytat tu 65, jo? ![]()
Holky, mějte se, vyrážím s děckama k babi na prázdniny (pro mě šicí prázdniny, budu se učit šít na stroji). Hubnutí zdar ![]()
@tsasenka Jo jo, budeme spolu chytat tu 65 a pak i 60tku
Mě ta váha taky takhle zlobí… Měla jsem 7 dní po sobě 80,9, už jsem se těšila, jak to zase spadne a další den buch a 81,5
No neuděláme nic. Vážení každý den je na prd, lepší je vážit se jednou za týden, či měsíc… Ale to já bych nevydržela ![]()
Tak užívej prázdnin a ať ti to se strojem jde. Já jsem samouk, začala jsem teď v dubnu a docela to jde, už jsem ušila dupačky, čapku, čelenku a gatě, ubrousky a povlečení do sporťáku, ať nezaprasíme hned tu bílou podložku a teď mám rozdělaný triko pro sebe a pak potřebuju pro malou něco na podzim, tak budu šít jak divá ![]()
Děkuju za rady ohledně cvičení s těma rukama. Tak držím palce ať vám to hubnutí jde. ![]()