Cvičíte někdo kalanetiku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6534
16.2.18 19:39

@tasa já jsem si právě už jedno video stáhla :oops: ale bylo v příšerné kvalitě a takový táhlý, milion keců okolo, to nemám ráda. Já chápu, že je to důležitý, ale aspoň kdyby mluvila při cvičení a ne že žváchá tlamou a nic nedělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
16.2.18 23:58

@Tableta ze by se fakt nic nenaslo.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
17.2.18 07:56

@tasa určitě jo, ale ne to, co bych si představovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
18.2.18 19:58

@Tableta Kdysi dávno jsem to stáhla na ulož to, ale nevím, jestli to tam ještě je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
18.2.18 19:59

@Tableta Ale hlavně je to teda to originál od Callan, takže pro spoustu lidí docela nůďo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
18.2.18 20:19

@Tusý joo, tak to je ono, líp bych to nepopsala :mrgreen: holt to asi neni nic pro mě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
19.2.18 08:50

Ahoj holky, dlouho jsem pročítala celou Vaši diskuzi úplně od začátku, protože mě kalanetika velmi zajímá a nakonec jsem se kvůli tomu rozhodla i zaregistrovat :D
V pátek jsem začala cvičit, od té doby už 3× (zatím každý den). Bolí mě tedy celé tělo, ale mám z toho dobrý pocit a normálně mi příjde jako bych už viděla první výsledky.. No asi si to jen namlouvám, každopádně se dnes ráno změřím a vyfotím a budu to dělat pravidelně jako Tusý.
Vy máte holky nějakou skupinku kam bych mohla přidávat své fotky jak se mi daří/nedaří a vzájemně se motivovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
19.2.18 10:55

@Jackiess @Jackiess pardon, že se vtírnu, ale mohu se přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
19.2.18 12:37
@tasa píše:
@Jackiess @Jackiess pardon, že se vtírnu, ale mohu se přidat?

Já budu jen ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
19.2.18 13:17

@Jackiess co presne cvicis, jak casto? bych to zkusila dat paralelne, abychom se hecovaly :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
20.2.18 07:19
@tasa píše:
@Jackiess co presne cvicis, jak casto? bych to zkusila dat paralelne, abychom se hecovaly :srdce:

Omlouvám se, včera byl shon, ale začvičit jsem si pak večer naštěstí stihla. Momentálně mám za sebou 4 cvičení a zatím jsem cvičila každý den, ale dnes jedeme na dvě noci do Beskyd, tak nevím zda se tam k tomu dostanu, ale nejpozději ve čtvrtek už zase cvičit budu.
Nemám určitý plán ve které dny konkrétně budu cvičit, ale chtěla bych minimálně 4× týdně. Momentálně mě opravdu hodně motivuje to, že vnímám, že mi tílko ve kterém spávám přestává být tak hrozně obtáhlé :dance:
Jediné co jsem ještě změnila tak to, že jím naposledy nejpozději v 19 hod. Předtím jsem totiž byla zvyklá si dělat absolutní večerní hody kludně i v deset večer.
Jinak cvičím tu starou klasiku od Callan -podle videa :)
A jak ty @tasa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
20.2.18 07:30

Holky, vidím, že jste na startovní čáře. Taky bych se přidala. Už jsem kdysi cvičila, ale to už je fakt dávno, zase začínám od nuly :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
20.2.18 08:18

@XYZ1234 Paráda, čím víc se nás bude motivovat, tím líp :)
Já se tedy měřila a mám „nádherných :-D“ 102 (prsa), 92 (pas a přes pupek 101) a 106 cm přes zadek. Takže je opravdu co spravovat.
Ale to zvládneme holky, věřím tomu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
20.2.18 08:47
@Jackiess píše:
Omlouvám se, včera byl shon, ale začvičit jsem si pak večer naštěstí stihla. Momentálně mám za sebou 4 cvičení a zatím jsem cvičila každý den, ale dnes jedeme na dvě noci do Beskyd, tak nevím zda se tam k tomu dostanu, ale nejpozději ve čtvrtek už zase cvičit budu.
Nemám určitý plán ve které dny konkrétně budu cvičit, ale chtěla bych minimálně 4× týdně. Momentálně mě opravdu hodně motivuje to, že vnímám, že mi tílko ve kterém spávám přestává být tak hrozně obtáhlé :dance:
Jediné co jsem ještě změnila tak to, že jím naposledy nejpozději v 19 hod. Předtím jsem totiž byla zvyklá si dělat absolutní večerní hody kludně i v deset večer.
Jinak cvičím tu starou klasiku od Callan -podle videa :)
A jak ty @tasa?

já cvičím ve fitku. ale chtěla bych raději doma, že je to gratis. Hodíš se prosím Tě odkaz na tu Callan, na tu, co cvičíš? Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
20.2.18 08:48

@Jackiess kdybych nepotřebovala zhubnout, tak o cvičení neuvažuju. přemýšlím, jestli je cvičení, který mě baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková