Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@tasa já jsem si právě už jedno video stáhla
ale bylo v příšerné kvalitě a takový táhlý, milion keců okolo, to nemám ráda. Já chápu, že je to důležitý, ale aspoň kdyby mluvila při cvičení a ne že žváchá tlamou a nic nedělá
@Tableta Kdysi dávno jsem to stáhla na ulož to, ale nevím, jestli to tam ještě je
@Tableta Ale hlavně je to teda to originál od Callan, takže pro spoustu lidí docela nůďo…
@Tusý joo, tak to je ono, líp bych to nepopsala
holt to asi neni nic pro mě ![]()
Ahoj holky, dlouho jsem pročítala celou Vaši diskuzi úplně od začátku, protože mě kalanetika velmi zajímá a nakonec jsem se kvůli tomu rozhodla i zaregistrovat ![]()
V pátek jsem začala cvičit, od té doby už 3× (zatím každý den). Bolí mě tedy celé tělo, ale mám z toho dobrý pocit a normálně mi příjde jako bych už viděla první výsledky.. No asi si to jen namlouvám, každopádně se dnes ráno změřím a vyfotím a budu to dělat pravidelně jako Tusý.
Vy máte holky nějakou skupinku kam bych mohla přidávat své fotky jak se mi daří/nedaří a vzájemně se motivovat?
@Jackiess co presne cvicis, jak casto? bych to zkusila dat paralelne, abychom se hecovaly ![]()
@tasa píše:
@Jackiess co presne cvicis, jak casto? bych to zkusila dat paralelne, abychom se hecovaly
Omlouvám se, včera byl shon, ale začvičit jsem si pak večer naštěstí stihla. Momentálně mám za sebou 4 cvičení a zatím jsem cvičila každý den, ale dnes jedeme na dvě noci do Beskyd, tak nevím zda se tam k tomu dostanu, ale nejpozději ve čtvrtek už zase cvičit budu.
Nemám určitý plán ve které dny konkrétně budu cvičit, ale chtěla bych minimálně 4× týdně. Momentálně mě opravdu hodně motivuje to, že vnímám, že mi tílko ve kterém spávám přestává být tak hrozně obtáhlé ![]()
Jediné co jsem ještě změnila tak to, že jím naposledy nejpozději v 19 hod. Předtím jsem totiž byla zvyklá si dělat absolutní večerní hody kludně i v deset večer.
Jinak cvičím tu starou klasiku od Callan -podle videa ![]()
A jak ty @tasa?
Holky, vidím, že jste na startovní čáře. Taky bych se přidala. Už jsem kdysi cvičila, ale to už je fakt dávno, zase začínám od nuly ![]()
@XYZ1234 Paráda, čím víc se nás bude motivovat, tím líp ![]()
Já se tedy měřila a mám „nádherných
“ 102 (prsa), 92 (pas a přes pupek 101) a 106 cm přes zadek. Takže je opravdu co spravovat.
Ale to zvládneme holky, věřím tomu!
@Jackiess píše:
Omlouvám se, včera byl shon, ale začvičit jsem si pak večer naštěstí stihla. Momentálně mám za sebou 4 cvičení a zatím jsem cvičila každý den, ale dnes jedeme na dvě noci do Beskyd, tak nevím zda se tam k tomu dostanu, ale nejpozději ve čtvrtek už zase cvičit budu.
Nemám určitý plán ve které dny konkrétně budu cvičit, ale chtěla bych minimálně 4× týdně. Momentálně mě opravdu hodně motivuje to, že vnímám, že mi tílko ve kterém spávám přestává být tak hrozně obtáhlé
Jediné co jsem ještě změnila tak to, že jím naposledy nejpozději v 19 hod. Předtím jsem totiž byla zvyklá si dělat absolutní večerní hody kludně i v deset večer.
Jinak cvičím tu starou klasiku od Callan -podle videa
A jak ty @tasa?
já cvičím ve fitku. ale chtěla bych raději doma, že je to gratis. Hodíš se prosím Tě odkaz na tu Callan, na tu, co cvičíš? Dík
@Jackiess kdybych nepotřebovala zhubnout, tak o cvičení neuvažuju. přemýšlím, jestli je cvičení, který mě baví.