Cvičíte někdo kalanetiku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5229
3.2.20 13:42

@Sazkarka Hm, tak to pak není moc motivační :( Asi by to chtělo se zaměřit i na stravu. Přeci jen strava je 80% úspěchu. Ale taky záleží jak člověk vypadá když začíná. U mě bylo hodně co tvarovat a hubnout.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
3.2.20 14:51

Tak já mám 170cm a 70kg, nejsem tlustá, spíš rozbředlá. Ale po 33dnech denodenniho cvičení výsledek 0 je fakt na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
6.2.20 17:08

@Sazkarka Tak to by něco mělo být vidět, já když jsem to tenkrát cvičila, měla jsem to úplně stejně, 170 a 70 kg a krásně mizelo bříško i boky… Ale váha teda zůstala stejná. teď chci po porodu zase pomalu začít, váha 75, potřebuju dát trochu dolů a zpevnit. Fakt je divný, že tobě to nejde… :think: Nechceš dát svalům pauzu a cvičit jen 3× týdně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
6.2.20 19:10

Tak cvičím denně 25 minut a ani teď po 40dnech vůbec žádná změna. Jen špeky a oblečení pořád stejně upnuté. Začíná mě to štvát proč vlastně cvičit, je to demotivující :(
Nedržim teda žádnou dietu, jim všechno, ale tohle by mělo fungovat na zpevnění na to snad nemá strava takový vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
6.2.20 19:11

Možná cvičím špatné cviky nebo nevím kde je teda chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
7.2.20 13:38

@Sazkarka To by mě taky nebavilo no :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
2.3.20 18:47
@Tusý píše:
@Sazkarka Tak to by něco mělo být vidět, já když jsem to tenkrát cvičila, měla jsem to úplně stejně, 170 a 70 kg a krásně mizelo bříško i boky… Ale váha teda zůstala stejná. teď chci po porodu zase pomalu začít, váha 75, potřebuju dát trochu dolů a zpevnit. Fakt je divný, že tobě to nejde… :think: Nechceš dát svalům pauzu a cvičit jen 3× týdně?

Ahoj Tusý, :mavam:
snad si mě pamatuješ. :hug: Čtu, že se chceš pomalu vrhnout na shazování. Nechtěla by sis zase psát přes skupinku jako kdysi? Chápu, kdyby ne, máš rodinku a méně času. Jen to prostě zkouším. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
3.3.20 06:54

Ahoj děvčata, s dovolením se k vám přidám.
Jsem 6 týdnů po porodu a včera jsem cvičila poprvé, některé cviky teda nezvládnu, ale nevzdávám se.
Jen je mi divný, že mě dneska nic nebolí, tak snad jsem cvičila dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
3.3.20 10:27

Tak já opět pusu…po 2mesiciih intenzivního cvičení ani jeden cm dolů a váha stejná. Uz mě to fakt nebaví :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
8.3.20 17:05

@Timara Ahoj :mavam: Jasně, že si tě pamatuju :palec: Když se to ve skupince zase trochu rozhýbe budu ráda :) Od příštího týdne bych se na to konečně ráda vrhla, protože moje záda pláčou bolestí. Ty cvičíš? Nebo se chystáš znova začít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
8.3.20 17:06

@Sazkarka No do prčic :( šíleně obdivuju tvou vytrvalost a moc mě mrzí, že výsledky nejsou žádné. Cítíš se alespoň líp? Jako ve smyslu, že tě třeba nebolí záda nebo se cítíš pružnější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
8.3.20 17:08

@Nada24 Super, vítej :mavam: Neboj, poprvé to nepůjde, po desáté už to bude lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
8.3.20 17:42
@Tusý píše:
@Sazkarka No do prčic :( šíleně obdivuju tvou vytrvalost a moc mě mrzí, že výsledky nejsou žádné. Cítíš se alespoň líp? Jako ve smyslu, že tě třeba nebolí záda nebo se cítíš pružnější?

Cítím se stejně. Míry mám pořád stejné, ale mám pocit, že po 2,5 měsících se trošku zpevňuju na bocích. Ale jinak nic…je to teda boj. Cvičím 3-4 krát týdně 40minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
8.3.20 17:43

Jo a bolí mě teda hrozně v kříži…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
9.3.20 09:21

@Sazkarka Tak v kříži mě z toho nikdy nebolelo :think: