Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Tusý Ahoj, tak jsem zpátky
Vážit se - to nemám vůbec odvahu, určitě jsem u našich přibrala, i když jsem se snažila o opak
Takže zítra se začnu zase snažit tak nějak zdravě jíst, cvičit atd. a na váhu vlezu až v pátek ráno ![]()
A jak to šlo Tobě? ![]()
Jinak šití super, naučila jsem se ovládat šicí stroj a dost mě to baví, tak teď musím počkat až mi stroj donese Ježíšek a mezitím si budu šít u mamky, když pojedem na návštěvu ![]()
@tsasenka No mě váha taky malinko vyskočila, dneska jsem dojedla co nám daly babičky a na zítra už tu mám ovoce a zeleninu a hurá na to hubnutí už konečně! ![]()
Super že tě šití baví. Já mám šicí stroj od dubna a na Vánoce bych ráda overlock.
@Tusý Tak já se držím v normě, ale včera jsem si dala po dlouuhé době čokoládu, ale i tak se držím, dneska mám zeleninu ze zahrádky, tak snad to půjde dolů ![]()
@tsasenka Tak já včera skoro nejedla, lítali jsme s malou po doktorech kvůli zlomený klíční kosti a když už jsem večer jedla, tak jenom ovoce, zeleninu a zbytek kaše po malý, tak už mám zase 79,9 kg, tak snad to pomohlo a zafungovalo jako odlehčovací den a teď se to hubnutí zase pomalu rozjede a můžu se těšit na 75.
@tsasenka A kolik teda máš aktuálně? Já dnes 79,7 kg, tak snad už to nebude skákat nahoru..
Ahojte, zdravím všechny příznivkyně kalanetiky. ![]()
Já jsem se po dlouhé odmlce pustila do kalanetiky někdy v červnu a vydržela jsem až do srpna. Teď to zase nějak flákám, ale opět to zahrnu do svého režimu. Do toho srpna jsem odcvičila něco málo přes dvacet hodin. Cvičím tu tradiční 10 in 10 verzi kromě zadku. Ten cvičím jinak, intenzivněji. Pořád se mi zdálo, že nevidím žádnou změnu (nefotila jsem se), jen tedy cítím, že jsem pružnější a pružnější. Pak jsem ale trochu vylepšila stravování a zhubla asi 3 kila. A v ten moment jsem uviděla a pocítila velký rozdíl. Vzpomněla jsem si, jak Callan psala, že když zhubnete na kila, bude to vypadat, jako kdybyste zhubly více, než co ukazuje váha. A to se mi, myslím, stalo. Je přede mnou ještě velký kus cesty, ale už to teď neberu jen jako prostředek k vylepšení postavy. Kalanetiku beru jako relax, přináší mi radost z toho, jak tělo sílí. S tímhle přístupem se ke cvičení vracím s větším nadšením. Taky jsem zjistila, že pomáhá od bolesti hlavy!
Ať se vám daří! ![]()
@Timara Super, tak jen tak dál, nepolevuj! Taky mě hodně bolívala hlava, ale jak jsem začala poctivě cvičit, byla bolest pryč. Jinak malá si teď zlomila klíční kost a já to zase flákám a cítím opět bolest zad no hrůza. Zatím mi to teda moc nejde, musím najít nějakej systém, aby mi to vše vycházelo a byl čas i na cvičení.
@Tusý Jezis, chudak mala! Tak at se ji to brzy zahoji!
Jo, to verim, ze to neni lehky zorganizovat casove. A nechystas se to rozdelit na vic chvilek v prubehu dne?
@Timara Děkujeme, už je to o moc lepší, už zase normálně leze, nejhorší byl ten první týden, to nemohla chudák vůbec nic a přitom tak moc chtěla… Za týden a půl jí sundají ortézu.
A díky za nápad… Úplně jsem zapomněla, že si to můžu rozdělit a cvičit po malých kousíčkách.. Myslím, že takhle to udělám, fakt dík ![]()
@Tusý Tak to je dobře, že už to bude mít brzy úplně ok.
Super, tak jen do toho! ![]()
Ahoj holky, cvičíte některá? Já už poctivě měsíc. Mám i fotodokumentaci, ale nechci ji vkládat sem. Máte ještě tu uzavřenou skupinu?
@Tusý nechtěla bys mě tam zase přidat?
Holky, to už opravdu nikdo kalanetiku necvičí? Já za měsíc vyváženého jídelníčku a cvičení (kalanetika 2× týdně + orbitrek 3× týdně) zhubla o 4 kila. Centimetrově to bylo taky dobré. - 7 cm v pase, - 4 cm bříško, - 4 cm boky a - 3 cm stehna. Za týden napíšu výsledky po 2 měsících dřiny. A cvičim podle videa přímo s Callan.
Ahoj, ja zacinam cvicit, v utery jdu poprve. Potrebuju zpevnit zadove svaly, hrozne se hrbim a boli me zada a hlava, snad mi to pomuze. Holky muzu videt fotky, jak vas kalanetika zpevnila?