Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Tusý To dáš dolů, jak zase najedeš na normální režim, půjde to dolů krásně.
Holky, dneska mi odjela malá neteř, tak mám zase čas na cvičení, teď jsem s malou dcerkou sama doma, mám uklizeno, jdu do toho ![]()
@tsasenka Jo, už to klesá samo, tak to určitě půjde. Dovolená je vždycky doba, kdy se absolutně nehodlám hlídat a navíc týden nezdravého jezení toho moc nenapáchá, protože to zase půjde při správně stravě samo dolů, takže to fakt jídlo neřeším a užívám jen dovču, zvlášť, když je to jenom jednou za rok. Jinak mám teď nějakou uklízecí náladu, tak uklízím doma úplně všechno znova
A dneska zase najíždím na cvičení…
@Tusý Tak já jsem se zařekla, že do pátku tu váhu prostě snížím pod 75 a hotovo!!! Jsem z toho nešťastná, tak snad to půjde. Dost si hlídám jídlo a musím to prostě vydržet.
Jinak taky uklízím - Kájin pokoj. Dost psychicky náročné, všechno vyklidit, je to můj malý vetešník a všechno schovává a to moje malé batole všechno přehrabuje ![]()
Tak si jdu douklízet kuchyň ať stihnu ještě cvičit ![]()
Míváte při tomhle cvičení občas křeče? Zkoušela jsem pár cviků a po chvilce přišla jedna hodně nepříjemná.
@Králičice okatá Ze začátku možná, už si teď nevybavuji. Pokud dostaneš křeč, chce to na chvilku odpočinek, nebo dělat míň opakování a postupně to půjde bez křečí v max. opakování ![]()
Ahoj holky, na netu jsem našla ke stažení kalanetiku s Lenkou Malou, rikala jsem si, ze bych podle ni zacala cvocit.Mam 63 kg, citim se celkem dobre, ale potrebuji zpevnit, jsem jak rosol.
@damdam Tak to se těš na krásnou postavu, když jen zpevnit, tak to bude postavička hned ![]()
@tsasenka píše:
@damdam Tak to se těš na krásnou postavu, když jen zpevnit, tak to bude postavička hned
To zní dobře. Asi to zase brzy vyzkouším.
@tsasenka
tak nejak bych si to predstavovala..
Moji problemovou partii jsou stehna a zadek, ty mam od pradavna proste vetsi
,ale zpevneny byt muzou.
Vsichni mi rikaj, jak jsem zhubla, ale oblecenim se da dost maskovat.Tak jsem si rekla, ze kdyz zacnu cvicit, nebudu muset maskovat.
@Králičice okatá ja zacnu od zitra, dnes se mi vraci starsi synek z prazdnin od babicky, bude to cele takove hekticke…jinak budu muset cvicit az mladsi dcera bude spat, tak nekdy kolem poledne.
@damdam Já cvičívám večer mezi 8-9 začínám, jak mi malá spí a mám doma hotovo. Jinak, kdyby se mi podařilo shodit na 65 a míň, tak bych měla super postavu. Mám krásně zvedlý zadek, nohy taky celkem jdou a tělo celkem zpěvněné. Já mám problém prostě kila navíc. Cvičím s přestávkama od prosince, ale u mě je problém, že prostě musím míň jíst, aby šla váha dole. Překonat a vydržet mírný hlad a jde to.
@tsasenka s tim jidlem jsme na tom podobne. presne jak pises-mirny hlad.ja jim 3× denne a v mezi case si davam ovoce-zeleninu. klasicke svaciny nejim. takhle mi to vyhovuje, jinak jsem nehubla.
A zlepsila se ti treba i celulitida?
@damdam Mám 14 měsíční holčičku… když jsem se viděla den po porodu v zrcadle, tak se mi chtělo brečet, šílená celulitida a tělo naprostý rosol. Teď mi celulitida zůstala jen na zadku, jinak je téměř pryč. Tělo pevnější. Tak snad se mi teď podaří zase shodit ![]()
@tsasenka tak ti budu drzet palce, at das dolu tolik kg, kolik potrebujes.
Ja mam doma 6 leteho syna a rocni holcicku.je to nekdy zaprah.
To jsem rada ze to ma ucinky i na tu celulitidu, mam ji snad vsude.
@damdam Tak to já mám 8 letou a roční, po prvním porodu jsem měla kila hned pryč, teď se mě to drží, hrůza