Cvičíte někdo kalanetiku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
121
5.8.17 20:21

@Tusý To dáš dolů, jak zase najedeš na normální režim, půjde to dolů krásně.
Holky, dneska mi odjela malá neteř, tak mám zase čas na cvičení, teď jsem s malou dcerkou sama doma, mám uklizeno, jdu do toho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
7.8.17 09:13

@tsasenka Jo, už to klesá samo, tak to určitě půjde. Dovolená je vždycky doba, kdy se absolutně nehodlám hlídat a navíc týden nezdravého jezení toho moc nenapáchá, protože to zase půjde při správně stravě samo dolů, takže to fakt jídlo neřeším a užívám jen dovču, zvlášť, když je to jenom jednou za rok. Jinak mám teď nějakou uklízecí náladu, tak uklízím doma úplně všechno znova :mrgreen: A dneska zase najíždím na cvičení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
7.8.17 20:00

@Tusý Tak já jsem se zařekla, že do pátku tu váhu prostě snížím pod 75 a hotovo!!! Jsem z toho nešťastná, tak snad to půjde. Dost si hlídám jídlo a musím to prostě vydržet.
Jinak taky uklízím - Kájin pokoj. Dost psychicky náročné, všechno vyklidit, je to můj malý vetešník a všechno schovává a to moje malé batole všechno přehrabuje :-D

Tak si jdu douklízet kuchyň ať stihnu ještě cvičit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.17 10:39

Míváte při tomhle cvičení občas křeče? Zkoušela jsem pár cviků a po chvilce přišla jedna hodně nepříjemná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
8.8.17 10:51

@Králičice okatá Ze začátku možná, už si teď nevybavuji. Pokud dostaneš křeč, chce to na chvilku odpočinek, nebo dělat míň opakování a postupně to půjde bez křečí v max. opakování :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
8.8.17 14:23

Ahoj holky, na netu jsem našla ke stažení kalanetiku s Lenkou Malou, rikala jsem si, ze bych podle ni zacala cvocit.Mam 63 kg, citim se celkem dobre, ale potrebuji zpevnit, jsem jak rosol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
8.8.17 18:42

@damdam Tak to se těš na krásnou postavu, když jen zpevnit, tak to bude postavička hned ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.17 00:07
@tsasenka píše:
@damdam Tak to se těš na krásnou postavu, když jen zpevnit, tak to bude postavička hned ;-)

To zní dobře. Asi to zase brzy vyzkouším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
9.8.17 06:18

@tsasenka :D :D tak nejak bych si to predstavovala..
Moji problemovou partii jsou stehna a zadek, ty mam od pradavna proste vetsi :),ale zpevneny byt muzou.

Vsichni mi rikaj, jak jsem zhubla, ale oblecenim se da dost maskovat.Tak jsem si rekla, ze kdyz zacnu cvicit, nebudu muset maskovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
9.8.17 06:23

@Králičice okatá ja zacnu od zitra, dnes se mi vraci starsi synek z prazdnin od babicky, bude to cele takove hekticke…jinak budu muset cvicit az mladsi dcera bude spat, tak nekdy kolem poledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
9.8.17 07:41

@damdam Já cvičívám večer mezi 8-9 začínám, jak mi malá spí a mám doma hotovo. Jinak, kdyby se mi podařilo shodit na 65 a míň, tak bych měla super postavu. Mám krásně zvedlý zadek, nohy taky celkem jdou a tělo celkem zpěvněné. Já mám problém prostě kila navíc. Cvičím s přestávkama od prosince, ale u mě je problém, že prostě musím míň jíst, aby šla váha dole. Překonat a vydržet mírný hlad a jde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
9.8.17 08:02

@tsasenka s tim jidlem jsme na tom podobne. presne jak pises-mirny hlad.ja jim 3× denne a v mezi case si davam ovoce-zeleninu. klasicke svaciny nejim. takhle mi to vyhovuje, jinak jsem nehubla.
A zlepsila se ti treba i celulitida?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
9.8.17 08:07

@damdam Mám 14 měsíční holčičku… když jsem se viděla den po porodu v zrcadle, tak se mi chtělo brečet, šílená celulitida a tělo naprostý rosol. Teď mi celulitida zůstala jen na zadku, jinak je téměř pryč. Tělo pevnější. Tak snad se mi teď podaří zase shodit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
9.8.17 08:13

@tsasenka tak ti budu drzet palce, at das dolu tolik kg, kolik potrebujes.

Ja mam doma 6 leteho syna a rocni holcicku.je to nekdy zaprah.
To jsem rada ze to ma ucinky i na tu celulitidu, mam ji snad vsude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
9.8.17 08:49

@damdam Tak to já mám 8 letou a roční, po prvním porodu jsem měla kila hned pryč, teď se mě to drží, hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze