Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@tsasenka Hi hi, to je dobrá motivace
Já taky doufám, že teď trochu pokročím, když se to přehouplo, ale jak teď pojedeme na dovču, tak fakt nevím, jestli si to zase nepokazím… Ale snad ne… Je to boj s tou váhou teď..
Ahojky, prošla jsem si diskuzi od roku 2012 a ještě víc mě to namotivovalo setrvat ve cvičení kalanetiky. Můžu se k vám také přidat? Jsem teď na MD a když malá spí snažím se obden cvičit,(bohužel né pravidelně) hlavně kvůli mým špatným zádům a bříšku po porodu. Začala jsem v květnu 2017 a mám za sebou 27 hodin, cvičím podle knížky ale výsledky nejsou takové jako když jsem ji cvičila poprvé v roce 2002
to byl asi jiný metabolizmus
. Je mi už 35. ![]()
@JanaElišák Ahoj, přidej se
NO, po 27 hodinách to už musí být super výsledek, ne?
Já jsem s tím taky měla problém po porodu, sice opticky je postava mnohem lepší, pořád mi váha nejde dolů. Jdu asi do hladovky, aby se to trochu hnulo ![]()
Ahoj Tsasenko, no pravda, když jsem nejedla sladké a začala cvičit tak jsem měla 2 kg dole, asi je to tím, že se až tak moc nehlídám, snažím se omezit sladké ale úplně vynechat to mi nejde takže jsem zas přibrala. Váhově jsem na tom lépe než roky zpátky kdy jsme se vrátili po dovolené
takže váhu zas tak neřeším, ale podle přítele jsem nikdy tak velké břicho neměla, prý jsem jak somálec
jen to břicho. ![]()
Tsasenko: hladovku určitě nee, jinak se ti zpomalí metabolismus a už vůbec nezhubneš. Musíš jíst právě pravidelně. Jak se to furt říká malé porce a často.
@JanaElišák Já i když se nepřejídám, musím jíst opravdu málo a pak jde váha dolů, i se udrží, ale teď jsem se prostě sekla. Mám tu na prázdninách neteř, takže 3 děti a nestíhám ani cvičit (v tom horku mi to ani neva). Tak snad to dolů půjde. MUSÍ ![]()
Děkuji za přijetí. Teď v tomto vedru to nedávám, ale utěšuji se tím, že jsme fakt pořád v bazénu a hodně toho naplavu.
@tasa Dneska to mám v plánu, snažím se min. 3× za týden cvičit, zatím to dávám. A dneska konečně trochu zapršelo a mírně se ochladilo ![]()
Ja se v tomhle dusnu potim i pri chuzi po schodech, sice je chodim casto, ale i tak…
Já se teď vrátila z dovolené a +4 kg za týden
No jo, to jsou ty smažáčky k večeři… Takže od pondělí zase režim a žádné výmluvy!!!
Klidně se přidejte holky, ať je nás víc
A podělte se jak vám to jde, ať mám (máme) motivaci ![]()