Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@KatkaX Určitě je to znát
Už po těch 10ti hodinách se na sebe dívám radši než předtím. Nejhorší je se k tomu dokopat, ale výsledky pak stojí za to
Jestli nestíháš, tak se klidně zaměř na cvičení 2X týdně, to stačí a hlavně je to lepší než nic. Výsledky se dostaví pomaleji, ale do léta se přesto dá při cvičení 2X týdně postava hodně změnit ![]()
@tsasenka No vidíš, to je super
To budou teď při dalším měření výsledky
Ono už pár cm je na pohled znát, super, že ti to manžel řekl a namotivoval tě na další cvičení ![]()
@Tusý Skoro to sedí
, za týden hodím výsledky po 2 měsících. Od 20.2. jsou u nás jarní prázdniny, tak jedu s holkama k našim. Musím si koupit nové rifle, protože od porodu, do všech starých, co se vlezu, tak se rozpadají. Tak doufám, že si pak brzy budu muset koupit další, protože mi budou velké. No, kéž by ![]()
Holky, tak jak pokračujete?
Já jsem si zařadila i některé cviky ze super kalanetiky. Přece jen se blíží neděle a s tím spojené přeměřování, tak to doháním na poslední chvíli.
O víkendu jedu s dětma na jarní prázdniny k našim, tak doufám, že tam bude prostor na cvičení ![]()
Momentálně jsem dvě hodiny pozadu, nějak jsem teď nestíhala, takže budu dohánět, ať nemám resty…
A jak dopadlo měření? No pochlub se, strašně mě to zajímá. Určitě zmizelo zase pár centimetrů ![]()
@Tusý Dneska jsem se s holkama vrátila z prázdnin. No, u mě výsledky bohužel nulové a to mám odcvičeno 50 hodin. Ale už pár dní nekojím a od pondělka začnu s očistnou kúrou. Teď jsem týden necvičila, protože svoje 2 děti a jednu ségřinu - to se prostě nedalo. A malá mi u našich blbě spala.
Takže zítra zase začnu a když nekojím, tak doufám, že to hubnutí půjde líp.
@tsasenka Tak to nekojení trochu závidím, protože se do hubnutí nemůžu pustit úplně naplno, ale zároveň já chci kojit dlouho, tak uvidíme jak to bude nebo nebude.. Ty jo a to mi neříkej, že po 50ti hodinách není nic vidět… To není možný. Držím palce, ať to teď jde líp, ať tě to motivuje pokračovat ve cvičení ![]()
@Tusý Pro mě je to obrovské zklamání, v podstatě od porodu téměř pořád cvičím, běhala jsem i na orbitreku 13 km/denně. Zhubla jsem jen porodem a od té doby nic.
Z kalanetiky jen 2 cm přes zadek a 1 cm v pase, za 2 měsíce. Tolik dřiny a na nic. Proto jsem se bála toho měření ![]()
@tsasenka To třeba brzdily hormony z kojení. Když teď nebudeš kojit, tak třeba se to teprv hne. Já jsem na tom teď pořád stejně jako při měření, trošku se flákám, ale aspoň udržuju… Asi jarní únava. Tak snad už mě to taky pustí ![]()
Holky, já se jdu naprášit, že minulý týden jen jednou odcvičeno, tak jdu se závazkem, že tento týden 2×, víc nestihnu, protože jsem začala cvičit ještě i T25, tak to nechci přepálit ![]()
@tsasenka no já třeba při kojení měla záchvaty vlčího hladu a u druhého dítka se vyžrala o krásných 10 kg
, takže jak píše @Tusý - můžou to být hormony a až se tělo dá do normálu, půjde to daleko líp. Týjo, fakt teda ale rozumím, protože 50 hodin to už je teda pořádné číslo, taky bych byla strašně zklamaná.
@Tusý @KatkaX Zase na druhou stranu kalanetika je pro mě už něco jako droga. Takže pokračuji dál ![]()
Kdybych přestala cvičit, tak bych se k té postavě nikdy asi nedopracovala. Jen mi teda chybí takový ten hnací motor, jako na začátku. V té knížce jsou neuvěřitelné pokroky.
@tsasenka A foto jsi nepořizovala, že by jsi vedle sebe dala dvě fotky? Tam by se třeba mohlo ukázat alespoň něco…
@Tusý Mám první fotku, pak fotku po měsíci. Když nebyl úbytek, tak jsem pak nefotila. Nicméně zkusím zase toho 19.3.stoupnout na váhu a přeměřit se. Jediný výsledek co vidím je zadek - zvednutý a pevnější. Aspoň něco ![]()
No a začala jsem cvičit i ránu tu zkrácenou verzi a večer plnou. Já se prostě nedám ![]()
A jinak se těším na vaše další měření
@Hanulaka ![]()